He wants to stay at Juve & Juve want him to stay.
[Higuain’s father]
Milik-opcija koja zavisi od prodaje Berne, Lacazzete i dalje mogucnost, jer je jeftiniji.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Znam sve rado bih i ja da dovedemo nekog mladog top, ali nema para za to, bolje se zakrpiti i sa Dzekom i Mandzukom nego preplatiti nekog Milika, Zapatu. Sada treba pametna transfer politika,ako bi se veza odradila ovaj prijelazni rok kako treba naredno ljeto bi mogli imati predobro osnovu i finalizirati napad.
Isti nam je q. Imamo u23 ekipu, poslat ga tamo i to je to.Sade7P je napisao/la: ↑14 avg 2020, 20:42Ako je suditi po izjavama Higuainovog oca, losa procjena koja bi nas mogla dobro koštati. Odlazak u River Plate, besplatno, nije moguc, Higuain zeli da ispostuje svoj ugovor, Juve zeli da ostane.
He wants to stay at Juve & Juve want him to stay.
[Higuain’s father]
Milik-opcija koja zavisi od prodaje Berne, Lacazzete i dalje mogucnost, jer je jeftiniji.
Jesmo li?
Pa slicno bi i vi prosli protiv ovako poslozene ekipe, nema tu neke velike razlike
leorey je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:26Pa slicno bi i vi prosli protiv ovako poslozene ekipe, nema tu neke velike razlike
Barcelona.IlPrincipino je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:21Ne zna se ko u vecem problemu. Barcelona ili Juventus?!
Yup. I ne samo Bajern.
Bilo je utakmica i ranijih godina kada smo bili zreli za 3/4 razlike, ali Juventus ne bi nikada sebi dopustio blamažu kao sinoc pa makar i djeca igrala. I historija tako kaze, na prste jedne ruke mozes naci najvise poraze od 3 razlike zadnjih 10 godina. Prva velika blamaza koja meni pada na pamet je Fulham i 4-1 tamo 2010 mislim.
A Dzeko bi nam kao pomogao. 15 mil transfer. 4 mil plata. 3 godine ugovora. Pa da mu yebemo svi familiju kao Khediri jel? Ne hvala. Nek radije to igra neko dijete.dinoo je napisao/la: ↑15 avg 2020, 08:42Ljudi, nije to taj mandzukic, bio je to sto se sjecate ali prve godine, kakav bek krilo sada? Hajmo onda vratiti i pirla na teren a ne klupu a i vidal bi sad haman mogo dzaba doc. I eto rijesili smo vezni red besplatno (opet) i dovedemo mandzu dzaba, ostavimo ronalda i pipitu i eto rijesen i napad. Prodamo dybalu za stoju...ihhh para puna vreca a ekipa extra.
Dajte ba da izadjemo iz 2016 godine i udjemo u 2021. I meni je bilo lijepo ali....valja naci nove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.