FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

slavko njegus
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la slavko njegus » 21 maj 2012, 22:54

tar-pi

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 21 maj 2012, 23:01

AboveTheLaw je napisao/la:Evo sa Al Džazire.
[youtube][/youtube]
Hvala, odlično urađeno, i ne čudi - ipak je to Al Jazeera...
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 maj 2012, 23:02

Minhi je napisao/la:Kad se polemise o golmanu, moja zelja je Bandovic iz Veleza. Nadam se da je i on u opcijama. Za mene je on pored Bilobrka i Guse najbolji Golman u nasoj ligi.
Ima ugovor do 2013
NO PYRO NO PARTY

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 maj 2012, 23:02

bosnas_ je napisao/la:ako bi u Zelju dosao Avdukic i jos jedan dobar napadac,mislim da u Evropi mozemo napraviti puno toga... za nase lige nama je dovoljan i recimo Fejzic ili cak Karic,ali za evropske utakmice nam treba dobar golman i dobar napadac,sve ostalo imamo! tek ako u Evropi ne uradimo nista prodati 1-2 igraca,jer je prelazni rok do 31 .8!.. uostalom Amar Osim zna sta radi!
nemoj karica ni u sali spominjati ziv bio,moze on kod nas,al da hoda sa tacnom po zapadu :lol: :lol: :lol:
mada ni ovaj mali nije nesto aman odusevio,ne dao bog da je bila koja druga ekipa ,a ne kozara...
guso,guso i samo guso,makar dok evropa prodje

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 21 maj 2012, 23:13

Dejan Bandović bi bio idealno rješenje na golu za narednu sezonu.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 maj 2012, 23:14

Minhi je napisao/la:Kad se polemise o golmanu, moja zelja je Bandovic iz Veleza. Nadam se da je i on u opcijama. Za mene je on pored Bilobrka i Guse najbolji Golman u nasoj ligi.
Sva sreca pa imamo Amara, kakav crni bandovic **** pitarsko...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 21 maj 2012, 23:17

Volim te Ljože!
Sezona iz bajki i nadam se da iduče sezone nastavljamo s duplim krunama..
Da Amar ostane što duže ..
Potpis!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 21 maj 2012, 23:22

BolanBolan je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:Evo sa Al Džazire.
[youtube][/youtube]
Hvala, odlično urađeno, i ne čudi - ipak je to Al Jazeera...
Stvarno kapa dole, odavno nisam vidio profesionalniji izvjestaj jedne nase utakmice, bez urede za druge.

NOTE: Hvala momku koji mi je odgovorio za Dinamo, nego momci mene i dalje zabrinjava ova pozicija golmana. Ja jos imam taj neki osjecaj da je ipak upravo GUSO jedan od najzasluziji za ovaj veliki uspijeh. Nama treba nekao upravo kao GUSO, golman sa autoritetom. Znalo se desiti kada nam protivnik izade 1 vs 1, pa to Guso skine, pa se drekne, e onda vise nema labavo do kraja. Respekt nasim mladim golmanima, ali opet stojim pri tome da nam treba golman sa iskustvom i sa autoritetom, koji ce Amara predstavljati na terenu. Meni je Guso ove sezone, i sada ga sa pravom mogu prozvati, izgledao kao Zeljin Oliver Kahn!
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 21 maj 2012, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 21 maj 2012, 23:30

Ono sto je Eduard zapoceo, a ni pomisliti nije mogao, nastavio je Ivica sa svojim fudbalskim umjecem i znanjem, dok je Amar samo potvrdio ono sto je svima jasno. Osimi su Zeljo, a Zeljo je Osim.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 maj 2012, 00:05

Što se tiče golmana, moja je Želja da i u idućoj sezoni Gušo bude prijavljen kao treći golman i da brani utakmice u Europi, nakon toga ostatak sezone (tačnije čitavu sezonu) dati priliku Bukviću...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 maj 2012, 00:17

Jedan prijateljski savjet oko golmana..Idealno rjesenje po meni za Zelju bi bio DEJAN BANDOVIC slobodno mogu reci u ovoj polusezoni je covjek eksplodirao i Gosp. Amar ako se odluci za ovog momka sigurno nebih pogrijesio. Lik je Fenomen !

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 22 maj 2012, 00:25

Ne vidim šta je loše da Amar naredne sezone postavi našeg mladog Bukvića kao broj 1.
Momak je sigurno talentovan golaman, marljivo trenira, uci od Guše svakodnevno i ceka svoju šansu. Kad smo mogli istrpiti Šehu i njegovih par sezona kada je griješio i docekali ga da brani na reprezentativnom nivou - možemo i Bukvića vala.
Ne znam zašto bi dovodili golmana sa strane kad ga vec imamo u svojoj avliji :? :?: . Uvjeravam vas da je sasvim dobar golman i dostojna zamjea za Gušu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 maj 2012, 00:28

Sta je sa malim Kjesovskim,jel' trenira on sa prvim timom ? :?
Delovao mi je kao talentovan golman kada sam ga gledao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 22 maj 2012, 00:31

Devil je napisao/la:Sta je sa malim Kjesovskim,jel' trenira on sa prvim timom ? :?
Vjerovatno u ovim trenucima negdje slavi sedamnaesti rođendan. Premlad je još uvijek.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 22 maj 2012, 00:32

Devil je napisao/la:Sta je sa malim Kjesovskim,jel' trenira on sa prvim timom ? :?
Kjosevski je u mladom timu i redovno trenira. On je još uvijek dijete sa 16 godina i definitivno je premlad za prvog tima, mada se radi o jako talentovanom golmanu. Bukvić sa 21 godinom je ipak iskusniji i fizicki jaci.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 maj 2012, 00:33

gollum je napisao/la:
Vjerovatno u ovim trenucima negdje slavi sedamnaesti rođendan. Premlad je još uvijek.
Znam da je mlad,ali je imao "stofa" u sebi tada kada sam ga gledao,a verujem da je jos napredovao i da ga svakako treba drzati kao treceg golmana u ekipi kako bi treniranjem sa Gusom npr.stekao dragocena iskustva.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 22 maj 2012, 00:37

tech je napisao/la:Ne vidim šta je loše da Amar naredne sezone postavi našeg mladog Bukvića kao broj 1.
Momak je sigurno talentovan golaman, marljivo trenira, uci od Guše svakodnevno i ceka svoju šansu. Kad smo mogli istrpiti Šehu i njegovih par sezona kada je griješio i docekali ga da brani na reprezentativnom nivou - možemo i Bukvića vala.
Ne znam zašto bi dovodili golmana sa strane kad ga vec imamo u svojoj avliji :? :?: . Uvjeravam vas da je sasvim dobar golman i dostojna zamjea za Gušu.
upravo to sto kazes, branice sada protiv Leotara opet i onda ima dvije kvalifikacijske utakmice sa U-21 reprezentacijom, smatram da ce mu te tri utakmice donijeti i mnogo iskustva iako je to samo tri utakmice.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 22 maj 2012, 00:51

evo nekih mojih želja po pozicijama:
GOLMANI: Za Gušu se ne zna hoće li u penziju, te neće li, tako da Karića se treba riješiti, Bukvića ostaviti i dovesti jednog kvalitetnog golmana da se on i Bukvić nadmeću. Moja želja iz naše lige je Mujkić, a ne znam gdje onaj Baotić sad brani, bio mi je drag golman pravo. Također, priča se o Avdukiću, on bi bio možda i idealan, ali da li bi htio doći, ne znam..
LIJEVI BEK: Ako ne ode Kvesić, ne treba nam niko. Sad je ovdje hipotetski pričat o dovođenju nekog igrača jer se ne zna hoće li se on prodat, ako se proda, onda će vjerovatno doći nova imena u opticaj. Ovako mi teško nešto pada na pamet. U našoj ligi je inače malo kvalitetnih bekova, tako da i kad bi se dovodio igrač, ne vidim rješenje u nekom iz naše lige.
DESNI BEK: Ostaje Benjo Čolić, odličan igrač sa ponekim lošim utakmicama, vjerovatno je mlad, pa se još nekad ne zna nositi sa pritiskom. Ubacit možda nekog juniora da mu čini konkurenciju ako ode Marković, a može i Čolić Elvir igrat ovu poziciju.
CENTRALNI ODBRAMBENI: Bogičević će ostat garant, on je beton, što se tiče drugog štopera, staviti Kerlu, jer Kerla je zvijer i dosta sigurniji od Vasilića. Vasilić na klupu, i dovest još jednog štopera da pojača konkurenciju. Meni je Ješe jedan od boljih štopera u ligi, ali znamo da je on bio puno puta blizu, a nije potpisao, i sad igra za Široki, ne znam da li više postoje mogućnosti da se on dovede. Ne znam kakav je i Šunjić iz Zrinjskog i jel on povezan i sa jednim incidentom oko negiranja Bosne, podapinjanja jer ih je dosta dole stalno bilo nešto spominjano. Želji ne trebaju igrači koji nisu prije svega sportiste. Reče Amar: nisu Željini igrači šalabajzeri.
ZADNJI VEZNI: Nyema ode garant, ako on ode ostaje Zolotić koji je prejak igrač. Iz naše lige dobar je još i Grahovac. Ako kojim slučajem "a da me vidi babo" ostane ne treba nam niko.
CENTRALNI VEZNI: Ovdje su Bekrić, Jamak i Svraka, rjeđe Zeba Mislim da ovdje treba dovest još jednog kvalitetnog igrača, čisto da pojača konkurenciju. Što se tiče naše lige, Sesar (jest da je pitar) al on zna igrat lopte, kao i Purić iz Čelika..
KRILA: Imamo Zebu koji igra dosta pozicija na sredini terena, al vidim da se koristi dosta ko krilo, imamo Bešliju, Selimovića (također često korišten kao krilo), Smajića koji kad ozdravi očekujem puno od njega, imamo i tog Elvira Čolića koji produži ugovor, zatim Stanića, tako da mislim da trpanje pojačanja na ovu poziciju, pri neodlasku nijednog od navedenih, nije potrebno. Ako se bude neko dovodio, Harba iz Olimpica strašan igrač, vidio sam da je ljevak, ne znam jel on krilo, al ako jeste, možda bi on jedino po mom mišljenju dolazio u opticaj.
NAPADAČ: Ja se ne mogu oteti dojmu da nam pod hitno treba napadač. Istina je da je ovaj Adilović efikasan, al mi ne ulijeva nadu i sigurnost da će ostati takav, i da se možemo u bitnim mečevima osloniti na njega. Prelako pada, rijetko dobije duel i njegova efikasnost je više plod neke dobre igre sredine terena. Ako njega prodamo, a volio bih, onda treba dovoditi novog napadača, možda čak i dva, jer nemamo neku konkurenciju tu. Ramić i nije nešto, Baljić mi se ne dokazuje baš, Vernes često igra na krilu, pa po nekim rotacijama dođe na špica, tako da, vjerovatno će Osim dovest opet nekog krkana jer nam odgovara igri, a što se tiče napadača iz naše lige, to su Brković iz Veleža, Bilbija iz Borca, a fin mi je onaj Jasmin Mešanović iz Slobode (kažu da je talenat), te jedan momak koji je Željino dijete, a sigurno bi pojačao konkurenciju Nedo Turković. Igra za Lovćen, a snažan je i krupan, gledao sam ga na ovim malonogometnim turnirima, bio prvi strijelac, eno zabija i za Lovćen. Pričalo se i prije o njemu. Moja najveća želja=Povratak Dijalibe će se teško ostvariti. :mrgreen:
Riješiti se nekih igrača: Karić, Stančeski, Marković, Ramić (po meni je frajer loš pravo)..
Valjda će u međuvremenu iskočiti neki talenat pa da to sve sebi pokupimo :mrgreen:
P.S. ZAJKO ZEBA, SRETAN TI ROĐENDAN! DA NAS I DALJE UVESELJAVAŠ SVOJIM IGRAMA I POTEZIMA! ( i ono standardno, puno zdravlja, para, sreće, još puno godina :mrgreen: )

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 22 maj 2012, 00:57

Možda i bitnije od nekog pojačanja je igrati sa jakim ekipama na pripremama. U Austriji se tradiocionalno priprema dosta ruskih ekipa, par čeških i slovačkih, tu su naravno Austrijanci, blizu je i Slovenija, pa se nadam da ćemo uspjeti dogovoriti kvalitetne provjere. Nadam se i da ćemo generalku igrati na Grbavici.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 22 maj 2012, 01:17

Zdenko Baotic bi bilo dobro rjesenje. Za sada je bez kluba: http://www.transfermarkt.co.uk/en/zdenk ... 28550.html

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.