Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- madridista4ever
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
bgmi prijelaz i to vrhunski, još ja ispratio vukove da će uzeti..
- madridista4ever
- Kontakt:
pu yebem ti mertesackere familiju glupu neotesanu, crveni u 19. jbt i odmah gol cheslea, a čekam arsenal 1x i real jbt
ZGMIKY hvala majstore ove igre

a vidi bezobrazne kvote na sevilla daje idući gol 20.00 0-0 73.min. danas ovi s crvenima rokaju na veliko (carpi
)

jbg danas uhvatim bastona i aduriza korneri me ukopase sad se nadam da ce ovo bar proci vise nisam imao a da jesam uplatio bi

Ja sam se isfulo danas to je drama.
Inter everton......
Sad popravni odradio odigrao plavce 2 dok sam dosao do kuce vode i crveni Arsenal. Sjajan pocetak haha
Inter everton......
Sad popravni odradio odigrao plavce 2 dok sam dosao do kuce vode i crveni Arsenal. Sjajan pocetak haha
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- crozzer
- Kontakt:
Odigram cistu dvojku na Celzi, a obore me neki Turci 2+ igrao ...**** te kladionica 

Ne znam samo kako bi sevila zabila kad nikako ne prelaze centar nemaju nikog u napadu samo lopte izbijajuzgmiky je napisao/la:a vidi bezobrazne kvote na sevilla daje idući gol 20.00 0-0 73.min. danas ovi s crvenima rokaju na veliko (carpi)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Imal ko sta na **** wwinu da stignem odigrat pa cu vratit oko 12 vcrs?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
imali su šansu minutu nakon mog postaBihac96 je napisao/la:Ne znam samo kako bi sevila zabila kad nikako ne prelaze centar nemaju nikog u napadu samo lopte izbijajuzgmiky je napisao/la:a vidi bezobrazne kvote na sevilla daje idući gol 20.00 0-0 73.min. danas ovi s crvenima rokaju na veliko (carpi)
Joj **** ti Schalke i Huntelaara, frajer je 3 stopostotne prilike promašio, Werder centra ne može preći kako treba al' ne bi me začudilo da samo sjevne kakva kontra i 1-1...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
eto 1-1 ccFaraonTM je napisao/la:Joj **** ti Schalke i Huntelaara, frajer je 3 stopostotne prilike promašio, Werder centra ne može preći kako treba al' ne bi me začudilo da samo sjevne kakva kontra i 1-1...
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Eno yebem sam sebi sve proročanskoFaraonTM je napisao/la:Joj **** ti Schalke i Huntelaara, frajer je 3 stopostotne prilike promašio, Werder centra ne može preći kako treba al' ne bi me začudilo da samo sjevne kakva kontra i 1-1...

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ide tu 1 kaže frend švaboFaraonTM je napisao/la:Eno yebem sam sebi sve proročanskoFaraonTM je napisao/la:Joj **** ti Schalke i Huntelaara, frajer je 3 stopostotne prilike promašio, Werder centra ne može preći kako treba al' ne bi me začudilo da samo sjevne kakva kontra i 1-1...

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 24 jan 2016, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
hajde schweninger još 2 nek padnu hljeba vam njemačkog
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Ma trebalo bi jbg vidi se da je Schalke bolja ekipa, trebalo je biti bar 3-1, 4-1 za njih al' yebo sve to kad je na poluvremenu 1-1zgmiky je napisao/la:
ide tu 1 kaže frend švabo

Al' eto ne mogu da se ne iznerviram kad vidiš da su bolja ekipa a samo fulaju i fulaju, mora doći kazna

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Ljiljani87
- Kontakt:
ajmo standard i gent neke golove...
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Da li neko od vas prati analize sa betrusha ?
Ako ima neko zainteresovan, prodacu mu jeftino akaunte, nasao sam im bug na sajtu, prijavio, ali rekli mi da nemaju vremena da poprave i da mogu uzet sebi akaunta tako da ono
Ako ima neko zainteresovan, prodacu mu jeftino akaunte, nasao sam im bug na sajtu, prijavio, ali rekli mi da nemaju vremena da poprave i da mogu uzet sebi akaunta tako da ono

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.