prosao sam tikeetfixator je napisao/la:Slovenija – Brazil 1 @ 1.40
Slovenija treca na tabeli i opet im treba jedna pobjeda da bi se osigurali za prolaz. Dobro su organizovana ekipa i favoriti su protiv brazila i mislim da će proći dalje nakon danasnjeg meca. Brazil po mom misljenju dobro igra ovo prvenstvo, dobili bjelorusiju koja je ipak nesto losija u kataru. Mislim da od danas ide sve manje iznenadjena na turniru i kvalitet ce dolaziti do izrazaja. Mislim da brazilci ne mogu iznenaditi slovencve koji su medju najboljim evropskim ekipama. Od igraca bi predlozio Zvizeja OVER i mozda Gagica OVER.
BiH - Tunis / Bosna UNDER 24.5 @ 1.85![]()
Prvo vaznost utakmice ce donijet oprez, jer mi nesmijemo dozvoliti one crne rupe pa da stizemo protivnika kao do sada,
drugo Tunis je jedna od najgrubljih ekipa koje sam ikada gledao, uvijek na ivici incidenta, grubi su, zato cesto prave dva bloka pa igraju odbranu 3-3. Trece, napad nam je katastrofa, Prce dosao rovit i ostao rovit, nista od njega nemamo0 trenutno, volio bih da veceras bar odigra dobro, Čelica bio dobar protiv Irana samo, Kosta se povrediio, jedini koji gura je Karacic i Malinovic koji se ne libi opucati i sa devet metara, nemamo onih laganih golova koji svakoj ekipi donose prednost, lose su nam kontre, i igramo na postavljen napad, patimo se u napadau, stoga nasi problemi u napadu i njihova gruba igra mi govore da je ovo UNDER. Nadam se nekoj minimalnoj pobjedi nasoj, mozda: 23:21.
bacam cenera na ovo
i to da razbijem peh 2X5 KM,
ako fulim ko Fazlija,
pauza 10 dana
al brate tuga
9 sedmeraca su ljudi imali
pljacka godine
rukomet je najodvratniji sport na svijetu
mogu te pokrast kako hoce
fuj