Braga-Porto HT (0-1)
Probati odigrati 1 (2.90) na Bragu. Porto dva crvena kartona.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kad nece...nece jbgfanatic1991 je napisao/la:Brighton - Ipswich 2 (2.9)
Brighton kuci u 13 meceva samo 2 pobjede u goste im dolazi jedan od timova koji "puca" na EPL Ipswich je trenuitno 3ci.... sinoc je Bournemout izgubio u gostima od leedsa i dozvolio Ipswcihu da pobjedom dodje na prvo mjesto... Ipswich je 5ti gost lige sa 5 pobjeda u 13 meceva.... U zadnja 4 medjusobna meca Ipswich je 3 puta pobijedio
Mislim da danas nece propustiti priliku da odu na prvo mjesto i po meni kvota je odlicna za probati s obzirom da igraju protiv veoma loseg domacina
sretno ako neko isprati...
orbit je napisao/la:Lillard UNDER 24,5(public bet)
Kakav kaos od tekme, penal za bragu, golman porta nanizao 6 obrana u drugom poluvremenu. Rekao bi da nije bilo sreće za bragu u potpunosti!paolohz je napisao/la:LIVE!
Braga-Porto HT (0-1)
Probati odigrati 1 (2.90) na Bragu. Porto dva crvena kartona.
Ja imam MCW na dva tiketa over,NY kp2,Dirk manjeSiouxLukavac je napisao/la:Ajmo poznavaoci NBA neki prijedlog, po mogućnosti da prolazi?
Ajde ispratit ću, sretno ti.Lisac je napisao/la:Ja imam MCW na dva tiketa over,NY kp2,Dirk manjeSiouxLukavac je napisao/la:Ajmo poznavaoci NBA neki prijedlog, po mogućnosti da prolazi?
Valjda nece Dirk ulaziti viseLisac je napisao/la: Ja imam MCW na dva tiketa over,NY kp2,Dirk manje
kao sto rekoh, Matthews preko laganini - Lillard ispodmahic je napisao/la:svi trpaju na Lillarda, ja cu igrati Matthews vise (cini mi se lakse je Matthews-u zabiti 16 protiv Bledsoe-a, nego Lillard-u 25 protiv Dragica)
jopaa7 je napisao/la:Malo da pratimo
Ono kad osjećaj prevari i velike ! ..SiouxLukavac je napisao/la:Ajde ispratit ću, sretno ti.Lisac je napisao/la:Ja imam MCW na dva tiketa over,NY kp2,Dirk manjeSiouxLukavac je napisao/la:Ajmo poznavaoci NBA neki prijedlog, po mogućnosti da prolazi?
Uvjeren sam da će Toronto dobit večeras, onaj osjećaj koji nikad ne griješi, kvota 3,15. Igrajte slobodno
WINNSouthboy je napisao/la:Po meni ziceri za nba vcrs West i Derozen ISPOD..za velike pare
Dodati jos Memfis i Cleveland i zavrsit pricu..
Idemo po pare!!
Ukupna kv. : 6.37(cleveland iz p.p)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.