FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Devil » 22 maj 2012, 16:12

seven je napisao/la:Mogući protivnici Želje u drugom predkolu LP:

Basel (Švicarska), Bate Borisov (Bjelorusija), Dinamo Zagreb (Hrvatska), Partizan (Srbija), Helsingborg (Švedska), Maribor (Slovenija), Debrecen (Mađarska), Ventspils (Latvija), Liberec (Češka), Slask (Poljska), HJK Helsinki (Finska), Salzburg (Austrija), AEL Limasol (Kipar), Šerif Tirspol (Moldavija), Ekranas (Litvanija), CSKA (Bugarska) i Žilina (Slovačka).

Izaberite svoga aduta!
Jedan od ta tri kluba samo zelim. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 22 maj 2012, 16:13

Armageddon2012 je napisao/la: ja bih baš volio da mi dobijemo hajduka,zbog adrenalina!!!
Slazem se sa ovim postom,sto da ne Partizan ili Dinamo prodali bi sve ulaznice za utakmicu. Bolje njih dobiti nego nekog ne atraktivnog (po imenu) koji je isto tako dobar ili jos bolji od njih.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 maj 2012, 16:14

Iskreno sa navijacke strane bas bi i volio da dobijemo Dinamo, Partizan ili CSKA, da vidim te "zaj.ebane" momke, ali opet jedna utakmica u Evropi to je malo. Željo je na prvom mjestu i zato je bolje dobiti nekog kojeg mozemo proci.
NO PYRO NO PARTY

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 maj 2012, 16:14

damirfile je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la: ja bih baš volio da mi dobijemo hajduka,zbog adrenalina!!!
Slazem se sa ovim postom,sto da ne Partizan ili Dinamo prodali bi sve ulaznice za utakmicu. Bolje njih dobiti nego nekog ne atraktivnog (po imenu) koji je isto tako dobar ili jos bolji od njih.
pa normalno...a ni beograd vam nije daleko za otići tamo podržati želju...i tako vas tamo vole više nego nas.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 22 maj 2012, 16:20

Za utakmice u europi nece raditi zapad znaci to je nekih 17-18 hiljada oni bi dobili 5 posto po zakonu. Znaci oko hiljadu malo manje ulaznica. Ulaznice bi se poslale klubu ne bi se uopsteprodavale kod nas. A ostalo bi se prodalo za dan vjerujem kada bi njih izvukli dobre bi pare zaradili nego da dobijemo nekog iz kipra koji je sig bolji od njih a nije atraktivan.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 maj 2012, 16:35

Volio bih ovog momka vidjeti u našem timu.Lijevak je, mlad, perspektivan, po transfermarktu ugovor mu važi do 31.12.2011, znači da je sigurno slobodan na kraju ove sezone.Lego bi nam pravo.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/amer- ... 70188.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 22 maj 2012, 16:37

Daleko je još Evropa. Nismo ni završili prvenstvo, a Vi već o LP. Polako, doći će i to na red. Prvo pobjediti Leotar sa drugim timom.

Da sam Amar postavio bih ovih 11 sutra i mislim da bi i ovi mogli oderati napaljeni Leotar.

-----------------------Bukvić------------------------

Marković-------Ćutuk----------Kerla-------Stanić

---------Stančeski-----------------Nijema---------

E. Čolić-----------------Bekrić----------Hajradinović

--------------------------Ramić-------------------------
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 22 maj 2012, 16:41

ma ko god nama dosao valja igrati 180 min. Svi igraju nogomet/fudbal. Ne treba se nikog bojati. Vilio bih kad bi bilo blizu pa ko god da dodje... tog partizana izbacise oni irci il sta su vec, dinama sherif, znaci nisu neprikosnoveni.... mi jesmo potanki za neke ekipe, ali sta je tu je. Treba igrati zaljeti i nadati se u prolaz s kim god da igramo....

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 22 maj 2012, 16:49

Ja bi ipak ovako šta će mi Stančeski u timu i Goran marković kad idu na kraju sezone trebam davat svojim mladim šansu.

-----------------------Bukvić------------------------

B.Čolić-------Ćutuk----------Kerla-------Hajradinović

---------Zolotić-----------------Nijema---------

E. Čolić-----------------Bekrić----------Zeba

--------------------------Selimović-------------------------

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 maj 2012, 16:50

bagrcavi je napisao/la:Volio bih ovog momka vidjeti u našem timu.Lijevak je, mlad, perspektivan, po transfermarktu ugovor mu važi do 31.12.2011, znači da je sigurno slobodan na kraju ove sezone.Lego bi nam pravo.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/amer- ... 70188.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj bi bio odlican, sjecam se jos iz veleza koliko nam je muke zadao po lijevoj strani uuuuu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 maj 2012, 17:05

bagrcavi je napisao/la:Volio bih ovog momka vidjeti u našem timu.Lijevak je, mlad, perspektivan, po transfermarktu ugovor mu važi do 31.12.2011, znači da je sigurno slobodan na kraju ove sezone.Lego bi nam pravo.
Samo sto nema sanse da on dodje. ;)
Ode u inostranstvo opet.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 maj 2012, 17:06

Devil je napisao/la:
Ode u inostranstvo opet.
jesi mu ti manager? i Bosna je inostranstvo :p
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 maj 2012, 17:08

pintol_TM87 je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Ode u inostranstvo opet.
jesi mu ti manager?
Nisam mu menadzer,znam njega licno,ali mi je ovo rekao pre par sedmica jedan njegov saigrac kada smo gledali utakmicu OFK-e. ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 22 maj 2012, 17:11

Joj samo mi nemojte ovdje kukati ko kakve placipicke... koga god izvucemo bio to partizan, dinamo neka dodju... nemojte da nas brukaju ovdje po forumu neki balavci

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 maj 2012, 17:40

Devil je napisao/la:
Ode u inostranstvo opet.
On sigurno moze igrati vani mlad je igrac a ima internacionalnog iskustva, ovdje bi kod Brke sazrio pokazao se u Evropi igrao u dobroj ekipi imao fine pare za nase uslove i na kraju bi ga fino udomili gdje bi i on sebi obezbjedio egzistenciju ko zna mozda bi i repki zaigro.Amar bi od njega napravio igracinu jer ima materijala.Za moj pojam pojacnje i strasno bi ga volio vidjeti u plavom dresu, igrac sa koji bi mogli dici igru na visu razinu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 22 maj 2012, 18:04

ma ne moramo se mi opterecivati ko ce doci i koga bi trebali dovesti, Amar je pokazao da zna sta radi tako da i kad E.Colic produzi ugovor iako nije nista pokazao vjerovatno postoji neki razlog, plus za ove tri godine smo dosli u tu poziciju da nam se nude razni igraci, ja ocekujem da pojacanja budu igraci koje niko nije ni spominjao ovdje

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 22 maj 2012, 18:21

Hoce li sutra biti kakvog streama za tekmu u trebinju???
FORZA ZELJO !!!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 22 maj 2012, 18:25

slika slika slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 22 maj 2012, 18:32

istina1981 je napisao/la:Hoce li sutra biti kakvog streama za tekmu u trebinju???
Neće. Na mojaTV je prvo bilo obavještenje da će biti prenos, ali onda je obavještenje misteriozno nestalo, pretpostavljam da je BH Telecom iz nekog razloga odustao od prenosa.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 maj 2012, 18:42

Kažu da nema interesovanja za tu utakmicu :? :? :?

@BolanBolan
hvala za ovaj tekst, baš sam ga tražio :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 13 gostiju.