FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
znaci jos uvijek zelimo Burekovica
moze, ali nam trebaju jos vezni igrac i napadac
Azmire bolan, poslusaj me, znam sta govorim :salut:
moze, ali nam trebaju jos vezni igrac i napadac
Azmire bolan, poslusaj me, znam sta govorim :salut:
firefirefirely je napisao/la:Kakvi brojevi sjedista i sektori, sta vam jesamo tribina, i sjedi gdje hoces..

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ne zna se os nista, danas treba da bude objava na straniciRZ88Adnan je napisao/la:Jeste uspjeli organizovati šta,prijevoz i to?
zna li neko sta je s Hareta, zasto nije igrao protiv Domzala
je li neka povreda bila u pitanju, ili je bio bolestan
ne bi valjalo da ne igra protiv Beitara
Mehmedagic ne igra 99% protiv beitara mozda bude za uzvrat spreman nazalostChinaglia je napisao/la:zna li neko sta je s Hareta, zasto nije igrao protiv Domzala

Zadnja izmjena: Mustafa10, dana/u 27 jun 2016, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Od organizovanog prevoza (99%) ništa, red bi bio da se Fukare oglase. Ko do sad nije planirao auto/kombi neka na vrijeme traži.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Drzava Bosna jbg, zapelo i oko igraca i oko prevoza
Valja sa Kosticem na beku, Merzic na stoperu, bgm kriticno

Valja sa Kosticem na beku, Merzic na stoperu, bgm kriticno

Pa šta je više sa tim Mehmedagićem? Čovjek više povrijeđen nego što igra..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Utakmica sa Domzalama je bezveze,ko misli da je to realan omjer snaga dvije ekipe neka vise ne prati fudbal.
Svi nadju prevoz i buseve i uspiju izgleda samo nas nece niko da vozi kao da je upitanju GSE.
Cak ni **** zeljeznica pred bankrotom nemoze obezbijediti vanrednu liniju za Zenicu.
Aferim na "sposobnosti".
Svi nadju prevoz i buseve i uspiju izgleda samo nas nece niko da vozi kao da je upitanju GSE.
Cak ni **** zeljeznica pred bankrotom nemoze obezbijediti vanrednu liniju za Zenicu.
Aferim na "sposobnosti".
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
„Mehmedagić se povrijedio neposredno pred odigravanje utakmice sa Domžalom, a kako stvari trenutno stoje, nisam siguran hoće li biti spreman za utakmicu koja nas očekuje u Zenici,“ kazao je Amir Spahić, pomoćni trener FK Sloboda.
Ovaj Mehemdagić gori od Diabyja, kako se ovako lako povrjeđuje...
„Aleksandar Lazevski će imati pravo nastupa u utakmici prvog pretkola Evropa lige, dok je za Ivana Fatića stigla radna dozvola, ali ne i certifikat iz malezijskog nogometnog saveza. To je stvar tehničke prirode i vjerujem da ćemo u naredna dva dana riješiti i taj segment, kako bi Fatić, također imao pravo nastupa na predstojećim utakmicama Evropa lige,“ kazao je Ekrem Ibrić, generalni sekretak FK Sloboda.
Pa kako onda Lazevski tamo nije prijavljen? Možda će njega ubacit zadnji dan na listu.
Ovaj Mehemdagić gori od Diabyja, kako se ovako lako povrjeđuje...
„Aleksandar Lazevski će imati pravo nastupa u utakmici prvog pretkola Evropa lige, dok je za Ivana Fatića stigla radna dozvola, ali ne i certifikat iz malezijskog nogometnog saveza. To je stvar tehničke prirode i vjerujem da ćemo u naredna dva dana riješiti i taj segment, kako bi Fatić, također imao pravo nastupa na predstojećim utakmicama Evropa lige,“ kazao je Ekrem Ibrić, generalni sekretak FK Sloboda.
Pa kako onda Lazevski tamo nije prijavljen? Možda će njega ubacit zadnji dan na listu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Izgleda da od organizovanog prevoza nema ništa valja se sam snalaziti da ne bude kasno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka oni to dobro provjere za Lazevskog, ako ga tamo ne bude do utakmice da ne zaigra uopste 

daj Lazevskog odmah u vatru, ako je fizicki spreman
nemojte Merzica na stoperu tako vam boga, dajte bedem Kostic-Dzidic
nemojte Merzica na stoperu tako vam boga, dajte bedem Kostic-Dzidic
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jedini na svijetu koji nemamo org. prevoz, majke mi...
E jesu nesposobniNYKnicks Fan je napisao/la:Jedini na svijetu koji nemamo org. prevoz, majke mi...

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
I jos nesto...Sloboda nije nicije vlasnistvo...ona je sviju nas znaci....Slobodas je napisao/la:E jesu nesposobniNYKnicks Fan je napisao/la:Jedini na svijetu koji nemamo org. prevoz, majke mi...Ovo je sramota
![]()
ne mogu obezbjediti 10 autobusa do Zenice
Nesposobni organizovat tribinu na Tusnju a da organizuju ovakvo gostovanje.
Mozda nas i iznenade...ono...

Dao bi Azmir garancije za polog da su ljudi....
Ali posto se kurce nece ni da cuje nesposobni su do bola.
Koliko razlike kod njega, na DMF odigra odlično a kao stoper je lik promašaj totalni.Chinaglia je napisao/la: nemojte Merzica na stoperu tako vam boga, dajte bedem Kostic-Dzidic
Škahić ako sam upratio nije nikako igrao u ovim pripremnim, sigurno da ne treba žuriti s njim iako se oporavio, ali mogao je barem po 10-15 minuta dobiti.
Lazevski je znači siguran ipak, sumnjam da će Koleta stavljat na beka kad nema potrebe za tim.
Najviše me brnie što će morat Piriju isforsirat, ne bil' ubrali koju marku više za njegov transfer, a tako bih rado Erića volio vidjet protiv ċifuta.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Tako je kad Azmir "seljak" ne zadigne rukave i sredi prevoz. Najbolje je nista ne govoriti, ionako nismo medj' Fukarama pa zasto da se onda nerviramo i pametujemo. Nek se organizuju kako znaju i umiju, ako uopste zele.
Eto nas @KrojcicaHill kaze j3bes odlazak u Zenicu, cuj da idemo u drugi grad i bodrimo svoj klub. Ako i ostale Fukare tako razmisljaju, onda ocekujem od naredne sezone utakmice bez organizovanog navijanja Fukara jer svakako necemo ni naredne godine igrati u Tuzli, ukoliko izborimo mjesto za Evropu.
To ujedno znaci i vecu zaradu Slobodi jer ce svi uredno placati kartu po cijeni 7 i 10KM te nece klub morati placati kazne za bakljadu protiv Mladosti i slicnih velikana BH nogometa, hhh.
Eto nas @KrojcicaHill kaze j3bes odlazak u Zenicu, cuj da idemo u drugi grad i bodrimo svoj klub. Ako i ostale Fukare tako razmisljaju, onda ocekujem od naredne sezone utakmice bez organizovanog navijanja Fukara jer svakako necemo ni naredne godine igrati u Tuzli, ukoliko izborimo mjesto za Evropu.
To ujedno znaci i vecu zaradu Slobodi jer ce svi uredno placati kartu po cijeni 7 i 10KM te nece klub morati placati kazne za bakljadu protiv Mladosti i slicnih velikana BH nogometa, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I kada sta kazes i predlozis ide standardna spika sta ti pricas znas li ti ovo ono ja sam ovo.....Beduin je napisao/la:Tako je kad Azmir "seljak" ne zadigne rukave i sredi prevoz. Najbolje je nista ne govoriti, ionako nismo medj' Fukarama pa zasto da se onda nerviramo i pametujemo. Nek se organizuju kako znaju i umiju, ako uopste zele.
Da ne duzimo na forumu ali stvarno sada nisu mogli organizovat nista,hej. ...
I to sto krojcica pise su budalastinje pa jbg gdje je onda ta silna ljubav za klub...treba neko da ih moli da navijaju.
Da nisu ono sto jesu obojica znamo da bi Azmir dao garancije i obezbjedio buseve.Ali. ...
Opet bice fino raje iz Tuzle bice i zenicana siguran sam da ce biti 5,6 milja ljudi na stadionu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
5k ce biti u zenici, plafon, jbg, ne dolaze ljudi na tusanj a kamoli u zenicu ccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.