NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA sezona 2016/2017
Mislim oko srca nema zajebancije al nije situacija kao kod Bosha.Imao je par puta vec proceduru.(u par navrata)
Al vjerovatno nece masat samo jednu utakmicu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kod Currya je povreda koljena uzela danak. Isto ce se desiti i Durantu.
Sa koljenima nema zajebancije.
Sa koljenima nema zajebancije.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- branimir85
- Kontakt:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Dvostruki NBA prva Joel Anthony.branimir85 je napisao/la:https://twitter.com/BleacherReport/stat ... 5769906177

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- branimir85
- Kontakt:
mogli su malo odvaditi Učitelj i učenikKawhi je napisao/la:Dvostruki NBA prva Joel Anthony.branimir85 je napisao/la:https://twitter.com/BleacherReport/stat ... 5769906177
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Sta je masat?Raul_64 je napisao/la:Mislim oko srca nema zajebancije al nije situacija kao kod Bosha.Imao je par puta vec proceduru.(u par navrata)
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Ma propustice par tekmiRN87 je napisao/la:Sta je masat?Raul_64 je napisao/la:Mislim oko srca nema zajebancije al nije situacija kao kod Bosha.Imao je par puta vec proceduru.(u par navrata)
masit' = promasit'
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Sir Oliver
- Kontakt:
Ako veceras Coyote ne zaigra za Spurse nece nikad
Sent from my UMRI_ROME using tapatalk
Sent from my UMRI_ROME using tapatalk
Postoji li gori igrac od Semaj Christona u ligi?
Vjerojatno samo Norris Cole
Vjerojatno samo Norris Cole

znam ko je najbolji za ovo sto sam ja govorio.Kajzer10 je napisao/la:Ko je najbolji i zasto je najbolji?KK_Bosna je napisao/la:
onda ocito da curry ipak nije najbolji... recimo najbolji igrac svih vremena nikada nije svezao 7 utakmica u kojima igra ispod svakog nivoa... najbolji skakac svih vremena nije svezao 7 utakmica sa po nekih 5 skokova, najbolji asistent svih vremena nije 7 svezao utakmica sa po 5 asistencija...
najbolji igrac = jordan (nikada nije svezao 7 utakmica u kojima igra ispod svakog nivoa)
najbolji skakac = chamberlain (nikada nije svezao 7 utakmica sa po 5 skokova)
najbolji asistent = stockton (nikada nije svezao 7 utakmica sa po 5 asistencija)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:znam ko je najbolji za ovo sto sam ja govorio.Kajzer10 je napisao/la:Ko je najbolji i zasto je najbolji?KK_Bosna je napisao/la:
onda ocito da curry ipak nije najbolji... recimo najbolji igrac svih vremena nikada nije svezao 7 utakmica u kojima igra ispod svakog nivoa... najbolji skakac svih vremena nije svezao 7 utakmica sa po nekih 5 skokova, najbolji asistent svih vremena nije 7 svezao utakmica sa po 5 asistencija...
najbolji igrac = jordan (nikada nije svezao 7 utakmica u kojima igra ispod svakog nivoa)
najbolji skakac = chamberlain (nikada nije svezao 7 utakmica sa po 5 skokova)
najbolji asistent = stockton (nikada nije svezao 7 utakmica sa po 5 asistencija)
ja ti vec jednom napisao da jeste
Hmm, veoma zanimljiva teorija. Znaci li to da nema najboljeg sutera ikad? 

Nije to zanimljiva, vec glupa teorija.
Remember, remember the 5th of November.
Najbolji ikad je Klay
Doduse ja i ne kontam kako neko rangira sutera. Da li po broju ubacenih trica, sa najboljim postotkom ili sta. Za skakace ili asistente je to dosta lakse.
Mozda je Jimmer bolji od sviju njih.

Doduse ja i ne kontam kako neko rangira sutera. Da li po broju ubacenih trica, sa najboljim postotkom ili sta. Za skakace ili asistente je to dosta lakse.
Mozda je Jimmer bolji od sviju njih.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
pa to bih i ja volio znati... da ovi pametni kazu kriterij po kojem je neko najbolji suter...Puma je napisao/la:Doduse ja i ne kontam kako neko rangira sutera. Da li po broju ubacenih trica, sa najboljim postotkom ili sta.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa evo, ako već tako stavljaš stvari (znam da obožavaš izvrtati nečije postove onako kako tebi odgovara, iako to znači da nisi ni 1% u pravu u tim situacijama), onda je tvoj potpis bespotreban i neistinit kao i svaka druga priča o bilo kakvom postotku šuta u koju si ušao u dosadašnjem "forumanju".KK_Bosna je napisao/la:pa to bih i ja volio znati... da ovi pametni kazu kriterij po kojem je neko najbolji suter...Puma je napisao/la:Doduse ja i ne kontam kako neko rangira sutera. Da li po broju ubacenih trica, sa najboljim postotkom ili sta.
Otkud ti to da Llull ima očajan šut sa 37% šuta?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ako je neko 4. svih vremena u postotku suta za trojku i 3. svih vremena u procentu suta sa s. bacanja i uz to je apsolutni rekorder po broju ubacenih trojki u jednoj sezoni onda bi mozda taj igrac mogao biti smatran najboljim suterom svih vremena,cak mu je i sut iz igre prilicno dobrog procenta za nekog ko u karijeri po utakmici ima skoro 8 suteva za trojku,48 %
Pa valjda nekakva kombinacija postotka trica i broj ubacenih trica (kako se odreduje tko je najbolji igrac?).
Klay ce biti gotovo sigurno top 5 kad zavrsi karijeru (ja bih rekao odma do Currya ali necu ici tako daleko
)
Russ TD za 21. min.
Klay ce biti gotovo sigurno top 5 kad zavrsi karijeru (ja bih rekao odma do Currya ali necu ici tako daleko

Russ TD za 21. min.
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 11 mar 2017, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Prva ima nenormalne %, drugo ne vidjeno je u historiji lige da lik onako ubacuje, iz driblinga, spot up, iz trka, padajuci, preko 7 ruku itd. To je ne vidjeno. I to nikad niko nije radio kao Curry = goat suter kojeg su ljudske oci gledale.KK_Bosna je napisao/la:pa to bih i ja volio znati... da ovi pametni kazu kriterij po kojem je neko najbolji suter...Puma je napisao/la:Doduse ja i ne kontam kako neko rangira sutera. Da li po broju ubacenih trica, sa najboljim postotkom ili sta.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 11 mar 2017, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.