PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Jeli tko za tekmu???
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ajde kreiraj. eto me za 4 - 5 minutaSenaid L.F.C je napisao/la:Jeli tko za tekmu???
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
nemam vremena idem da igram F1 onlineToxicity je napisao/la:Ajde kreiraj. eto me za 4 - 5 minutaSenaid L.F.C je napisao/la:Jeli tko za tekmu???
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Bože sačuvaj.. tako ćeš vjerovatno igračima napisati i kad se liga igrala, nemam vremena? 

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Toxicity je napisao/la:Bože sačuvaj.. tako ćeš vjerovatno igračima napisati i kad se liga igrala, nemam vremena?

20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Pravi sobujasko_juve je napisao/la:hocel ko lastiša?
EDIT: Jesil jos tu

-
- Kontakt:
tu sam..ajd global worldwide 1..123Goalgetter je napisao/la:Pravi sobujasko_juve je napisao/la:hocel ko lastiša?
EDIT: Jesil jos tu
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- majestic24
- Kontakt:
Volio bih poigrati soccera a neda mi se instalirati ovo sve
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
ako si dobar igracu ja..ako nisi nemoj bgt da gubim vrijemekanarinac je napisao/la:nemogu da vjerujem da niko nesmije

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ahahhahahhajasko_juve je napisao/la:ako si dobar igracu ja..ako nisi nemoj bgt da gubim vrijemekanarinac je napisao/la:nemogu da vjerujem da niko nesmije![]()
![]()
ajde ocu sa tobom mada si ti prejak
Samo Sarajevo
- Goalgetter
- Kontakt:
Konacna lista klubova za SportSport.ba PES6 Ligu :
1. Liga :
Besiktas, Newcastle, Palermo, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Atletico Madrid, Sevilla, Marseille, Galatasaray , Lazio, Porto, Fenerbahce, Dynamo Kyev, Stoke City, Benfica, Zenit, Shakthar! ( Rezervni klubovi: (Ajax, PSV, Lille, Panathinaikos)
2. Liga :
Druga klasa slabiji klubova: Bolton, Blackburn, Fulham, Bordeaux, Sporting, Udinese, HSV, Hoffenheim, Stuttgart, Wolfsburg, Werder, Athletic Bilbao, Twente, Celtic, CSKA Moskva, Glasgow Rangers, PSG, PSV, Sunderland! (Rezervni klubovi: Olympiacos, Genoa, Rubin Kazan)
Nema vise promjena, ovo je konacna lista klubova, i koji ce biti na zrijebu u nedjelju !
1. Liga :
Besiktas, Newcastle, Palermo, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Atletico Madrid, Sevilla, Marseille, Galatasaray , Lazio, Porto, Fenerbahce, Dynamo Kyev, Stoke City, Benfica, Zenit, Shakthar! ( Rezervni klubovi: (Ajax, PSV, Lille, Panathinaikos)
2. Liga :
Druga klasa slabiji klubova: Bolton, Blackburn, Fulham, Bordeaux, Sporting, Udinese, HSV, Hoffenheim, Stuttgart, Wolfsburg, Werder, Athletic Bilbao, Twente, Celtic, CSKA Moskva, Glasgow Rangers, PSG, PSV, Sunderland! (Rezervni klubovi: Olympiacos, Genoa, Rubin Kazan)
Nema vise promjena, ovo je konacna lista klubova, i koji ce biti na zrijebu u nedjelju !
-
- Kontakt:
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Ode ti jasko 15 minuta zivota 
P.S Ocekujem Liverpool

P.S Ocekujem Liverpool

Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
ajde u europa 2 soba jasko pasword jaskojasko_juve je napisao/la:napravi..
Samo Sarajevo
Moj Shakthar 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ajde u globar word wide ostalo sve istokanarinac je napisao/la:ajde u europa 2 soba jasko pasword jaskojasko_juve je napisao/la:napravi..
Samo Sarajevo
- Goalgetter
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Konacna lista klubova za SportSport.ba PES6 Ligu :
1. Liga :
Besiktas, Newcastle, Palermo, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Lille, Sevilla, Marseille, Galatasaray , Lazio, Porto, Fenerbahce, Dynamo Kyev, Stoke City, Benfica, Zenit, Shakthar,! ( Rezervni klubovi: (Ajax, PSV, Panathinaikos, Atletico Madrid)
2. Liga :
Bolton, Blackburn, Fulham, Bordeaux, Sporting, Udinese, HSV, Hoffenheim, Stuttgart, Wolfsburg, Werder, Athletic Bilbao, Twente, Celtic, CSKA Moskva, Glasgow Rangers, PSG, PSV, Sunderland, Ajax! (Rezervni klubovi: Olympiacos, Genoa, Rubin Kazan)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.