Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

tiper1x2
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la tiper1x2 » 24 jan 2015, 12:55

Malo sam pratio i naišao na ove utakmice .. radi se o utakmicama " 3 za 3 " .. igrati na ove ekipe:

Asteras,Frosinone,Boulugne ... kvota oko 5,2 ..

Još bih preporučio : Plymouth, Maclesfield, Guingamp, Santarcangelo, Newton ...

Sretno ko pratii !! :P :P :P :P

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 24 jan 2015, 13:06

Egipat-Island 2@1,6 WWin

Egipat danas bira svog protivnika u 1/8 finala. Mogu birati između Njemaca i Danaca odnosno Poljske. Njemci će vjerovatno dobiti Saudijsku Arabiju i tako će biti 100% prvi u grupi. Drugo mjesto će odlučiti meč između Danske i Poljske(Poljaci mogu biti drugi samo ako dobiju Dansku, što je manje vjerovatno).

Island danas mora dobiti, jer i sa remijem i sa porazom ispadaju sa prvenstva, jer će Česi gotovo sigurno dobiti Alžir. Znači Island danas mora pobijediti, ako misle dalje ići. Egiptu bi, barem po mom mišljenju, više odgovarao meč sa Njemcima u 1/8 finala, nego sa Dancima. S toga, mislim da će Egipćani danas namjerno izgubiti utakmicu i sa tim porazom bi bili 4. i vjerovatno bi išli na Njemce iz grupe D. Ako bi kojim slučajem pobijedili ili neriješili 100% bi bili treći i išli bi na drugog iz one grupe, a to bi trebala biti Danska.

El Ahmar (Egi-Isl) - -4.5+ under@1,7 BhPlay

Analogno sa ovim mojim razmišljanjem o ovoj utakmici iz tipa iznad, i ovaj par se namećem kao logičan. El Ahmar je jedan od glavnih igrača Egipta, ponekad puca i penale, dobar je šuter( Alžiru dao 4, Francuzima 2, Češkoj 5, Švedima 9). Pošto mislim da Egipćani danas neće ići 100%, ovo će biti onda odlična prilika da trener odmori ovog, njima jako važnog, igrača, jer im je sigurno potreban svjež u 1/8 finala.

ppero8
Kontakt:

Post Postao/la ppero8 » 24 jan 2015, 13:21

delpiero502 je napisao/la:Egipat-Island 2@1,6 WWin

Egipat danas bira svog protivnika u 1/8 finala. Mogu birati između Njemaca i Danaca odnosno Poljske. Njemci će vjerovatno dobiti Saudijsku Arabiju i tako će biti 100% prvi u grupi. Drugo mjesto će odlučiti meč između Danske i Poljske(Poljaci mogu biti drugi samo ako dobiju Dansku, što je manje vjerovatno).

Island danas mora dobiti, jer i sa remijem i sa porazom ispadaju sa prvenstva, jer će Česi gotovo sigurno dobiti Alžir. Znači Island danas mora pobijediti, ako misle dalje ići. Egiptu bi, barem po mom mišljenju, više odgovarao meč sa Njemcima u 1/8 finala, nego sa Dancima. S toga, mislim da će Egipćani danas namjerno izgubiti utakmicu i sa tim porazom bi bili 4. i vjerovatno bi išli na Njemce iz grupe D. Ako bi kojim slučajem pobijedili ili neriješili 100% bi bili treći i išli bi na drugog iz one grupe, a to bi trebala biti Danska.

El Ahmar (Egi-Isl) - -4.5+ under@1,7 BhPlay

Analogno sa ovim mojim razmišljanjem o ovoj utakmici iz tipa iznad, i ovaj par se namećem kao logičan. El Ahmar je jedan od glavnih igrača Egipta, ponekad puca i penale, dobar je šuter( Alžiru dao 4, Francuzima 2, Češkoj 5, Švedima 9). Pošto mislim da Egipćani danas neće ići 100%, ovo će biti onda odlična prilika da trener odmori ovog, njima jako važnog, igrača, jer im je sigurno potreban svjež u 1/8 finala.
Dobre analize ja bih jos dodao i nekog od igraca Islanda vise golova.

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 24 jan 2015, 13:29

K.Lijewski (Dan-Pol) - -3.5+ over @ 2,00 WWin

On i B.Jurecki se mjenjaju na penalima. Pošto su obojica u prošloj protiv Saudijske Arabije fulili po penal(prvo Lijewski pa onda Jurecki), sada je red opet da Lijewski počne pucati. S obzirom da bi ovo danas trebala biti zanimljiva utakmica i bitna je i jednima i drugima, jer ko pobijedi biće drugi i izbjeće u 1/8 finala Francuze i Švede, mislim da je ovo mala granica za Lijewskog, jer će sigurno biti 2-3 penala zbog toga što Danci igraju grubu odbranu , a Lijewski će morati i povući u napadu sa kojim šutem i sa pretpostavkom da će on imati prednost u šutanju penala u odnosu na Jureckog, mislim da bi ovo danas trebao prebaciti.

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 24 jan 2015, 14:08

Hyde Utd preko 1,5 golova 2,00 kvota :D
Zadnja izmjena: SempreJuve, dana/u 25 jan 2015, 01:14, ukupno mijenjano 3 puta.

Scouser1892
Kontakt:

Post Postao/la Scouser1892 » 24 jan 2015, 14:23

akisarajevo92 je napisao/la:Dok ne igra LMA za Portland, jel sigurno uzet Lillarda preko 23,5 protiv Wizardsa??
Ma i nije vala. Mada teza utakmica protiv wizardsa,tu ce mozda i uzeti vise suteva a i cijela ekipa portlanda nije u formi.

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 24 jan 2015, 14:39

slika

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 24 jan 2015, 14:55

Cheltenham Town - Luton Town 2 @ 2,30 ; domaćin ne daje go @ 2,55 ; h(1:0) 2 @ 4,35

Danas sam prilično siguran u Hattere. Nakon pobjede prošle sedmice na jugu Devon-a gdje se to nije očekivalo, u ovaj meč po meni ulaze kao veći favoriti nego što to kvota pokazuje. Aktivan je priča oko dolaska Andy-a Johnsona (prošao akademiju Lutona) koji u kakvom god da je stanju, za ovaj nivo bi predstavljao sigurno veliko pojačanje. Glavni sponzor je odlučio odriješiti kesu zbog sitacije u kojoj se klub nalazi (na početku je glavni cilj bio opstanak, a sada se mogu uključiti u borbu za direktnu promociju) tako da po riječima iz njhivog taboar očekuje se burna zadnja sedmica prelaznog roka. Alex Lawless i Luke Gutridge su odigrali kompletnu utakmicu za rezervni tim i biće dostupni Johnu Stillu za današnji meč, tako da je od bitnijih igrača van stroja samo Luke Ronney kojeg očekuje operacija sljedeće sedmice. Sa druge strane domaćin ne igar baš najbolje ove sezone, a i nije tajna da finansijska situacija u klubu i nije baš najbolja. U ovom prelaznom roku su neaktivni, a kod kuće za pobjedu ne znaju posljednjih 6 utakmica. Imaju treći najgori napad u ligi i idu na drugu najbolju odbranu lige. Očekuje se sunčano vrijeme, teren je idealan za igru i mislim da će se skoro 1500 gostujućih navijača danas sa pobjedom vratiti kući. I još ko igra na bet365 ja ću probati i Mark Cullen go @ 2,62. Bilo je dosta priča oko njegovog odlaska, ali ipak je produžio ugovor. Baš dugo je bez gola i mogao bi lako danas prekinuti svoj post (inače najbolji strijelac gostiju)

Tranmere Rovers - Hartlepool United 1 @ 1,85 ; h(0:1) 1 3,20 ; Tranmere 2+ golova @ 2,00

Veoma važan meč za domaćine, protiv gostiju koji su već vjerovatno prežaljeni i za koje nema ligaškog fudbala sljedeće sezone. Tranmere se nalazi u porastu forme u posljedenje vrijeme, a zadnji ligaški poraz kod kuće su doživjeli još sredinom novembra od Southenda. Danas se u tim vraća i najbolji igrač Max Power kao i nova pridošlica na posudbi Williams. Gosti imaju ubjedljivo najgori napad u ligi, i drugu najgoru odbranu a u posljednih 15 mečeva imaju samo jednu pobjedu. Tranmere koji sigurno ima kvalitet za opstanak ne smije praviti kikseve u ovakvim mečevima, i mislim da danas kod kuće lagano dolaze do pobjede

Alen Omić (8,5) OVER @ 1,85

Moram priznati da me ova margina baš iznenadila i ne smijem je propustiti. Omić u toku cijele sezone se nalazi na prosjeku od 8,9 poena, a u posljednja tri meča pokazuje sjajnu košarku. U eurokupu je Bajernu dao 9 poena, a prije toga u ABI protiv Partizana 12 i protiv Mege 20. Danas u redovima Olimpije neće biti Halila Kanacevića što će značiti još minuta Omiću i sigurno koji šut više nego obično, a i Metalac je ekipa koja ima dosta problema u odbrani reketa i jednostavno nemaju "mesa" pod košem da brane igrača sa atletskim predispozicijama kao što je Omić.

Još prijedloga :

AFC Wimbledon - Accrington Stanley 3+ @ 2,00 ; 2+ @ 1,30
Plymouth Argyle - Morecambe Town 1,5 UNDER @ 2,65 ; 2,5 UNDER @ 1,55
Cedevita - MZT Skopje (-13,5) 1 @ 1,85
ZELJEZNICAR 1921!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 jan 2015, 14:58

Obratite pažnju na škotski Championship Dumbarton - Livingston ,često igraju prelaz 1/2 ,probati na sitno kv. 26 wwin .

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 24 jan 2015, 15:04

SRBIJA: First League
19:00 Napredak - Borac

Mislim da mute, ovdje bi trebala biti pobjeda domaćina, treba im jer su zadnji, Borac u sredini.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 24 jan 2015, 15:14

slika

:think:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 24 jan 2015, 15:29

LEO10 je napisao/la:12:15
Oliveirense-Porto B 1 @2,80

Bet365

Iako ocigledna saradnja i svi nekako ocekuju da sad dodje 2, ovdje bi trebao 1 doci, domacima treba pobijeda jer bore se za 1ligu, a gosti i tako nemogu u visi rang. Oliveirense ima dobru saradnju s Portom i Portu je cilj da u ligi ima sto vise "svojih" ekipa. Plus to trener ekipe Porto prvog tima je uzeo na raspolaganje 3 vazna igraca iz B tima tako da su i tu oslabljeni.
Za probat je sretno.

FT 1:0
:clap: :clap: :clap:

Nazalost kasno sam ovo vidio, kako sam citao tvoj post, odmah sam zelio otici i gurnuti kucu na ovo. :mrgreen:
Nazalost Oliveirense vec vodio.

Dobro su ga kolege ovdje procjenile i za ovaj Cremont evo vec 4 gola, ja sam igrao na live na kvotu 4,5 domacina pobjedu dok su gubili 0:1 pa cemo viditi.

Hvala za analize i sretno svima!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 24 jan 2015, 15:31

SPY je napisao/la:slika

:think:
Tu se nesto mulja, najbolje je da se kanis te tekme, ili neki over sta je sigurno.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 jan 2015, 15:31

Cordoba-Ral M 3+ 1,40
Elche-Barcelona 3+ 1,40
Valencia-Murcia 151,5 + 1,60

k. 3,14

-Real M. kao najefikasniji napad Primere zabija skoro 3,5 gola po susretu.
Cordoba kod kuce nije igrala sa 3 gola vec 7 susreta u nizu. Tamam za prekid serije, protivnik idealan. (Benzema, Bale, Ronaldo, James su u sastavu... obje ekipe 4-3-3).

-Barcelona zabija u zadnjih 5 ut. u prosjeku 3,5 gola, u seriji su od 5 pobjeda.
Ako sta Elche zabije jos bolje...

-Valencia kod kuce igra brzo sa vecim brojem poena, dok solidna Murcia vani ubaci cesto 70p.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 24 jan 2015, 15:37

Montpellier - Nantes X 3,2
Chester - Kidderminster 1 3,7
Hapoel Tel Aviv- Hapoel Petach Tikva HC X (min.pobjeda domacina) 3,40
Dartford - Halifax 2 1,80
Hemel Hempstead - Torquay 2 1,75

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 24 jan 2015, 15:39

Nek' Wigan, Wolves, Port Vale, Gillingham i Notts County postignu po gol danas, za kvotu 3.0, da mogu k'o covjek veceras piti na racun klade! :pray: :pray: :pray:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 24 jan 2015, 15:41

doktore gledao sam tu UCAM Murciu prosle sedmice meni se cini,odron od ekipe,ja ih uzeo danas na under poena,al bi ih Valencia mogla sasuti pa da prebace granicu..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 jan 2015, 15:48

Valencia bi po svem utrebala ici 80+, Murcia nek dobaci do 68-70 (prosjek njihov), trebalo bi biti dovoljno.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 24 jan 2015, 16:00

LIVE :

HT: Avellion-CIttadella 1:2 tip:1 @4,30

kompa
Kontakt:

Post Postao/la kompa » 24 jan 2015, 16:29

momci jel neko ima marku,dvije na wwinu vracam sutra na racun ili odmah saljem kredita 5 km za 2 km na racun mujko12345 e

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.