Asteras,Frosinone,Boulugne ... kvota oko 5,2 ..
Još bih preporučio : Plymouth, Maclesfield, Guingamp, Santarcangelo, Newton ...
Sretno ko pratii !!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dobre analize ja bih jos dodao i nekog od igraca Islanda vise golova.delpiero502 je napisao/la:Egipat-Island 2@1,6 WWin
Egipat danas bira svog protivnika u 1/8 finala. Mogu birati između Njemaca i Danaca odnosno Poljske. Njemci će vjerovatno dobiti Saudijsku Arabiju i tako će biti 100% prvi u grupi. Drugo mjesto će odlučiti meč između Danske i Poljske(Poljaci mogu biti drugi samo ako dobiju Dansku, što je manje vjerovatno).
Island danas mora dobiti, jer i sa remijem i sa porazom ispadaju sa prvenstva, jer će Česi gotovo sigurno dobiti Alžir. Znači Island danas mora pobijediti, ako misle dalje ići. Egiptu bi, barem po mom mišljenju, više odgovarao meč sa Njemcima u 1/8 finala, nego sa Dancima. S toga, mislim da će Egipćani danas namjerno izgubiti utakmicu i sa tim porazom bi bili 4. i vjerovatno bi išli na Njemce iz grupe D. Ako bi kojim slučajem pobijedili ili neriješili 100% bi bili treći i išli bi na drugog iz one grupe, a to bi trebala biti Danska.
El Ahmar (Egi-Isl) - -4.5+ under@1,7 BhPlay
Analogno sa ovim mojim razmišljanjem o ovoj utakmici iz tipa iznad, i ovaj par se namećem kao logičan. El Ahmar je jedan od glavnih igrača Egipta, ponekad puca i penale, dobar je šuter( Alžiru dao 4, Francuzima 2, Češkoj 5, Švedima 9). Pošto mislim da Egipćani danas neće ići 100%, ovo će biti onda odlična prilika da trener odmori ovog, njima jako važnog, igrača, jer im je sigurno potreban svjež u 1/8 finala.
Ma i nije vala. Mada teza utakmica protiv wizardsa,tu ce mozda i uzeti vise suteva a i cijela ekipa portlanda nije u formi.akisarajevo92 je napisao/la:Dok ne igra LMA za Portland, jel sigurno uzet Lillarda preko 23,5 protiv Wizardsa??
LEO10 je napisao/la:12:15
Oliveirense-Porto B 1 @2,80
Bet365
Iako ocigledna saradnja i svi nekako ocekuju da sad dodje 2, ovdje bi trebao 1 doci, domacima treba pobijeda jer bore se za 1ligu, a gosti i tako nemogu u visi rang. Oliveirense ima dobru saradnju s Portom i Portu je cilj da u ligi ima sto vise "svojih" ekipa. Plus to trener ekipe Porto prvog tima je uzeo na raspolaganje 3 vazna igraca iz B tima tako da su i tu oslabljeni.
Za probat je sretno.
FT 1:0
Tu se nesto mulja, najbolje je da se kanis te tekme, ili neki over sta je sigurno.SPY je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.