Velez ima bas dosta povrijedjenih i rovitih igrca a klupa im je tanka, bilo bi iskr pravo cudo da dodju do penala, protiv ovakvog Zrinjskog.pjankesarajevo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:25Oni moraju uzeti kup, moraju! Ako misle da idu igdje. A i nije nemoguce. Mogu na penale ih uzeti hladno.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
FKSDoGroba je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:25Izginut će kući protiv gurbeta ako dobiju ovo. Taman da ne igraju evropu smradovi![]()
Sloboda mora dobiti gurbete,ako ovako ostane.
Sledeću igraju protiv Borca koji će igrati za Leotar, Slogu.
Njima je protiv gurbete utakmica za egzistenciju kluba,a ne za opstanak.
Ide Evropa lagano. 

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 maj 2023, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Onda brate samo nek se dobro umoreAduka87 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:28Velez ima bas dosta povrijedjenih i rovitih igrca a klupa im je tanka, bilo bi iskr pravo cudo da dodju do penala, protiv ovakvog Zrinjskog.pjankesarajevo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:25Oni moraju uzeti kup, moraju! Ako misle da idu igdje. A i nije nemoguce. Mogu na penale ih uzeti hladno.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ovaj Eldar Mehmedovic iz Slobode je dobar. Jos uvijek je zasticeno godiste, imao je onu tragediju u porodici pa nije igrao jedan period. Podsjeca me na Rahmanovica malo.
Mogli bi njega umjesto Dal-a dovesti.
Mogli bi njega umjesto Dal-a dovesti.
Evo decidno,pjankesarajevo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:35Ma bolan neka mi neko ovdje napise decidno sta su to Bordo Prijatelji uradili za klub? Molim vas! Hajro njihov clan upravnog bio u klubu i cuclali pare iz kluba. Kad je Ajla rekla dosta vise uplata jer Bordo prijatelji ne daju nista za klub (btw jedan od dobrih Ajlinih poteza), Hajro se naljutio i dao otkaz. Satro on volonterski radio u FK Sarajevo. I onaj Benja beskicmenjak, ko prihvati onu „himnu“, odron odrona smiju nam se ljudi. To treba zabraniti u klubu da iko pusta. Vjerovatno su i zabranili sve, zato se Bordo prijatelji i osvecuju preko navijaca. Uvjeren sam da su oni sa predstavnicima Hordi dogovorili bojkot! Uvjeren!!! A sve zbog para iz kluba!
E sad, da je Ajla pametna kao sto nije, fino je trebala direktno sa UNFKS dogovoriti finansiranje modernih navijackih rekvizita, zastava, performansa koji nije kaznjiv, pa sve do finansiranja gostovanja…
Promjenili Statut kluba, pronasli imvestitora i spasili klub.
since 1973
-
- Kontakt:
Pratim Sarajevo od 90tih,kakvo crno finansiranje grupe i gostovanja jesil ti dobar sa glavom?pjankesarajevo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:35Ma bolan neka mi neko ovdje napise decidno sta su to Bordo Prijatelji uradili za klub? Molim vas! Hajro njihov clan upravnog bio u klubu i cuclali pare iz kluba. Kad je Ajla rekla dosta vise uplata jer Bordo prijatelji ne daju nista za klub (btw jedan od dobrih Ajlinih poteza), Hajro se naljutio i dao otkaz. Satro on volonterski radio u FK Sarajevo. I onaj Benja beskicmenjak, ko prihvati onu „himnu“, odron odrona smiju nam se ljudi. To treba zabraniti u klubu da iko pusta. Vjerovatno su i zabranili sve, zato se Bordo prijatelji i osvecuju preko navijaca. Uvjeren sam da su oni sa predstavnicima Hordi dogovorili bojkot! Uvjeren!!! A sve zbog para iz kluba!
E sad, da je Ajla pametna kao sto nije, fino je trebala direktno sa UNFKS dogovoriti finansiranje modernih navijackih rekvizita, zastava, performansa koji nije kaznjiv, pa sve do finansiranja gostovanja…
Ovako bi i dizdarevic intervenisao da je izletio
- napoleon72
- Kontakt:
Kakve gluposti lik napisamosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:41Pratim Sarajevo od 90tih,kakvo crno finansiranje grupe i gostovanja jesil ti dobar sa glavom?pjankesarajevo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:35Ma bolan neka mi neko ovdje napise decidno sta su to Bordo Prijatelji uradili za klub? Molim vas! Hajro njihov clan upravnog bio u klubu i cuclali pare iz kluba. Kad je Ajla rekla dosta vise uplata jer Bordo prijatelji ne daju nista za klub (btw jedan od dobrih Ajlinih poteza), Hajro se naljutio i dao otkaz. Satro on volonterski radio u FK Sarajevo. I onaj Benja beskicmenjak, ko prihvati onu „himnu“, odron odrona smiju nam se ljudi. To treba zabraniti u klubu da iko pusta. Vjerovatno su i zabranili sve, zato se Bordo prijatelji i osvecuju preko navijaca. Uvjeren sam da su oni sa predstavnicima Hordi dogovorili bojkot! Uvjeren!!! A sve zbog para iz kluba!

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Koju kolicinu gluposti si ti napisao. Oborio si sam svoj rekord jbt kralj.pjankesarajevo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:35Ma bolan neka mi neko ovdje napise decidno sta su to Bordo Prijatelji uradili za klub? Molim vas! Hajro njihov clan upravnog bio u klubu i cuclali pare iz kluba. Kad je Ajla rekla dosta vise uplata jer Bordo prijatelji ne daju nista za klub (btw jedan od dobrih Ajlinih poteza), Hajro se naljutio i dao otkaz. Satro on volonterski radio u FK Sarajevo. I onaj Benja beskicmenjak, ko prihvati onu „himnu“, odron odrona smiju nam se ljudi. To treba zabraniti u klubu da iko pusta. Vjerovatno su i zabranili sve, zato se Bordo prijatelji i osvecuju preko navijaca. Uvjeren sam da su oni sa predstavnicima Hordi dogovorili bojkot! Uvjeren!!! A sve zbog para iz kluba!
Od kada ti pratis Sarajevo, koliko godina uopste imas?
Pitanje zbog BP.
Drugo, o KAKVIM PLACENIM REKVIZITIMA I NOVCU ZA NAVIJACKU GRUPU TI PRICAS DEBILU!!!
I S TOBOM NEKO NESTO KAO RASPRAVLJA I DISKUTUJE.
Ti ne vladas osnovnim informacijama, hronologijom desavanja, niti kodeksima koji vladaju u navijackom svijetu.
Idi ba prati Bajern, Arsenal...ili hokej na travi, nesto deseto.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 15 maj 2023, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Šta napisa frajermosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:41Pratim Sarajevo od 90tih,kakvo crno finansiranje grupe i gostovanja jesil ti dobar sa glavom?pjankesarajevo je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:35Ma bolan neka mi neko ovdje napise decidno sta su to Bordo Prijatelji uradili za klub? Molim vas! Hajro njihov clan upravnog bio u klubu i cuclali pare iz kluba. Kad je Ajla rekla dosta vise uplata jer Bordo prijatelji ne daju nista za klub (btw jedan od dobrih Ajlinih poteza), Hajro se naljutio i dao otkaz. Satro on volonterski radio u FK Sarajevo. I onaj Benja beskicmenjak, ko prihvati onu „himnu“, odron odrona smiju nam se ljudi. To treba zabraniti u klubu da iko pusta. Vjerovatno su i zabranili sve, zato se Bordo prijatelji i osvecuju preko navijaca. Uvjeren sam da su oni sa predstavnicima Hordi dogovorili bojkot! Uvjeren!!! A sve zbog para iz kluba!

Ako Velez osvoji kup, nama ce vjerovatno samo pobjeda u Vrapčićima odgovarati.
Obrisi taj post ziv bio i nemoj vise pisati na tu temu. Ovim postom si sam sebe diskreditovao za bilo kakvu dalju raspravu o klubu i navijacima.

Obrisi taj post ziv bio i nemoj vise pisati na tu temu. Ovim postom si sam sebe diskreditovao za bilo kakvu dalju raspravu o klubu i navijacima.
IDEEE
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Besmrtna premijerligaska legenda jusic ga zabi 

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Aaaaaaa ko da je Sarajevo zabilo

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.