Pravi si momciluk,Seo bi bio ponosan na tebe

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Preyebena masina koja MORA dobiti poziv u repku.Oerde je napisao/la:S kim je on bio na pripremama, gdje, kad, kako!? Ne mogu da vjerujem koliko je spreman čovječe.Head je napisao/la:Cimirot
braco moja,da cujem vase prognoze ? 0:1,0:2 ?fcsforever je napisao/la:nisam znao da je ramo ovako dobar momak
Head je napisao/la:Preyebena masina koja MORA dobiti poziv u repku.Oerde je napisao/la:S kim je on bio na pripremama, gdje, kad, kako!? Ne mogu da vjerujem koliko je spreman čovječe.Head je napisao/la:Cimirot
kenanbrajic je napisao/la:Samo da se ne ponovi Haugesund...nasa dominacija, njihova poluprilika i eto belaja...miky_hz je napisao/la:Poluvijeme 0-0
Steta sto nismo dali gol,za dvije klase smo bolji,korneri 7-0,sutevi mislim 5-0 mozda i vise...totalna dominacija nase ekipe...nebi valjalo da ne uzmemo ovo...evo i trener Borca govori da su imali srece
Nevidim nacin da zijanimo ovu utakmicu
Pa Borac nije presao centar.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta sam ti ja rekao za Bilbiju. Najtanje je Sarajevo na spicu. To najvise fali da se proseta ligom. Jedino ako Krste proradi. Bilbija je dobar par metara od golmana kada je sam pred golom na ziceru. I kada igra kao drugi napadac i dijeli asistencije. Ali kao prvi napadac da se izbori jedan na jedan za priliku tu je jako los.Head je napisao/la:joj sta fuli Bilbija
Koji link ??Nerminovic je napisao/la:link radi
" onclick="window.open(this.href);return false;Ajax je napisao/la:Koji link ??Nerminovic je napisao/la:link radi