@zvucnikK .. evo mahic je stavio jutros Valanciunasa over i evo i ja ga molim za jos dvojicu ujutru.
(Svaka cast za Denga i nadam se Ibaku)
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Eto, večeras me srušio Porto na listiću s jakim dobitkom, i također na ovom vikend-listiću gdje mi je ostala samo još Benfica. Kakva sreća, ljudi mojiGriselda je napisao/la:
Guimaraes se prekasno probudio, na kraju 2:2, šteta. Nadam se da ste igrali pametnije od mene.
Za danas čekam, na tjednom listiću, Club Brugge 2, Lyon 1, Porto 2 i nadam se da to prolazi.
Probaj:zvucnikK je napisao/la:Ajmo svi fino zzamoliti Mahica,da nam od vecerasnjeg NBA da 3 para,3 lika,3 bilo sta.Ocemo popravni.Mislim da je red
prošlo do pol. sudac počastio sa dva nepostojeća penalazgmiky je napisao/la:Leteći jedan jedini i neponovljivi, hvala ti u ime svih nas aktivnih članova a bome i onih koji se kriju kao gosti, ima ih sigurno jako puno koji su prošli danas zahvaljući tebi, vidiš kako usrećiš raju, živ nam bio i veliki pozz
jedan single
Valencia-Sevilla oba daju i 3+ 2.10
pa rekao bih ženu,djecu,auto,kuću i okućnicu a nikako ljubavnicu
Janez je napisao/la:Kažu više glava pametnije od jedne pa je tiket odigran uz pomoć @suarez7 @Scouser1892 @Minjore![]()
Jos samo valenciounas...baltazar17 je napisao/la:@mahic
svaka cast brateza Ibaku i Denga.
Imal kod tebe kakve pretplate?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.