Jest tebi Amar nabio komplekse, ja mislim da ti se u snovima prikazuje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- PointBlank
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gledaj likova, nicim izazvani pocnju opet neko prepiranje, **** te ovo ba. Onda se zale kad ih neko posalje u picku materinu.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Pa vidiš li ovog plaćenika macka šta piše? Svaki Božiji dan ista priča, iste unaprijed formirane rečenice. Dobro reče gore momak, Amar im i u snove dolazi.

Željezničar za život cijeli!
drug ja mislim da on ne zna da drugacije recenice napise suti zamisli sta bi pisao da krene barem sekund razmisljati svojom glavomSudoHusika je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:55Pa vidiš li ovog plaćenika macka šta piše? Svaki Božiji dan ista priča, iste unaprijed formirane rečenice. Dobro reče gore momak, Amar im i u snove dolazi.![]()
![]()

Najzalosnije je sto lik uopste nije placenik, tada bih ga i razumio. On je prosto...(ne smijem zavrsiti recenicu izbrisat ce mi post, mozes i sam zakljuciti)SudoHusika je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:55Pa vidiš li ovog plaćenika macka šta piše? Svaki Božiji dan ista priča, iste unaprijed formirane rečenice. Dobro reče gore momak, Amar im i u snove dolazi.![]()
![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Navodno je Zrinjski ponudio 50h eura za Mujezinovica.
Ova sezona je toliko čudna to je nevjerovatno šta se sve izdešavalo pa evo sad ćeš igrat kup pa ligu i opet pauza a prije a evo i sad pauza 15 dana radi pitara.. mislim ono baš čudno.. moguće je sve ove sezone Bgm može nas ovo okrenut nabolje poslije reprezentativne pauze al pod uslovom da dobijemo tc o kupu da i ne govorim, samo trebamo pozitivu unijet opet nije ba ni trećina odigrana.. a sve će se riješit mora !!
Ma ove sezone najveci problem je sto smo u financijskog krizi i to mozda jedini od ovih timova sa kojima se borimo. Kriza rezultata, igre doci ce svima pitanje samo kad, ali to nije nista kad ti je ostalo ok. Kod nas nije ok i odmah ti se logicki postavlja da na duze ne mozes biti u ravnopravnoj borbi.
Bas to sam htio napisati (da bar ovo sto imamo igraca mozemo ispostovati ) da imamo mir u ekipi .Ali nije mi ni bitno toliko Titula koliko mi je bitno da konacno napravimo sistem i da imamo put kojim treba da idemo .LjoZee je napisao/la: ↑26 sep 2020, 17:55Ma ove sezone najveci problem je sto smo u financijskog krizi i to mozda jedini od ovih timova sa kojima se borimo. Kriza rezultata, igre doci ce svima pitanje samo kad, ali to nije nista kad ti je ostalo ok. Kod nas nije ok i odmah ti se logicki postavlja da na duze ne mozes biti u ravnopravnoj borbi.
To sam i ja rekao prije nekoliko noci. Samo ne vidim da se radi na pravljenju tog sistema.

Ali, hajd. Sacekat tu Skupstinu da vidimo hoce li iko novi doci, neki ciljevi, nesto.
bice bice 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
A, zamislite ako su ovako opsjednute pudlice, u kakvom je tek stanju nalogodavac. 

Lijepo vidjeti tribine sa navijačima al' u Hrvatskoj. Ako Bog da i kod nas nekad iduće godine.

Željezničar za život cijeli!
Ne bismo brate bili u krizi da smo imali domaće utakmice sa gledaocima.. da se nije prošla sezona prekinula onako naglo. Nismo mi jedini koji imamo financijskih problema, imaju i ostali samo što se to ne prezentira toliko kao kad ih Željo ima jer smo mi najveći bosanskohercegovački klub i bukvalno kad neko prne kako ne treba na Grbavici ljudi će od tog napravit priču..LjoZee je napisao/la: ↑26 sep 2020, 17:55Ma ove sezone najveci problem je sto smo u financijskog krizi i to mozda jedini od ovih timova sa kojima se borimo. Kriza rezultata, igre doci ce svima pitanje samo kad, ali to nije nista kad ti je ostalo ok. Kod nas nije ok i odmah ti se logicki postavlja da na duze ne mozes biti u ravnopravnoj borbi.
Trenutno korisnika/ca: Orvel, PeppermintSA i 37 gostiju.