FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
da a zašto ne bi dolazili?fixator je napisao/la:hoce li dolaziti lesinari na grbavicu u srijedu ????
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
& / ? прво ? ту заставуfixator je napisao/la:hoce li dolaziti lesinari na grbavicu u srijedu ????
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
dolazi nas oko 9000 i planiramo da na juriš zauzmemo južnu tribinu,pobacamo vas sa nje i otmemo vam udarni trans
buraz,pobrkao si forum,nije ti ovdje mjesto gdje se o tome piše....

buraz,pobrkao si forum,nije ti ovdje mjesto gdje se o tome piše....
? 2 - ? je napisao/la:& / ? прво ? ту заставуfixator je napisao/la:hoce li dolaziti lesinari na grbavicu u srijedu ????
ako meni ne smeta tvoja zastava ne bi trebala ni tebi moja, ne moramo se voliti, al možemo živjet jedni pored drugih, i nemam namjeru da provociram a pitao sma samo zbog atmosfere da li dolaze vulturesi...
vozdra from Rajvosa

Semper Fidelis
? 2 - ? je napisao/la:& / ? прво ? ту заставуfixator je napisao/la:hoce li dolaziti lesinari na grbavicu u srijedu ????
joooj brate šta ti bi.....sad kad se javi gomila istoričara sa objašnjenjima kako je to zastava svih bosanaca i hercegovaca i kako bi i mi trebali da je volimo,itd,itd....
Ova zastava je 1100 godina stara, niti je ova zastava šehadet. Niko ni vama ne govori da četiri c sklanjate.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 17 maj 2010, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
LOL zasto da skloni zastavu ? sloni ti tu svoju ...? 2 - ? je napisao/la:& / ? прво ? ту заставуfixator je napisao/la:hoce li dolaziti lesinari na grbavicu u srijedu ????
× Plava krv ispod koze ×
Zato što je dečko tako odgojen... da ne čita i da mrzi sve što nije trobojka. Eto zašto..MaliMemo je napisao/la:LOL zasto da skloni zastavu ?? 2 - ? je napisao/la:& / ? прво ? ту заставуfixator je napisao/la:hoce li dolaziti lesinari na grbavicu u srijedu ????
to je to sto sam ja govorio neki dan da bih volio da zeljo mlatne laktase 6:o ako može i izbaci laktase iz prve lige a pomogne celiku da ostane u ligi, upravo zbog ovakvih stvari. I nema potrebe da se ložite bezeze, bolje da mi uzmemo taj kup i prvenstvo kad to Vama ionako nista ne znaci

Semper Fidelis
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Еј $ " ја ' " ' " са СОС ? " ' " $ $ mail & " ' & % се ", $ - се $ $ & " " & у & ? $ оне &, $ нас " " њега " ? $ - $. ' ? " $ ". То " ' ? & $ $ ? " $ $ $ $ ($ он то ? & " ") $ ' $ " " $ $ у ' & & " ". А ¥ ' " % " " $ су " " ? $ ван $ " у ? ? $ ван $ за $ ' $ " $.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
I NIgerija bi volila igrat van Lagosa al im uslovi ne dozvoljavaju, nema smjestajnih kapaciteta? 2 - ? je napisao/la:Еј $ " ја ' " ' " са СОС ? " ' " $ $ mail & " ' & % се ", $ - се $ $ & " " & у & ? $ оне &, $ нас " " њега " ? $ - $. ' ? " $ ". То " ' ? & $ $ ? " $ $ $ $ ($ он то ? & " ") $ ' $ " " $ $ у ' & & " ". А ¥ ' " % " " $ су " " ? $ ван $ " у ? ? $ ван $ за $ ' $ " $.
Bilo bi fino da nam dođe repka i da odigra sa Borcem što i nije isključeno da će se dogoditi kad se otvori novi stadion,možda i za svečano otvaranje.To bi stvarno bio spektakl.? 2 - ? je napisao/la:Еј $ " ја ' " ' " са СОС ? " ' " $ $ mail & " ' & % се ", $ - се $ $ & " " & у & ? $ оне &, $ нас " " њега " ? $ - $. ' ? " $ ". То " ' ? & $ $ ? " $ $ $ $ ($ он то ? & " ") $ ' $ " " $ $ у ' & & " ". А ¥ ' " % " " $ су " " ? $ ван $ " у ? ? $ ван $ за $ ' $ " $.
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
$ не ' са & ' са & $ " у ' & ' "...Borčevac je napisao/la:Bilo bi fino da nam dođe repka i da odigra sa Borcem što i nije isključeno da će se dogoditi kad se otvori novi stadion,možda i za svečano otvaranje.To bi stvarno bio spektakl.? 2 - ? je napisao/la:Еј $ " ја ' " ' " са СОС ? " ' " $ $ mail & " ' & % се ", $ - се $ $ & " " & у & ? $ оне &, $ нас " " њега " ? $ - $. ' ? " $ ". То " ' ? & $ $ ? " $ $ $ $ ($ он то ? & " ") $ ' $ " " $ $ у ' & & " ". А ¥ ' " % " " $ су " " ? $ ван $ " у ? ? $ ван $ за $ ' $ " $.
Ma nije bitno skim će igrati ali ja bi volio da igra sa Borcem,jer će Borac igrati na tom stadionu.? 2 - ? je napisao/la:$ не ' са & ' са & $ " у ' & ' "...Borčevac je napisao/la:Bilo bi fino da nam dođe repka i da odigra sa Borcem što i nije isključeno da će se dogoditi kad se otvori novi stadion,možda i za svečano otvaranje.To bi stvarno bio spektakl.? 2 - ? je napisao/la:Еј $ " ја ' " ' " са СОС ? " ' " $ $ mail & " ' & % се ", $ - се $ $ & " " & у & ? $ оне &, $ нас " " њега " ? $ - $. ' ? " $ ". То " ' ? & $ $ ? " $ $ $ $ ($ он то ? & " ") $ ' $ " " $ $ у ' & & " ". А ¥ ' " % " " $ су " " ? $ ван $ " у ? ? $ ван $ за $ ' $ " $.
- The_Target
- Kontakt:
samo BORAC,BOG I POBJEDA !!!!!
nemoj tako,čovjek forsira ofanzivnu igru sa samo jednim golmanom 

Masa "zaposlenih" besposlicara se javlja (naravno iz dosade) na ss.ba forum.
Zanimljivo.
Obavljate posao portira u zapustenim fabrikama, ili? Recite mi gde ima jos da se lezi a da je placeno.
A da nebi ovaj post bio bas off top, reko da vam cestitam izlazak u evropi i puno srece u revansu finala kupa.
Maricu, odlazi!

Obavljate posao portira u zapustenim fabrikama, ili? Recite mi gde ima jos da se lezi a da je placeno.
A da nebi ovaj post bio bas off top, reko da vam cestitam izlazak u evropi i puno srece u revansu finala kupa.
Maricu, odlazi!
DZIMI MARIC, JEDAN JE DZIMI MARIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.