FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bravo za nas ....to je ta Sloboda koju zelimo da gledamo ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Cestitke komsije idu iz Banovica. Mislim da je vrijeme da sad vi nama vratite opstanak,kao prije nekoliko godina kad smo mi vas ostavili u ligi.....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sve zavisi kako ce Sloboda kotirati na tabeli i da li ce imati priliku da se domogne mjesta koje vodi u Europu. Ako to izostane mogli bi vi dobiti bodove, ali isto sve zavisi od vas. Ako nastaviti gubiti na domacem terenu nema svrhe da dobijete 3 punkta.Hodza_manLju je napisao/la:Cestitke komsije idu iz Banovica. Mislim da je vrijeme da sad vi nama vratite opstanak,kao prije nekoliko godina kad smo mi vas ostavili u ligi.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma neznam niste zasluzili ..... neka vam sarajevo i zeljo obezbijede ostanakHodza_manLju je napisao/la:Cestitke komsije idu iz Banovica. Mislim da je vrijeme da sad vi nama vratite opstanak,kao prije nekoliko godina kad smo mi vas ostavili u ligi.....
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
da je osim samo pogledao zadnju utakmicu slobode sa sarajevom vidio bih da se radi o vrlu jakoj ekipi koja ima i glavu i rep / i ja zaista vjerujem u ovaj sastav i mislim da sloboda sa njim zasluzuje bar prve 4 pozicije/ a ne ovako su vec upisali 3 boda i prije utakmice.
SVAKA ČAST TUZLACI, pokazali ste da imate dobru ekipu i pomogli nama u borbi za titulu! Sretno!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
- neutralan__
- Kontakt:
e jbg razocarao si meTZ_BoY je napisao/la:ma neznam niste zasluzili ..... neka vam sarajevo i zeljo obezbijede ostanakHodza_manLju je napisao/la:Cestitke komsije idu iz Banovica. Mislim da je vrijeme da sad vi nama vratite opstanak,kao prije nekoliko godina kad smo mi vas ostavili u ligi.....![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
CESTITKE MOMCIMA KOJI SU IZGARALI POBJEDU NA SUGAVICI !
A ZA PLAVCE IDE
Mnogo snova nestalo je.....huhuhuhu !
NIKO KAO SLOBODA IZ TUZLE !
A ZA PLAVCE IDE
Mnogo snova nestalo je.....huhuhuhu !
NIKO KAO SLOBODA IZ TUZLE !
Iskrene čestitke, ovo mi je najbolji poklon za cijeli dan... Svu sreću želim svojoj Slobodi u nastavku, i da, ako ne bude suspenzije, ostvare plasman u toliko željenu Europu...
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Samo zbog toga su se naši igrači trudili, samo zbog toga je Crnkić napregnuo vijuge da sastavi taktikunasborik je napisao/la:SVAKA ČAST TUZLACI, pokazali ste da imate dobru ekipu i pomogli nama u borbi za titulu! Sretno!
Neg´ znal neko sta nam znači ono 90 na rukavima na dresovima
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nema evrope nikom kosto gledam, pa tako da bi i mogli bodovi u Banovice...samo sto ce to sve ispast tako namjesteno, pa ce za tako nesto biti potrebno da se dvije ekipe fakticki pobiju na terenu i da bude crvenih kartona, kako bi to izgledalo slucajnost, a ne namjesteno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
koju dobru ekipu ???? jel ko od vas gledao tekmu ???? pa branili se sa 10 igrača i na kraju neznam ni kako dadoše go.nasborik je napisao/la:SVAKA ČAST TUZLACI, pokazali ste da imate dobru ekipu i pomogli nama u borbi za titulu! Sretno!
a što se tiče kvaliteta slobode =0, mislim da ŽELJO nije imao svoj dan a Sloboda ako ovako nastavi a nebude imala ovoliko sreće ide u drugu ligu... GDJE SU TE FUKARE NA GRBAVICI ? ? ? ? ? ?
Jer si JEDAN JEDINI...........
Mi razumijemo da si ti isfrustriran i ljut ali ljuti se na svoje igrace i svoju ekipu lutkoedinedin je napisao/la:koju dobru ekipu ???? jel ko od vas gledao tekmu ???? pa branili se sa 10 igrača i na kraju neznam ni kako dadoše go.nasborik je napisao/la:SVAKA ČAST TUZLACI, pokazali ste da imate dobru ekipu i pomogli nama u borbi za titulu! Sretno!
a što se tiče kvaliteta slobode =0, mislim da ŽELJO nije imao svoj dan a Sloboda ako ovako nastavi a nebude imala ovoliko sreće ide u drugu ligu... GDJE SU TE FUKARE NA GRBAVICI ? ? ? ? ? ?
Live for nothing or die for something
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
eto branili se oni, a ponisten nam gol vjerovatno ispravno, zatim imali par prilika...prema ovom tekstualnom prensu na sportsport, niste vi bili nista bolji..Tu se barem Sloboda nije branila ne kontam stvarno hmmm
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
nista nas ne zanimaaedinedin je napisao/la:koju dobru ekipu ???? jel ko od vas gledao tekmu ???? pa branili se sa 10 igrača i na kraju neznam ni kako dadoše go.nasborik je napisao/la:SVAKA ČAST TUZLACI, pokazali ste da imate dobru ekipu i pomogli nama u borbi za titulu! Sretno!
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
momci svaka vam čast.kao sto rekoh košpicari nemaju blage veze,nema ko dati gola,šuplji su sa svih strana.poslusali ste moje savjete
i donjeli 3 boda u tuzlu
SVE POHVALE
SVE POHVALE
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
CESTITKE SLOBODI! jbg, da bi imao srece moras znati igrati.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.