PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
100 000 ih dodje na proslavu s Lendrićem, a kad treba čistiti snijeg samo 2 čovjeka! Sramite se, kone!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
MortemHz je napisao/la:Dovoljno je tebi sto navijas za OVO, ne trebam ti nista vise govoritiMocMahale444 je napisao/la:Ozbiljno? Kako bi se tek radovali da ste uzeli tekmu kad se radujete farbanju.MortemHz je napisao/la:Majstori ste u laganju, nece ti biti tesko
Nemoj krasti kozojebove fore
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto mi saljes sliku zelje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
Pravi rezims... ovaj radnicki klubjoker90 je napisao/la:100 000 ih dodje na proslavu s Lendrićem, a kad treba čistiti snijeg samo 2 čovjeka! Sramite se, kone!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Strah me sad derbija! Ovakvo kandžijanje na temi nije bilo od Bekićevog penala i prosute titule, a uvijek se obije na kraju o glavu onim koji provociraju. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Looooptu faaarbaat ćuuu! Ali sve se mora onim tifinim glasom otpjevati..Penaltiky je napisao/la:Poooooonesi loooooopaaaaatu Ivaaaane Lendriiiiiću
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
al da naglasi ono #i bog je od nas digao rukejoker90 je napisao/la:Looooptu faaarbaat ćuuu! Ali sve se mora onim tifinim glasom otpjevati..Penaltiky je napisao/la:Poooooonesi loooooopaaaaatu Ivaaaane Lendriiiiiću
-
UltrasZenica
- Kontakt:
zeljeznicar iz metropole..
Udba im oduzela Crvene lopte i podijelila klubovima s petokrakom.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ovoliko snijega palo i oni nisu mogli očistiti! Evo i Ajfel im se smije!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
Obavještavamo navijače i jednog i drugog tima, da će iskorištene ulaznice važiti za sutrašnju utakmicu. Kapije stadiona se otvaraju u 12:00 sati, a ukoliko bude drugih informacija FK Željezničar će blagovremeno obavijestiti javnost.
Obzirom da se postavlja pitanje postojanja zvanicnih lopata, želimo napomenuti da se snijeg može cistiti samo službenim lopatama NFSBiH koje su dostavljene na početku sezone. Prema nalogu službenih lica izvršeno je bojenje postojećih lopata i dodavanje adidas obiljezja.
Pored navedenog FK Željezničar je u toku pripreme utakmice učinio sve što je bilo naloženo, tako je teren po uputi službenih lica prvo markiran bijelom bojom, a nakon toga i crvenom bojom. Međutim, zbog intenziteta snježnih padavina, teren nije bilo moguće očistiti.

- f0rest1946
- Kontakt:
HahahahahahaahhahahahahahaTobeYarabi je napisao/la:Obavještavamo navijače i jednog i drugog tima, da će iskorištene ulaznice važiti za sutrašnju utakmicu. Kapije stadiona se otvaraju u 12:00 sati, a ukoliko bude drugih informacija FK Željezničar će blagovremeno obavijestiti javnost.
Obzirom da se postavlja pitanje postojanja zvanicnih lopata, želimo napomenuti da se snijeg može cistiti samo službenim lopatama NFSBiH koje su dostavljene na početku sezone. Prema nalogu službenih lica izvršeno je bojenje postojećih lopata i dodavanje adidas obiljezja.
Pored navedenog FK Željezničar je u toku pripreme utakmice učinio sve što je bilo naloženo, tako je teren po uputi službenih lica prvo markiran bijelom bojom, a nakon toga i crvenom bojom. Međutim, zbog intenziteta snježnih padavina, teren nije bilo moguće očistiti.
Nova tribina im je odron! Ispucala već, sve pliva u vodi danas, to su pisali i njihovi objektivniji forumaši! Bolja je situacija prije bila, makar je ova vegetacija upijala vodu!
Ili je možda plan da voda ne otiče, nego da se skuplja tu u inat vodovodu! Hm??

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nisi mi odgovorio na pitanje.MocMahale444 je napisao/la:
Vise ja ocistila snijega sa auta uz pomoc djubrovnika.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ko ce prati sprej sa stative kesu samo odvežeš i vozdra. Inace kese im je donirao jedan od jacih mesara u kantonu al necu da ga reklamiram.DenchiNL je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:A zašto ste na stative stavljali traku minirano ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najjace im je obasnjenje sve ih natjerali iz saveza u ponedeljak ce ona dvojica tužiti savez sto su ih natjerali da lopataju...
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvo kandžijanje na temi.... najbolje prespavati

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Sandokan87
- Kontakt:
Imam 6 iskoristenih ulaznica za gostujuci dio tribine. Upravo samo popio kafu i nakapo par kapi ricinusovog ulja u istu da dobijem proljev te da istim obrisem cmar. Diskrecija zagarantovana, prodajem ih po 5 KM, za svih 6 nudim popust 1 km po karti znaci za 24 km sest karti za sest bordo jarana.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
zeljkan usvaja novi status: jedan clan jedna lopata!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.