SaltCityAttack je napisao/la:Sramota je ono sto rade pojedini..mene je sramota ...idi care uzmi svoje pare od evrope sto se zaradi idi koji ces qurac ovdje..ne znamo se mi nisit sa tim protiskom da si dobar , da te se boje drugi, da ljudi zbog toga sto si jak pocnu da te mrze..jednostavno ne umijemo.. postali smo jako cudni svi bi nesto da traze i da im se mora udovoljit..nekad nismo imali nista ali bukvalno nista pisala nas svaka uprava ....cas momcima iz udruzenja Fukara Emiru bratu i alicnim ljudima ..ali ovo vamo ja zaista vise ne zelim da imam vise ikakve veze..uvjek sam kad god da se sta htijelo uraditi bio spreman se odazvati pomoci finansijski jer grlom i dlanom ne mogu odavdje , ali to bi bilo to od mene do nekog boljeg vremena.....jednostavno razocaran sam prvenstveno organizacijom na tribini ..organizacija u udruzenju je odlicna momci rade trude se nema govora..umjesto sto se lupamo u prsa i gocorimo kako smo samo mi navijaci Slobode, bolje da napravimo kakvu akciju da pomognemo klubu da uradimo tu tribinu kao oni tamo sto ih ne volimo koje cemo vjerovatno spomenut i u evropskoj utakmici cisto da se zadovolji i zenicka publika koja ih takodjer ne voli..
Razocaran sam ljutite se ****, ali ja sam tuzan jer volim tribinu, drugove vise nego ista u zivotu
Pisem sa tel vozom se halalite ako nema tacke, zareza, izostavljeno slovo i td...nego hajmo spustiti tenzije idemo pobjedit za nasu carsiju, nase navijace

Sad se sjeti brate kad si me citirao da sam uzeo kartu za Zapad.
Sve ti je jasno, skoro pa da i nema u kopu momaka koji su bili sa nama, nema slatinasa koji su bili uvijek tu, Batve skoro pa nema, iz Mosnika, etc... daj Boze da ces vise i vidjeti Lipu (starijeg), Ramba i njihove ekipe... iz Batve vecinom sjede na Zapadu, sektor A, tu sam ih cesto znao vidjet...
Kad se samo sjetim okupljanja pred tekmu, onda ides skverom prema Tusnju u grupi, auta ne mogu proci od nas, jos tad navijamo nabrijani, a na D tribini na Zapadu navijali. Istok je jos stariji, ja se jedva i sjecam nekih stvari...
Ali zato prekosutra idemo u finom broju, dosta stare raje put Zenice, idemo gledati dobru utakmicu, da nas nasi igraci predstave u dobrom svjetlu, necu im zamjeriti bilo kakav rezultat tad.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤