dva para od sudca + Fenerbahce i nadamo se da ce padati golovi u ovom turskom kupu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
arelinho je napisao/la:
dva para od sudca + Fenerbahce i nadamo se da ce padati golovi u ovom turskom kupu
ja se pitam hoće li biti preko 59 golova kod nas i preko 55 kod iranacixso je napisao/la:ovi u wwin digli kvotu na Bosnu na 1.5, trebala bi biti kao poklon, jer ovi nasi izgleda jedva cekaju da zavrsi ovo prvenstvo, a i pali su i psihcki i fizicki, a i hendikep od +2,5 na Bosnu, mozda bi nas i rusi mogli bar jedno 3 razlike oderat ako budu igrali kao jucer
ma nekako ova 2 izgleda kao najsigurnija na ruse, ako se mi ne popravimo u sta sumnjam, a iran i saudici tu bi valjda trebalo ici ispod, iako je sve moguce na ovom prvenstvuplavipatriota je napisao/la:ja se pitam hoće li biti preko 59 golova kod nas i preko 55 kod iranacixso je napisao/la:ovi u wwin digli kvotu na Bosnu na 1.5, trebala bi biti kao poklon, jer ovi nasi izgleda jedva cekaju da zavrsi ovo prvenstvo, a i pali su i psihcki i fizicki, a i hendikep od +2,5 na Bosnu, mozda bi nas i rusi mogli bar jedno 3 razlike oderat ako budu igrali kao jucer![]()
uredu je to i svaka cast ti i ja sam skoro cijelo prvenstv sve na njih stavljao, al' jednostavno kad ne ide onda ne ide, ako me oni i obere nije mi zaobulbasor je napisao/la:Igram kladionicu preko 10 godina, ali nikad nisam igrao protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kojem sportu.
Jednostavno ne mogu.
Ja ne igram ni na nase, jednostavno zaobilazim.cixso je napisao/la:uredu je to i svaka cast ti i ja sam skoro cijelo prvenstv sve na njih stavljao, al' jednostavno kad ne ide onda ne ide, ako me oni i obere nije mi zaobulbasor je napisao/la:Igram kladionicu preko 10 godina, ali nikad nisam igrao protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kojem sportu.
Jednostavno ne mogu.
Kad god sam postavio tiket ovdje,uslijedila je katastrofa.sudac92 je napisao/la:
ja sam igrao na wwin hendikep -6,5 na iran tj. da iran nece dobit 7 razlike, i nadam se valjda da neceplavipatriota je napisao/la:ne znam šta odigrat sad iran-saudijska, 54 gola je limit, 3.5 hendikep...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.