FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 10 avg 2014, 21:48

Nekad se čovjek zapita da li je ovo java ili san, da li smo ovo dočekali da naše Sarajevo bude upravo onako kako ga svi želimo. Neko će se naći i reći da domaćin i nije nešto pokazao večeras, i ja kažem da nije ali samo zato jer mu to mi nismo dozvolili.... Ni malo nisam sumnjao u pobjedu i tako mirno sam gledao utakmicu da je to nejerovatno, a naši momci odigrali za čistu desetku.
Večeras je u Banjoj Luci pobjedio kolektiv i jedna klapa koja na terenu diše kao jedno, do te mjere da nekad ne mogu da se odvoje jedan od drugog pa izgleda kao da se sudaraju :mrgreen: :mrgreen:
Ali opet čovjek ne može a da ne izdvoji jednog igrača, GOJKO CIMIROT, s pravom možemo reći da je trenutno najbolji defanzivni vezni igrač u PL BiH, kakvu sigurnost pruža na terenu da kada krene protivnički napad pomislim "može do Gojka, a dalje ne", koliko je dobar u def isto tako je odličan u razigravanju, a tek profesionalizam u odnosu sa protivničkim igračima i sudijom, SVAKA MU ČAST.
Sad se okrećemo starim rivalima iz Mostara, i slažem se da bi dobro bilo da se tekma igra u petak.

V87
Kontakt:

Post Postao/la V87 » 10 avg 2014, 21:50

Sto se tice utakmice sa Velezom nasi su trazili da se odgodi ili pomjeri u toku ove sedmice.Vidjet cemo sta ce savez odluciti.

begipasha
Kontakt:

Post Postao/la begipasha » 10 avg 2014, 21:53

da hoće ostati tamo 1:1 idealno

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 10 avg 2014, 21:54

Head je napisao/la:
Mislim da ce se protiv Veleza igrati prije vikenda da bi bili sto odmorniji za svabe,
Zbog TV prenosa ja mislim da ce tesko biti promjeniti termin....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 10 avg 2014, 21:56

Ajax je napisao/la:Znali neko u kolko je snimak na BHT-u ??
23:20h
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 10 avg 2014, 21:58

hilmo je napisao/la:Nekad se čovjek zapita da li je ovo java ili san, da li smo ovo dočekali da naše Sarajevo bude upravo onako kako ga svi želimo. Neko će se naći i reći da domaćin i nije nešto pokazao večeras, i ja kažem da nije ali samo zato jer mu to mi nismo dozvolili.... Ni malo nisam sumnjao u pobjedu i tako mirno sam gledao utakmicu da je to nejerovatno, a naši momci odigrali za čistu desetku.
Večeras je u Banjoj Luci pobjedio kolektiv i jedna klapa koja na terenu diše kao jedno, do te mjere da nekad ne mogu da se odvoje jedan od drugog pa izgleda kao da se sudaraju :mrgreen: :mrgreen:
Ali opet čovjek ne može a da ne izdvoji jednog igrača, GOJKO CIMIROT, s pravom možemo reći da je trenutno najbolji defanzivni vezni igrač u PL BiH, kakvu sigurnost pruža na terenu da kada krene protivnički napad pomislim "može do Gojka, a dalje ne", koliko je dobar u def isto tako je odličan u razigravanju, a tek profesionalizam u odnosu sa protivničkim igračima i sudijom, SVAKA MU ČAST.
Sad se okrećemo starim rivalima iz Mostara, i slažem se da bi dobro bilo da se tekma igra u petak.
Dosta smo dugo čekali i trpili red je da i mi malo merakamo :thumbup:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 10 avg 2014, 21:59

Borac ponižen u pravom smislu riječi. 3 gola, prečka, stativa i još 2-3 dobre šanse. Neko će reči, slab Borac...ja kažem, FCS BETON BETONA.
Evo gledam kone vs široko. Presmješni i jedni i drugi..

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 10 avg 2014, 22:00

Protiv Veleza za publiku onako 3:1

Prvi put otka sam rodjen i otkad navijam za Sarajevo, nesumnjam ni u jednu pobjedu i da cemo ove godine zavrsiti bez poraza....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 avg 2014, 22:00

Sad nam dolazi Velez na Kosevo.Jel moze neko da postavi raspored do kraja prvenstva. :?: Ja ne vidim klub koji nas moze zaustaviti prema tituli :nene:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 10 avg 2014, 22:07

Nema kluba koji će nas zaustaviti. Svi pored nas i naše igre izgledaju jadno i bijedno. Mislim da će Veeeleež totalno biti ubijen u pojam. Niko od 96 do danas nije ovako igrao. Samo nastaviti DIVOVI

MostarskiAntifasist
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiAntifasist » 10 avg 2014, 22:08

Sarajlije čestitke na pobjedi ali vidim spominjete neke petarde protiv Veleža. Zipa se da ne polomite zube. Odbrana nam nije primila gol 4 utakmice a prema naprijed imamo sve brze igrace. Prve dvije tekme smo igrali protiv bunkerasa tako da se ta brza tranzicija prema naprijed nije mogla sprovest. Dobra ste ekipa ali moze svasta da bude zato lakapo s izjavama. Siguran sam da će rođeni izaći u susret ako bude trebalo pomjeriti termin radi vaše utakmice u el
14.02.1945

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 10 avg 2014, 22:09

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 10 avg 2014, 22:10

MostarskiAntifasist je napisao/la:Sarajlije čestitke na pobjedi ali vidim spominjete neke petarde protiv Veleža. Zipa se da ne polomite zube. Odbrana nam nije primila gol 4 utakmice a prema naprijed imamo sve brze igrace. Prve dvije tekme smo igrali protiv bunkerasa tako da se ta brza tranzicija prema naprijed nije mogla sprovest. Dobra ste ekipa ali moze svasta da bude zato lakapo s izjavama. Siguran sam da će rođeni izaći u susret ako bude trebalo pomjeriti termin radi vaše utakmice u el

Sretno Vam u nastavku prvenstva i da aBd izborite Evropu, ali sledece kolo nemate sta traziti...

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 10 avg 2014, 22:12

Moze li mi neko objasniti ovo oko stream-a. Sad mi je prijatelj poslao stream od komsija protiv Sirokog. Radi idealno iako je 1,700 online. Ono danas nije nista valjalo sa nase utakmice. Mozemo li kako napraviti nas kanal za nase tekme u gostima. Hvala lijepo.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 10 avg 2014, 22:13

:clap: :clap: :clap: :clap: Samo treba ići utakmicu po utakmicu ovako kao večeras neprepustiti ništa slučaju i nadati se najboljem
dugo vala čekamo na titulu,ako ne sad ove godine onda kad? Hvala ti Dino za sve što si uradio za omiljeni klub. :clap: :clap: :clap: :clap:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 avg 2014, 22:16

sasistika je napisao/la::clap: :clap: :clap: :clap: Samo treba ići utakmicu po utakmicu ovako kao večeras neprepustiti ništa slučaju i nadati se najboljem
dugo vala čekamo na titulu,ako ne sad ove godine onda kad? Hvala ti Dino za sve što si uradio za omiljeni klub. :clap: :clap: :clap: :clap:

Ali ce biti sa stilom ;)

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 10 avg 2014, 22:20

MostarskiAntifasist je napisao/la:Sarajlije čestitke na pobjedi ali vidim spominjete neke petarde protiv Veleža. Zipa se da ne polomite zube. Odbrana nam nije primila gol 4 utakmice a prema naprijed imamo sve brze igrace. Prve dvije tekme smo igrali protiv bunkerasa tako da se ta brza tranzicija prema naprijed nije mogla sprovest. Dobra ste ekipa ali moze svasta da bude zato lakapo s izjavama. Siguran sam da će rođeni izaći u susret ako bude trebalo pomjeriti termin radi vaše utakmice u el
Imaš pravo da je Velež dosta napredovao ali moraju makar još tamić pure pojesti da bi bili ravnopravni Sarajevu u ovom trenutku.Ipak se nadam dobrom otporu Veleža :kafa: :kafa: :kafa:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 10 avg 2014, 22:21

Jos se trese precka u BL...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 10 avg 2014, 22:22

amypitar je napisao/la:
sasistika je napisao/la::clap: :clap: :clap: :clap: Samo treba ići utakmicu po utakmicu ovako kao večeras neprepustiti ništa slučaju i nadati se najboljem

Ali ce biti sa stilom ;)
A B d :pray:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 avg 2014, 22:25

U Velezu se zale da ne znaju igrati protiv bunkera.Evo im prilike da se na Kosevu otvore, i da se nadigravaju.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.