nek si ti navijač pa opravdavaš ovo kalkulisanje.bagrcavi je napisao/la:@inacefindecko izvini, ali sereš, drug itekako sereš, ekipa koja nije izgubila 30 i nešto utakmica zaredom, ekipa koja nije primila gol Boga pitaj koliko minuta, ekipa koja je izdominirala ovu ligu, ekipa koja je uzela kup, postavila nove standarde, ti imaš obraza tako nešto reći.Sa takvim razmišljanjem ti za mene nisi navijač Želje.Ti misliš da je igračima do igre nakon što su osvojili duplo krunu ? Momci jedva čekaju da odu na zasluženi odmor, a treba da im neko nogu slomi u Trebinju samo da Sloboda ne bi ispalaMa daj molim te.Iskreno, zaboli me za Slobodu, isto kao što bi i njih boljela ona stvar za nas da smo u ovoj situaciji.Sad je drugačije vrijeme, treba samo sebe gledati, jedino tako možeš uspjeti.
SVE DOK NOSE PLAVI DRES I ŽELJIN GRB NA GRUDIMA MORAJU IGRAT POŠTENO, JAKO I ČASNO!
i ti ćeš da prosuđuješ ko je navijač Želje ko nije, svaka njima čast za duplu krunu, ja sam presretan, ne može se opisati sreća, ali jednostavno imam baš gorak ukus što se današnjeg dana tiče. Valjda jer imam obraz i što ja da sam taj koji odlučuje igrao bih protiv svih jednako, a ne jednim odmagao, a drugim pomagao. To nije Željin stil
p.s opet da te pitam, ako smo veliki klub, jel Bayernu bilo svejedno protiv Kelna hoće li dobit, a igrali su ubrzo finale lige prvaka, ili Borusiji koja u zadnjem kolu pobijedi isto.
NEMA KALKULISANJA, ako hoćemo da nam liga ide naprijed!