FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Žao mi je što se gleda broj navijača a niko da spomene da je sve bilo korektno, ne znam u putu i prilikom ulaza i izlaza u stadion.Na samoj utakmici je sve bilo u redu osim kad se skandiralo za Vedrana ono njihovo Gavrilo Princip da se malo probalo isprovocirati ali nisu uspjeli na svu sreču.Sam broj, ne znam možda je i direktiva prilikom najave ne smije doći više od tog broja gostujučih navijača itd.... meni je sve bilo dobro.
Sarajevo ljubavi moja!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:sto nako slaba cifra HZ u banjaluci...sviju mi ja sam poslije grcke i euforije ocekivao makar pola milje gore...jos nedelja..nocna tekma...nije pitanje nego vise konstatacija..kolko je inace bilo glava gore,150
Koja navijacka grupa u BiH ima masovnija gostovanja od Hz?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Tekma u subotu u 20:15 a sad tek ponedjeljak... 
kad se pustaju ulaznice u prodaju i koliko ce otprilike biti sjever 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mene je Protić baš pozitivno iznenadio. Dženi će biti "teško" sastavit tim za Borussiu, al prvo Veležmirzatele je napisao/la:Dzeno ima slatke brige za Borussiu sto se tice bekovskih pozicija..Protic ili Puzi..Baric ili Dzemo..Boldirani su moji favoriti
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Igrači FK Sarajevo obilježili 2. kolo BH Telecom Premijer lige BiH.
Najbolji potez kola: Haris Duljević (Gol za 1:0),
Igrač kola: Nemanja Bilbija (Gol i asistencija)
Najljepši gol kola: Ognjen Todorović (Gol za 3:1)
SILA SMO !
Najbolji potez kola: Haris Duljević (Gol za 1:0),
Igrač kola: Nemanja Bilbija (Gol i asistencija)
Najljepši gol kola: Ognjen Todorović (Gol za 3:1)
Ti si opet šampion !
''Nismo se mi povukli nego nas je Sarajevo natjeralo''
- Burberry46
- Kontakt:
Jest lijepo biti navijac Sarajeva
Kakva dominacija u BL 
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bandović= Nije imao posla (Hvala Bogu)
Tatko i Amer = standardno dobri, veoma borbeni
Protić= školovan igrač
Berberović= od njeg se očekuje puno bolje, pas igra loša, dosta loših dodavanja(mozda neki vid umora)
Kovačević= dobar, ali može još bolje
Cimirot= ZVIJER!!!!
Duljević= ZVIJER Br.2 !!!!
Bilbija= dobar
Okić= Loše, slabo učestvuje u igri, ali se dobro snalazi u šesnestercu
Radovac,Velkoski, Todorović= odlično, ono što se i očekuje od njih
Tatko i Amer = standardno dobri, veoma borbeni
Protić= školovan igrač
Berberović= od njeg se očekuje puno bolje, pas igra loša, dosta loših dodavanja(mozda neki vid umora)
Kovačević= dobar, ali može još bolje
Cimirot= ZVIJER!!!!
Duljević= ZVIJER Br.2 !!!!
Bilbija= dobar
Okić= Loše, slabo učestvuje u igri, ali se dobro snalazi u šesnestercu
Radovac,Velkoski, Todorović= odlično, ono što se i očekuje od njih
Posto se rijetko oglasavam na vasoj temi zelio bih vas prije svega pozdraviti( i one sa ostrijim i ponekad neprimjerenim komentarima).Moram vam priznati da me fascinira vasa organizacija,kvalitet i rezultati na pocetku ove sezone(Euro i PL)Nisam siguran ali mislim da nakon rata u nasoj ligi nisam gledao ljepsi fudbal od ovog kojeg vi prezentujete.Odusevila me vasa dominacija sinoc u BL a ponajvise vasi mladi igraci koji daju nadu u buducnost BH fudbala.Pozelicu vam mnogo srece protiv Svaba(svjetski prvaci u gl. gradu BIH)
I kako god da se zavrsi vi ste vec pobjednici.
Za Subotu cu ipak vise srece pozeliti mom Velezu,ali u svakom slucaju vjerujem da cemo prisustvovati malom spektaklu kako na tribinama tako i na terenu
Za Subotu cu ipak vise srece pozeliti mom Velezu,ali u svakom slucaju vjerujem da cemo prisustvovati malom spektaklu kako na tribinama tako i na terenu
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
Nerminovic
- Kontakt:
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Hvala. Rijetki ce reci ovako nesto. Vecina je do juce cijeli ovaj projekat ismijavala, Tana smatrala (manjina jos uvijek smatra) prevarantom pa su se usutjeli kad su vidjeli rezultate i njegovih pola miliona za poplavljena podrucja.rodjenisa je napisao/la:Posto se rijetko oglasavam na vasoj temi zelio bih vas prije svega pozdraviti( i one sa ostrijim i ponekad neprimjerenim komentarima).Moram vam priznati da me fascinira vasa organizacija,kvalitet i rezultati na pocetku ove sezone(Euro i PL)Nisam siguran ali mislim da nakon rata u nasoj ligi nisam gledao ljepsi fudbal od ovog kojeg vi prezentujete.Odusevila me vasa dominacija sinoc u BL a ponajvise vasi mladi igraci koji daju nadu u buducnost BH fudbala.Pozelicu vam mnogo srece protiv Svaba(svjetski prvaci u gl. gradu BIH)I kako god da se zavrsi vi ste vec pobjednici.
A Velez je uvijek igrao otvoreno na Kosevu. Nek tako bude i ovaj put.
-
lafomamone
- Kontakt:
Velez ,i oni koji ga vole, ce vazda na kosevu imati poseban tretman u odnosu na sve ostale klubove, jednostavno to je tako uvijek bilo i nikada se to nece promijeniti. Vjerovatno jedini navijaci na svijetu koji mogu serbez otici medju ostalu raju na stadionu bez da ih bilo ko primijeti 
lijepo je ovo vidjeti, u svakom intervjuu svi jasno kazu da smo ispred ostatka lige i da immamo strasn tim... e sad , to neke brine?
Braćo moja, da samo viidite kako Dzeno njih našpanuje za tekmu, nema opustanja, nema slabih protivnika... vjerujte, protiv slabijih ekipa na kosevu nece biti stajanja i opustanja... sviju čeka "Borac" i "Atromitos" sto se tice volje i zalaganja
Tako da mozemo mi navijaci stvarati euforije, pisati sta zelimo ali igraci znaju sta im je cilj... atmosfera u svlacionici je ... ma Miloš je sve rekao, bio je u 10 klubova do sada i nije nikad nije ovako nesto osjetio...
Sto se prdoaje tice... imamo strane ponnude, ali nasi hoce vise... nisu to vise cifre o kojima smo pisali i pricali...
Protiv Borusije dolaze skauti najvecih evropskih klubova... tako da ocekujem, cak sam i siguran da nam ide jedan igrac , a najvise dva... CIMIROT nece ici
Cimija ako safet ne poozove neka se ostavi repke... kakav ce ono stroj da bude.... strasno!!!!!!
Braćo moja, da samo viidite kako Dzeno njih našpanuje za tekmu, nema opustanja, nema slabih protivnika... vjerujte, protiv slabijih ekipa na kosevu nece biti stajanja i opustanja... sviju čeka "Borac" i "Atromitos" sto se tice volje i zalaganja
Tako da mozemo mi navijaci stvarati euforije, pisati sta zelimo ali igraci znaju sta im je cilj... atmosfera u svlacionici je ... ma Miloš je sve rekao, bio je u 10 klubova do sada i nije nikad nije ovako nesto osjetio...
Sto se prdoaje tice... imamo strane ponnude, ali nasi hoce vise... nisu to vise cifre o kojima smo pisali i pricali...
Protiv Borusije dolaze skauti najvecih evropskih klubova... tako da ocekujem, cak sam i siguran da nam ide jedan igrac , a najvise dva... CIMIROT nece ici
Cimija ako safet ne poozove neka se ostavi repke... kakav ce ono stroj da bude.... strasno!!!!!!
- BordoMahala
- Kontakt:
Ali kad rece Jusufbegovic "budemol' dole trazili sansu, bolje da nikako ne idemo iz Mostara"
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Jucer protiv Borca strasna utakmica nasih igraca.Imao sam osjecaj da mogu dati gol kad pozele.Nesto kao jaci trening.Ocekivao sam da ce neko se oglasiti po pitanju Dzeme Berberovica.Dzemo je ljudi jedini bio katastrofa,jedva hoda, pasovi,ubacaji uzas.
Naj losija karika u ovoj ekipi.Vidim neko napada Bilbiju,a Dzemu niko ne spominje.On jeste nase dijete,dijete Sarajeva,ali on vise nije igrac za ovako jako Sarajevo.
Molim Boga da mu kazna nije istekla protiv Borrusije, inace smo najebali.
U klubu vec pocinju da pripremaju za svabe, sutra dolazi covjek iz Borussije koji ce sa Ibrakovicem obici stadion i naci smjestaj za igrace ali gledati iza navijace. Ljudi najavljuju pun jug pa je veliki problem gdje sad smjestiti 4-5 hiljada ljudi za noc dvije, nemamo toliki smjestajni kapacitet u gradu a jos utakmica za vrijeme Sarajevo film festivala, sto ce se hoteli, i ostala prenocista opariti samo tako od svaba.
U izradi ce biti i novi rekviziti, salovi i ostalo i prodavace se kako nama tako i svabama, bice posebni standovi za svabe iza juga gdje ce se tociti i piva, ali u ogradjenim zonama, sve u reziji kluba koji ce masno da profitira.
U izradi ce biti i novi rekviziti, salovi i ostalo i prodavace se kako nama tako i svabama, bice posebni standovi za svabe iza juga gdje ce se tociti i piva, ali u ogradjenim zonama, sve u reziji kluba koji ce masno da profitira.
1946
Eh kako lazes nije uopste tako rekao,vec ga onaj voditelj pitao vidite li sansu u tome da ce igraci sarajeva biti mislima u mecu sa borusijom,eh on onda odgovara ako u tome budemo trazili sansu bolje da ne idemo iz mostaraBordoMahala je napisao/la:Ali kad rece Jusufbegovic "budemol' dole trazili sansu, bolje da nikako ne idemo iz Mostara"![]()
[youtube][/youtube]
- BordoMahala
- Kontakt:
Ja dok sam sinoc gledao meni je zvucalo onako kako sam napisao, e sad postoji mogucnost da nisam dobro cuo... I bolje se ti brini za svoj klub i svoju tribinu koja ti se raspada vec godinama a sinoc je to i kuliminiralo.. bas kao i klub.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.