FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Cestitam na zasluzenoj tituli. Drago mi je zbog Zanettija a jos vise zbog Morattija. Milito i Cambiasso po meni igraci utakmice. Milito svi znamo zasto ali Cambiasso, koliko je samo taj momak centarsuteva i suteva blokirao. Prava steta sto je Maradona zadrti seljak pa necemo imati priliku gledati Cambiassa na SP.
Koja je to masinerija, stroj, pa ljudi moji gdje je bio Il Principe 30 godina, sta je cekao, pa to je maestro, ta reci za ostatak tima...ma poslije cu, ne mogu sad od uzbudjenja
p.s. j.ebem sve ovima iz rezije, taman kad je trebalo da se stadionom prolomi AMALA, PAZZA INTER AMALA, oni prekinu prijenos
i jos jednom nek se pamti:
Francesco Toldo, Iván Córdoba , Javier Zanetti (captain), Dejan Stanković, Lúcio, Ricardo Quaresma, Thiago Motta, Samuel Eto'o, Wesley Sneijder, Sulley Muntari, Júlio César, Maicon, Rene Krhin, McDonald Mariga, Esteban Cambiasso, Paolo Orlandoni, Diego Milito, Marco Materazzi, Walter Samuel, Cristian Chivu, Goran Pandev, Davide Santon, Mario Balotelli, Vid Belec, Marko Arnautović
SAMPIONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. j.ebem sve ovima iz rezije, taman kad je trebalo da se stadionom prolomi AMALA, PAZZA INTER AMALA, oni prekinu prijenos
i jos jednom nek se pamti:
Francesco Toldo, Iván Córdoba , Javier Zanetti (captain), Dejan Stanković, Lúcio, Ricardo Quaresma, Thiago Motta, Samuel Eto'o, Wesley Sneijder, Sulley Muntari, Júlio César, Maicon, Rene Krhin, McDonald Mariga, Esteban Cambiasso, Paolo Orlandoni, Diego Milito, Marco Materazzi, Walter Samuel, Cristian Chivu, Goran Pandev, Davide Santon, Mario Balotelli, Vid Belec, Marko Arnautović
SAMPIONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Cista titula kao suza,cestitam na njoj.Da li se ovo Massimo Morrati ponavlja Grande Inter koji je bio pod vostvod Angela Morattia i Helenia Herrere kada su slican ovakav fudbal ograli kao sada?Ostaje da vidimo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Napokon dugo nedosanjani san je ispunjen.Hvala igracima na velicanstvenoj utakmici,Joseu Mourinhu najvecem treneru danasnjice,nasem predsjedniku Moratiju.I naravno poseban osvrt na duo Milito-Snajder koji su pokorili Madrid Ii nemocni bayern veceras.PAZA INTER AMALA odjekivalo je stadionom nakom utakmice uz zagrljaj Josea i El Capitana na njegovu 700 utakmicu.
- moustapha
- Kontakt:
Iskrene cestitke navijacima Intera.
Pobjeda cista. Takticki savrsena utakmica.
Pobjeda cista. Takticki savrsena utakmica.
#divovi
najbolji igrac svijeta igra kod vas
diego milito
diego milito
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Interista di cuore
- Kontakt:
Mou odlazi....a jbg.uglavnom hvala ti Jose na svemu sto si nam donio u ove 2 godine.najbolji trener na svijetu,puno srece.....FORZA INTER
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
OPET TI SUNTU JEU balis ovda i ucis ljude pameti,razguli seljakusuntu jeu je napisao/la:cappy je napisao/la:TRIPLETE-MANIAhvala svima na cestitkama.....Zasluzili su......era EL GRANDE INTER-a se nastavlja.,...Militoooo igracina, majstor....GRAZIE INTER
Prvo nauči talijanski da se ne ofiraš bezveze! A nije ni španjolski, niti je u muškom rodu. La grande Inter

fc Internazionale Milano
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dovodi Mourinho navijace do ruba ocaja. Slavice se dugo ova titula, ali bol zbog njegovog odlaska ce ostati. 
Sta ce sad Inter

Sta ce sad Inter

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Cestitke na ovojenoj tituli prvaka europe 

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
- Interista di cuore
- Kontakt:
ne sikiraj se ti druze za Interomerbavarac je napisao/la:Dovodi Mourinho navijace do ruba ocaja. Slavice se dugo ova titula, ali bol zbog njegovog odlaska ce ostati.
Sta ce sad Inter![]()

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- United Rule
- Kontakt:
E svaka vam cast
Drukcije nije moglo biti...
Drukcije nije moglo biti...

>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
- NoName
- Kontakt:
Čestitke svim navijačima Intera, zasluženo slavlje, kako zbog prikazanog noćas tako i zbog činjenice da je Inter uvijek pri vrhu ali nikad na vrhu. Napokon je stigao i taj momenat, drago mi je zbog Moratija i Milita, iako sam malo više volio da pobjedi Bayern. Sve u svemu lijepa sezona LP i lijepo je bilo vidjeti da fudbal nije matematika, tj. da su u finalu igrale ekipe kojima niko nije predviđao takvo nešto, izuzev njihovih navijača.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
a to se liga prvaka igra od prosle godine pa ste samo vi ( barca ) i inter osjetili kako je to..yasminho je napisao/la:CESTITKE ZA SVE NAVIJACE INTERA.....ZASLUZENO JE, I MOMCI UZIVAJTE U OVOJ NOCI.....
P.S. MI NAVIJACI BARCE ZNAMO KAKO JE TO, PA PROZIVITE I VI MALO TOG ZARA I OSJECAJA TITULE PRVAKA EVROPE!!!
SVE CESTITKE OD SRCA, ZAISTA.....

i meni je zao sto su prekinuli kada pocinje prava proslava.. koji cigani.. a kad dodju naftasi i tajkuni ostave prijenos dok ne ugase svijetla na stadionu..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vjerovatno je kolega mislio na trostruku krunu Barce prošle godine, kao i Interovu ovedaffy je napisao/la:a to se liga prvaka igra od prosle godine pa ste samo vi ( barca ) i inter osjetili kako je to..yasminho je napisao/la:CESTITKE ZA SVE NAVIJACE INTERA.....ZASLUZENO JE, I MOMCI UZIVAJTE U OVOJ NOCI.....
P.S. MI NAVIJACI BARCE ZNAMO KAKO JE TO, PA PROZIVITE I VI MALO TOG ZARA I OSJECAJA TITULE PRVAKA EVROPE!!!
SVE CESTITKE OD SRCA, ZAISTA.....![]()
i meni je zao sto su prekinuli kada pocinje prava proslava.. koji cigani.. a kad dodju naftasi i tajkuni ostave prijenos dok ne ugase svijetla na stadionu..

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
sumnjamPA PROZIVITE I VI MALO TOG ZARA I OSJECAJA TITULE PRVAKA EVROPE!!!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sve cestitke svim navijacima Intera sa ovog foruma na zasluzenoj tituli prvaka Evrope.
BosnaE
Portugalski stručnjak Jose Mourinho nakon večerašnje pobjede Intera nad Bayernom za Rai Sport je izjavio da napušta Inter.
"Moj posao ovdje je završen. Napravio sam istorijski uspjeh sa ovim klubom", rekao je Jose Mourinho za Rai Sport i dodao:
"Pronaći ću motivaciju u nekom drugom velikom klubu. Igranje protiv Barcelone u Primeri? To bi bio veliki izazov."
"Moj posao ovdje je završen. Napravio sam istorijski uspjeh sa ovim klubom", rekao je Jose Mourinho za Rai Sport i dodao:
"Pronaći ću motivaciju u nekom drugom velikom klubu. Igranje protiv Barcelone u Primeri? To bi bio veliki izazov."
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Daffy, ja stvarno nisam mislio nista lose, pa nemoj opet biti taj tipicni italijanski zabar koji nakon nekog uspjeha odma sebe stavlja u prvi plan i pljuje po svima, pa cak i onim koji mu cestitaju uspjeh....MOLIM TE DA BUDES BAREM VACERAS DOSTOJAN USPJEHA SVOG KLUBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.