Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Protiv Napolija nikad gola ne bi dali da nije bilo njihovih gresaka. Daj igraj ofanzivno izgubi 5-0 jbt lopta vise i meljanje. Ko usporeni snimak
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Burberry46
- Kontakt:
Ocajno veceras, ljut sam i nezadovoljan.
Staticno, bez volje, Allegri se kuci brani citavo drugo poluvrijeme ziheraski, najveci krivac je on.
Najvise mi je krivo sto se izgleda nista ne uci iz ovih losih predstava, ekipa ima napadacki potencijal ali jednostavno gusi se ovom italijanstinom i zihraskom igrom.
Staticno, bez volje, Allegri se kuci brani citavo drugo poluvrijeme ziheraski, najveci krivac je on.
Najvise mi je krivo sto se izgleda nista ne uci iz ovih losih predstava, ekipa ima napadacki potencijal ali jednostavno gusi se ovom italijanstinom i zihraskom igrom.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tacno ne znas ko je gori veznjak od ove klape Pjanic,Lemina, Khedira, Hernanes, Sturaro...takmice se ove sezone ko ce bit gori.
Bez Dybale, Higuaina i Cuadrada imali bi nula bodova.
Bez Dybale, Higuaina i Cuadrada imali bi nula bodova.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Ne seri ti družeGefufna je napisao/la:Ljuti se materi sad.
Daj tigre ne seri, pratim 20god, ti mislim i duze, i ako tebi ovo nije lose. Ako cemo se poceti zadovoljavati prosjekom koji qrac onda hocemo.
Šta bi htjeli sa odbranom starijom dvije godine, sa rovitim Marchisiom, blijedim Khedirom, sjenom od Alvesa, staklenim Miretom, Evrom na zalasku, pritiskom od 90 mil na plećima Gonzala te nesigurnim branjenjem Allegrija napasti klempu??
Jasno je kakvu ekipu imamo za Serie A. Za velike bitke u evropi nam treba balansa i trke. To ovaj Juve nema ili ne moze sprovesti u djelo.
A mi se svi, i ja, subjektivno sje.b.asmo busajući se u prsa.
Nadamo se i dalje kad i ako ispadnemo biće kraj ali se nadamo iskoraku cistom iskonskom ljubavi pa i vidimo i ne vidimo šta valja ili ne valja.
FJ
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Khedira da moze bit sporiji stojao bi u mjestu.
Sve je ovo branjenje 1:0 rezultata godinama doslo na naplatu kad je bitno...bilo to bunkeranje protiv Bayerna ili ovako kod 1:0 protiv Chieva i ostalih...i klep po usima.
Sve je ovo branjenje 1:0 rezultata godinama doslo na naplatu kad je bitno...bilo to bunkeranje protiv Bayerna ili ovako kod 1:0 protiv Chieva i ostalih...i klep po usima.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ljudi nadju 101 razlog za opravdat Higuaina i kad odigra lose a 101 Mandzukica popljuvat i kad bude 2 puta bolji od Gonzala
Bas me zanima u cemu mi bila razlika VECERaS izmedju njih dvoice samo da je Mario izveo penal i dao gol,koje bi onda razloge naveli da je Gonazalo ipak puno puno bio bolji
Ps.Gonzalo je bolji igrac da se ogradim ali veceras je bio 2 puta gori od Mandzukica
Bas me zanima u cemu mi bila razlika VECERaS izmedju njih dvoice samo da je Mario izveo penal i dao gol,koje bi onda razloge naveli da je Gonazalo ipak puno puno bio bolji
Ps.Gonzalo je bolji igrac da se ogradim ali veceras je bio 2 puta gori od Mandzukica
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Šta promijeniti?
Koga?
Šta učiniti da se igrači manje ozljeđuju?
"Ojačana" vanjska linija na račun veznog reda je "pojeb.a.la" kompletan sistem.
Koga?
Šta učiniti da se igrači manje ozljeđuju?
"Ojačana" vanjska linija na račun veznog reda je "pojeb.a.la" kompletan sistem.
Jesmo li na 100km ? Usput, mene ponijelo da glasam za igraca utakmice, pa sam glas dao Mandzukicu ! 

Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 02 nov 2016, 22:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Max Allegri
Nemamo mi ni napadacki potencijal.
Daj 352 i nek se samo rola.
Kakav klempo tigre, **** te led, pa mi 3 pasa nismo sastavili.
Stvarno se razocaram u zivotu kad kod ljudi vidim neambicioznost, pravdanje, pasivnost, bjezanje od odgovornosti, i najvise - zadovoljavanje prosjecnoscu.
Veceras svi katastrofa. Mandzo bolji od ostalih u prvom, Marcha u drugom.
Daj 352 i nek se samo rola.
Kakav klempo tigre, **** te led, pa mi 3 pasa nismo sastavili.

Stvarno se razocaram u zivotu kad kod ljudi vidim neambicioznost, pravdanje, pasivnost, bjezanje od odgovornosti, i najvise - zadovoljavanje prosjecnoscu.

Veceras svi katastrofa. Mandzo bolji od ostalih u prvom, Marcha u drugom.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Zasto se glasa za flopa,remi je bio?
Alegri da zna sta hoce ne bi svaku utakmicu mjenjo sistem u po utakmice....ono ljuto fola,ccc
Forza Juve
Alegri da zna sta hoce ne bi svaku utakmicu mjenjo sistem u po utakmice....ono ljuto fola,ccc
Forza Juve
Na otprilike isto minuta higuain ima desetak golova, a mandzukic 1... i sta mislis koji od njih dvojice treba imati alibi za losiji nastup...
Mandžukić je beskoristan napadac... i kao takav on ne moze igrati u Juventusu... kad god igra, Juventus izgleda los jer on ne odradjuje posao koji se od njega trazi a to su golovi i umjesnost u igri...
Konkretno veceras jedini dobar potez je asistencija za pipitu... ali je uprskao barem 5 odlicnih potencijalnih prilika sa svojim fudbalskim neznanjem gdje se npr lopta odbije od njega...
A zbog kloca trpi i higuain koji umjesto da se vrti oko sesnaesterca on igra dybalinu poziciju kreatora... i vraca se na centar... obicna zrtva formacije.....
Mandžukić je beskoristan napadac... i kao takav on ne moze igrati u Juventusu... kad god igra, Juventus izgleda los jer on ne odradjuje posao koji se od njega trazi a to su golovi i umjesnost u igri...
Konkretno veceras jedini dobar potez je asistencija za pipitu... ali je uprskao barem 5 odlicnih potencijalnih prilika sa svojim fudbalskim neznanjem gdje se npr lopta odbije od njega...
A zbog kloca trpi i higuain koji umjesto da se vrti oko sesnaesterca on igra dybalinu poziciju kreatora... i vraca se na centar... obicna zrtva formacije.....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Nema pravdanja ali kad bez srca realno sagledas ekipu i poimenicno svakoga znaš šta ćeš očekivati.
Anemija.
Anemija.
- IlCapitano
- Kontakt:
Vanredan slučaj jbg, ovo je večeras kao poraz.dinoo je napisao/la:Zasto se glasa za flopa,remi je bio?
Forza Juve

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Slazem se.van gall je napisao/la:Ljudi nadju 101 razlog za opravdat Higuaina i kad odigra lose a 101 Mandzukica popljuvat i kad bude 2 puta bolji od Gonzala
- IlCapitano
- Kontakt:
Nema smisla izdvajati pojedince i kriviti nekog pojedinačno od igrača. Osim Sandra, Buffona, Bonuccija, Marchisia i Cuadrada niko nema prolaznu ocjenu dosad.
Pjanić, Dybala, Higuain, Mandžukić, Khedira, Alves, Chiellini, apsolutno svi ostali, osim par bljesaka ništa.
S druge strane ni Allegrija ne vrijedi samog kriviti. Gomila je utakmica kad su se promašivale šanse i individualne greške igrača značile kiks, a opet imao je i on strašno loših postavki.
Razumijem rotiranje kad su igrači kolektivno u ovako lošoj spremi, ali i za to mora neko odgovarati. Promijenilo se to medicinsko osoblje ovo ljeto i opet se nastavlja ista priča. I opet ako rotiraš onda bar nemoj na klupu stavljati najspremnijeg igrača (Sandra) i jedinog kreativca trenutno (Cuadrada).
Ali dobro, kao i prošle godine, kolektivni je problem, kolektivno će se i riješiti, samo postaje frustrirajuće već.
Pjanić, Dybala, Higuain, Mandžukić, Khedira, Alves, Chiellini, apsolutno svi ostali, osim par bljesaka ništa.
S druge strane ni Allegrija ne vrijedi samog kriviti. Gomila je utakmica kad su se promašivale šanse i individualne greške igrača značile kiks, a opet imao je i on strašno loših postavki.
Razumijem rotiranje kad su igrači kolektivno u ovako lošoj spremi, ali i za to mora neko odgovarati. Promijenilo se to medicinsko osoblje ovo ljeto i opet se nastavlja ista priča. I opet ako rotiraš onda bar nemoj na klupu stavljati najspremnijeg igrača (Sandra) i jedinog kreativca trenutno (Cuadrada).
Ali dobro, kao i prošle godine, kolektivni je problem, kolektivno će se i riješiti, samo postaje frustrirajuće već.
Ko se smije kladiti da je u nedlju 352,haha.
Besmislenl je sada svaliti ovakvj predstavu na higuaina
Ljudi nas drzali u sahi 3/4 utakmice,nije on kriv za to,ok zicer,bice toga,cojk je do sad dao 10 golova..da je bogdom higuain najveci problem sada..
Vezni red nije svjez,ne moze uzeti loptu,ljudi nam prelako dolaze u zadnji trecinu
A kad se osvoji lopta ide se nabijanjem na napadace,de ba...
Protiv napolia licht pogrijesio kod ofsajd zamke,vcr sandro...jednostavno i odbrana pocne curiti kad ljudi imaju kontinuirame napade,o branjenju faulova i kornera ne treba trositi dzaba bateriju na telefonu.
Ljudi nas drzali u sahi 3/4 utakmice,nije on kriv za to,ok zicer,bice toga,cojk je do sad dao 10 golova..da je bogdom higuain najveci problem sada..
Vezni red nije svjez,ne moze uzeti loptu,ljudi nam prelako dolaze u zadnji trecinu
Protiv napolia licht pogrijesio kod ofsajd zamke,vcr sandro...jednostavno i odbrana pocne curiti kad ljudi imaju kontinuirame napade,o branjenju faulova i kornera ne treba trositi dzaba bateriju na telefonu.
Nazalost nisam stigao gledati tekmu ali po vasim komentarima dobro je sto nisam gledao
Vecini navijaca Juvea je bilo jasno da mi sa ovim veznim redom mozemo samo sanjati klempu
Mislim da je ovo veceras kap koja je prelila casu i da se mora rijesiti,titula nece doci u pitanje ali u LP cemo opet biti samo puki prolaznici nazalost
Vecini navijaca Juvea je bilo jasno da mi sa ovim veznim redom mozemo samo sanjati klempu
Mislim da je ovo veceras kap koja je prelila casu i da se mora rijesiti,titula nece doci u pitanje ali u LP cemo opet biti samo puki prolaznici nazalost

Ovako nekako Juve izgleda do sada... Al opet ajmo malo pozitive,realno,bit ce bolje,ono,mora biti,kako da ne bude

- IlCapitano
- Kontakt:
U nedjelju će faliti pola ekipe, evo Bonucci povrijedio aduktor, nema njega do iza reprezentative pauze.dinoo je napisao/la:Ko se smije kladiti da je u nedlju 352,haha.
Ja se nadam da će 4-3-3 staviti. Stavi Sandra i Cuadrada na krila oko Higuaina, odmoriti Pjanića i Khediru.
Joooj Sturaro majstore
Nasmija me @Marvine svaka ti dala...
Inače loše večeras, moralo je negdje ovako i završiti, čak možemo biti i sretni što na kraju nismo izgubili.
Higuain je ono morao pospremiti

Nasmija me @Marvine svaka ti dala...
Inače loše večeras, moralo je negdje ovako i završiti, čak možemo biti i sretni što na kraju nismo izgubili.
Higuain je ono morao pospremiti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.