Houston - Chicago (106.5) OVER @1.60
Mnogo puta dosad sam tipovao na over koseva Houstona i prolazilo je do zadnjih dva puta, izgleda da su u maloj suterskoj krizi (los sut za 3p u zadnje tri utakmice je jedan od glavnih razloga za nesto manji broj koseva). Bez obzira na to, opet se ocekuje utakmica s dosta koseva i tipujem ovaj put na OVER protivnicke ekipe. Jedan od razloga je sto je Chicago 'utrpao' 128 na gostovanju kod Oklahome prije dva dana, a ova granica je dosta ispod toga, a u utakmici prije su dali 221 Phili. Miamiju su dali samo 88 i porazeni su, a Atlanti 114 u onoj utakmici kada su Hawksi napravili ludi preokret. Houston je sinoc primio 113 od Atlante, a prije toga 83, 120, 118, 120 i 127. Bullsi i Rocketsi se nisu sastajali ove sezone.
Sacramento - Phoenix 1 @1.61
U ovoj utakmici se sastaju ekipe koje u zadnjih deset utakmica imaju po 7 poraza. Sacramento je izgubio zadnje dvije, a Phoenix zadnjih pet. Medjutim, ako pogledamo protivnike Sacramenta i rezultate utakmica onda se moze reci da nije lose kako izgleda. Naprotiv, odigrali su nekoliko utakmica zaredom u kojima su iznenadjujuce dobro igrali. Tako su pobijedili u Clevelandu nakon produzetaka, a dva dana poslije su porazeni u produzecima kod Indiane, dobili su na teskom gostovanju kod Detroita, porazeni od Phile 122-119 i imali jos nekoliko tijesih utakmica. Zadnjih osam utakmica su igrali u gostima i omjer 3-5 nije ni los. Stoga, mislim da ce Sacramento veceras na domacem parketu dobiti Phoenixa, kojeg su dobili i u prvom duelu (u gostima) rezultatom 113-94, a kvota mi izgleda solidna.
Denver - Milwaukee kp 1 @1.65
Denver je igrao jako dobro proteklog mjeseca, posebno kod kuce i trenutno su na devetom mjestu na Zapadu, s jednom pobjedom manje i jednim porazom vise od Portlanda. Prije zadnje domace utakmice u kojoj su porazeni od Memphisa 119-99 imali su cetiri pobjede: PHO 127-120, UTAH 103-93, LAC 123-98 i ORL 125-112. Veceras ponovo igra Jokic koji je glvni igrac u ofanzivi i mislim da ce Denver pobijediti Buckse koji su u katastrofalnoj formi. Obe ekipe imaju isti omjer, 21-27, i ovo im je prvi duel ove sezone. Milwaukee je izgubio 9 od zadnjih 10 utakmica i to vecinu s velikom razlikom. Ocekuje se i veliki broj poena, ali eto danas cu preskociti
Detroit (-2.5) - Minnesota 1 @1.62
Ovaj tip biram prije svega jer Detroit igra dobro na domacem parketu, a vecerasnji protivnik nije toliko tezak. Detroit je imao tri utakmice kod kuce od zadnjih deset pa i ne cudi los omjer od 4-6. Kod kuce mnogo bolje igraju nego u gostima, imaju omjer 13-10, dok Minnesota u gostima ima 7-16. Zadnja domaca utakmica Detroita je bila protiv Pelicansa i pobijedili su lagano 118-98. Prije toga su iznenadjujuce porazeni od Sacramenta 104-109, a dobili su tri utakmice prije: 113-112 protiv odlicnih Wizardsa, 118-95 protiv Atlante i 115-114 protiv Charlotte-a. U prvom ovosezonskom susretu izmedju ovih ekipa, Detroit je u gostima pobijedio 117-90.
omjer: 3/4
bonus: 0/0