Je*o to, ništa kao Call of Duty 2karameldar je napisao/la: Haha a nisam igro to nikad,pa ne znam...Call of Duty:Modern Warfare 3 ce bit predobrajedva cekam da izadje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Je*o to, ništa kao Call of Duty 2karameldar je napisao/la: Haha a nisam igro to nikad,pa ne znam...Call of Duty:Modern Warfare 3 ce bit predobrajedva cekam da izadje
Haha i to sto kazes,CoD 2 igram par godina i nikad mi dosadit a Mw2 mi dosadio za 5 mjesecihamlet je napisao/la:Je*o to, ništa kao Call of Duty 2karameldar je napisao/la: Haha a nisam igro to nikad,pa ne znam...Call of Duty:Modern Warfare 3 ce bit predobrajedva cekam da izadje
koji kralj hahahahahahakad_kako je napisao/la:Mora da se zezas!?karameldar je napisao/la:A ocel full igra bit free?kad_kako je napisao/la:Battlefield 3 Beta izlazi 29. Sep. i dostupna ce biti svima. Od konzola do PC-a. Ko misli igrati na PCu, mora intallisati "Origin client" (slicno onom sto steam ima), i preko toga download uraditi.
hahahahahaha krekovana ce sigurno biti free, a original, mozda u nasim snovima bude ...
lol, ista ce biti kao i modern warfare 2, samo maloooo nesto ce biti "bolje" ubacito u mw3.karameldar je napisao/la: Haha a nisam igro to nikad,pa ne znam...Call of Duty:Modern Warfare 3 ce bit predobrajedva cekam da izadje
Doktori ce imati sta da pisu poslije izlaska PESaHigh je napisao/la:Ma gdje nije. Ipak,uvijek mi je PES bio bolji od Fife,i sad' tako mislim.Dakle,čekam PES 12 - 14.10.
Da, i EA racun...QUARESMA 18<<< je napisao/la:koji kralj hahahahahahakad_kako je napisao/la: Mora da se zezas!?
hahahahahaha krekovana ce sigurno biti free, a original, mozda u nasim snovima bude ...![]()
![]()
da napomenem, mora imati i ea account, ja cu igrati 2 dana aBd prije, jer sam kupio Medal Of Honor Limited Edition, ti rece ono da imas PS3? evo za tebe sigurno lijepa vijest, al za mene nije, zbog ovoga sam sve opsovao diceu sto mi je palo na pamet http://pc.ign.com/articles/119/1195985p1.html
i
Suti brate, i ovako visim za igricama, a tek kako ce biti kad se dokopam BF3, ni sam neznam. hahahaha. Sav sam neispavan (3-4 sata u vrh glave prosjek, odspavam) jer sa klanom svaku noc do rano ujutro igram BFBC2. Al' **** spavanje. Spavat ce se kad se papci odapnu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:cekam BF3, kad izadje full, onda se ispisujem iz skole...
a evo sad ce beta 27. daj Boze da se ne pokvarim u skoli, a vec sam startao sa jednom jedinicom
Cekat ces jos jedno 2 mjeseca da se pojavi na torrentimaGunnerS je napisao/la:Ma samo FM čekam sad...![]()
yebote kakav je to k/d ratio na x kutiji
znas ti da nekad zna prije na torrentu izaci, samo kad jednom osvane dan a ono FM izadje na torrentimaSarajlijc@ je napisao/la:Cekat ces jos jedno 2 mjeseca da se pojavi na torrentimaGunnerS je napisao/la:Ma samo FM čekam sad...![]()
Ma neće, prošli je izašao brzo, ona ruska verzijaSarajlijc@ je napisao/la:Cekat ces jos jedno 2 mjeseca da se pojavi na torrentimaGunnerS je napisao/la:Ma samo FM čekam sad...![]()
Ide me na X kutiji.QUARESMA 18<<< je napisao/la:yebote kakav je to k/d ratio na x kutiji![]()
na PC-u je konkurencija jaca, samo su malo syebali igricu otkad je pojeftinila na steamu, tj otkad je bila na popustu, doslo dosta CoD igraca kojih ne znaju za teamwork, udjes na server sve vidis noobove, nnimalo ne pomazu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.