Je*o to, ništa kao Call of Duty 2karameldar je napisao/la: Haha a nisam igro to nikad,pa ne znam...Call of Duty:Modern Warfare 3 ce bit predobrajedva cekam da izadje
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
-
karameldar
- Kontakt:
Haha i to sto kazes,CoD 2 igram par godina i nikad mi dosadit a Mw2 mi dosadio za 5 mjesecihamlet je napisao/la:Je*o to, ništa kao Call of Duty 2karameldar je napisao/la: Haha a nisam igro to nikad,pa ne znam...Call of Duty:Modern Warfare 3 ce bit predobrajedva cekam da izadje
YNWA!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koji kralj hahahahahahakad_kako je napisao/la:Mora da se zezas!?karameldar je napisao/la:A ocel full igra bit free?kad_kako je napisao/la:Battlefield 3 Beta izlazi 29. Sep. i dostupna ce biti svima. Od konzola do PC-a. Ko misli igrati na PCu, mora intallisati "Origin client" (slicno onom sto steam ima), i preko toga download uraditi.
hahahahahaha krekovana ce sigurno biti free, a original, mozda u nasim snovima bude ...
lol, ista ce biti kao i modern warfare 2, samo maloooo nesto ce biti "bolje" ubacito u mw3.karameldar je napisao/la: Haha a nisam igro to nikad,pa ne znam...Call of Duty:Modern Warfare 3 ce bit predobrajedva cekam da izadje
jedni od najboljih CoD serijala su, CoD 1/UO, CoD 2, barem za mene, ja bih i dan danas igrao CoD 2, al citeri me otjerali
Jel' se zna možda kada izlazi FM 2012 ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
21. Oktobar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Daleko majku mu
Ma gdje nije
. Ipak,uvijek mi je PES bio bolji od Fife,i sad' tako mislim.Dakle,čekam PES 12 - 14.10.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma samo FM čekam sad...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Doktori ce imati sta da pisu poslije izlaska PESaHigh je napisao/la:Ma gdje nije. Ipak,uvijek mi je PES bio bolji od Fife,i sad' tako mislim.Dakle,čekam PES 12 - 14.10.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
cekam BF3, kad izadje full, onda se ispisujem iz skole...
a evo sad ce beta 27. daj Boze da se ne pokvarim u skoli, a vec sam startao sa jednom jedinicom
a evo sad ce beta 27. daj Boze da se ne pokvarim u skoli, a vec sam startao sa jednom jedinicom
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Da, i EA racun...QUARESMA 18<<< je napisao/la:koji kralj hahahahahahakad_kako je napisao/la: Mora da se zezas!?
hahahahahaha krekovana ce sigurno biti free, a original, mozda u nasim snovima bude ...![]()
![]()
da napomenem, mora imati i ea account, ja cu igrati 2 dana aBd prije, jer sam kupio Medal Of Honor Limited Edition, ti rece ono da imas PS3? evo za tebe sigurno lijepa vijest, al za mene nije, zbog ovoga sam sve opsovao diceu sto mi je palo na pamet http://pc.ign.com/articles/119/1195985p1.html
i
I ja cu igrati dva dana prije, jer i ja imam "Medal of Honor Limited Edition", ali za PS3.
Haj nek je i nas PS3 gamere jednom sunce obasjalo kad je u pitanju rani dlc ... do sada je uglavnom Microsoft, imao uvijek prednost na sve dlc, ali sad se i Sony, malo iskeshao i obradovao svoje ...
Postovanje treba zaraditi.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Suti brate, i ovako visim za igricama, a tek kako ce biti kad se dokopam BF3, ni sam neznam. hahahaha. Sav sam neispavan (3-4 sata u vrh glave prosjek, odspavam) jer sa klanom svaku noc do rano ujutro igram BFBC2. Al' **** spavanje. Spavat ce se kad se papci odapnu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:cekam BF3, kad izadje full, onda se ispisujem iz skole...
Kakvu sam jucer partiju odigrao na BFBC2. Skor mi bio 76-7. Od ta 76 killa, 54 su bila sa halikopterom "AH64 Apache". Odlican sam vozac svih halikoptera. Znam i ono vrcenje u krug, i to u oba smjera.
Ev' moja statistika na BFBC2. Na PS3 i na XBOX360. Iako mi je statistika bolja na XBOX-u, daleko vise volim igrati na PS3:
XBOX360:

PS3:

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cekat ces jos jedno 2 mjeseca da se pojavi na torrentimaGunnerS je napisao/la:Ma samo FM čekam sad...![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
yebote kakav je to k/d ratio na x kutiji

znas ti da nekad zna prije na torrentu izaci, samo kad jednom osvane dan a ono FM izadje na torrentimaSarajlijc@ je napisao/la:Cekat ces jos jedno 2 mjeseca da se pojavi na torrentimaGunnerS je napisao/la:Ma samo FM čekam sad...![]()
Ma qrac ću FM-at od ove srednje jedino da ne spavam nikako 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Izasao Driver San Francisco!!! 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma neće, prošli je izašao brzo, ona ruska verzijaSarajlijc@ je napisao/la:Cekat ces jos jedno 2 mjeseca da se pojavi na torrentimaGunnerS je napisao/la:Ma samo FM čekam sad...![]()
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ide me na X kutiji.QUARESMA 18<<< je napisao/la:yebote kakav je to k/d ratio na x kutiji![]()
na PC-u je konkurencija jaca, samo su malo syebali igricu otkad je pojeftinila na steamu, tj otkad je bila na popustu, doslo dosta CoD igraca kojih ne znaju za teamwork, udjes na server sve vidis noobove, nnimalo ne pomazu
Dobar si i ti sa k/d. pogotovo kad je u pitanju PC ...
Joj, noobs na sve strane brate! I na ovim kutijama, je u zadnje vrijeme poplava n00bova, i onih koji nece da igraju objective, nego se zavale pozada i samo snajper koriste, ili se paze, da bi im k/d bio dobar. Zato je sada pokrenut pokret "PTFO" ili ti: "Play The Fucking Objective". Kad vidis klan tag sa "PTO", to je to ... ja koristim taj klan tag, i kad me neko drugi iz tog pokreta ugleda, odmah zove u squad, ili ja kad ugledam, odmah ih dodajem ...
Quaresma, jel ti igrač možda countera na tuzlanskom serveru ?!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Driver me potpuno izludio nemoze ga covjek prestat igrati
Odlicna kontrola auta,upravljanje,voznja,sloboda extra igra toplo preporucujem!!!!
Odlicna kontrola auta,upravljanje,voznja,sloboda extra igra toplo preporucujem!!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.