Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
Ako Ronaldo dobije Zlatnu Loptu, to će biti velika greška.U rangu one kad Sneijder ili Iniesta nisu dobili nagradu 2010e.U ovom trenutku postoje barem 3-4 igrača koji su bolji od njega.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jest istina, samo što je bio penal i na Llorenteu, a ko ga je napravio za divno čudo, Casemiro.miki_92 je napisao/la:ne znam sta si ti gledao, cist penal, Aurier na trenutke izgleda kao oni divljaci iz africkih plemenaWandelanoite je napisao/la:Covjek ukliza pored Kroosa
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: RE: Re: Champions League 2017/18
Sta bi ovo sa KDB ? Ne stigoh da vidim.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Polako, dok nalete oni na sta normalno.Centre forward je napisao/la:Porto je nekad bio ozbiljna ekipa.
Klopu nije lijepo što se iživljava na nejači.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ovaj Napoli je smiješna ekipa mogli su gubiti 5:0 nakon pola sata.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lillard je napisao/la:Jest istina, samo što je bio penal i na Llorenteu, a ko ga je napravio za divno čudo, Casemiro.
Očekivano.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ne pita se ovdje Napolija nista, ljudi ih ubili presingom i igrom, ne znaju gdje su.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Kao sto sam i rekaoleorey je napisao/la:I tri puta sporije. Pa ti dodje na isto. Lako je trpat nejac sporu u vidu Caljarija i slicnih ekipa, vidjet ces veceras o cemu pricam.Kawhi je napisao/la:Ekipe u Italiji su taktički dosta bolje od ekipa u Engleskoj.Jeftha je napisao/la:Nije City Rejal.
Napoli igra fino za oko, ali City jos ljepse i brze.
Ovdje ce past petarda, a Pepu duboki naklon, igraju najbolje u Europi trenutno
27.10.2020
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Mertens je morao dati penal da bude neizvjesnije u nastavku, ovako će se teško vratiti. A i ispadanje im prijeti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ronaldov balon je cist kao suza i zasluzen vec davno. To sto se ostali koprcaju u novoj sezoni im nece pomoci, uvijek je prevaga prosla sezona i trofeji.Romagnoli13 je napisao/la:Ako Ronaldo dobije Zlatnu Loptu, to će biti velika greška.U rangu one kad Sneijder ili Iniesta nisu dobili nagradu 2010e.U ovom trenutku postoje barem 3-4 igrača koji su bolji od njega.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sad će te Madridisti razapeti.Romagnoli13 je napisao/la:Ako Ronaldo dobije Zlatnu Loptu, to će biti velika greška.U rangu one kad Sneijder ili Iniesta nisu dobili nagradu 2010e.U ovom trenutku postoje barem 3-4 igrača koji su bolji od njega.
Lik tek prošlo kolo zabio prvi gol u ligi ove sezone ali eto po njihovom zaslužuje Bdo
Bljesnuo samo u periodu april-maj i to je to. Ne može ni kopačke čistiti ocu Leu.
Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 17 okt 2017, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Utakmica nije ni završila a dešava se tačno ovo što si napisao. Čak si i pogodio igrača koji će pogriješiti pasFeldmarschall je napisao/la: Zato će večeras doći par puta skuplji City ili RM ili Juventus koji bez problema iskešira 90 miliona za njihovog napadača, uvalit će im tri-četiri-pet golova jer su dočekali da prosječni Albiol fula pas i zero tituli forumska ekipitza će odjednom oživjeti. Pišaj po Sarriju, šta se on ima nadigravati. Živjela two banks of four, umjetnost klizećeg starta i utakmice sa tri šuta u okvir. "Uživat" ćemo u trofejima, oni nam daju leverage u prepucavanjima sa onim drugim.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zaslužen čime? Sa 10 dobrih utakmica u cijeloj prošloj sezoni.Pa svako sa zdravim očima vidi da on više nije ni najbolji igrač Reala, a kamo li svijeta.Pogba je napisao/la:Ronaldov balon je cist kao suza i zasluzen vec davno. To sto se ostali koprcaju u novoj sezoni im nece pomoci, uvijek je prevaga prosla sezona i trofeji.Romagnoli13 je napisao/la:Ako Ronaldo dobije Zlatnu Loptu, to će biti velika greška.U rangu one kad Sneijder ili Iniesta nisu dobili nagradu 2010e.U ovom trenutku postoje barem 3-4 igrača koji su bolji od njega.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vadi ovog glOvonju Poche, vrijeme je za masinu Sona.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Messi bljesno neku noc protiv Ekvadora i to je to.BoixosNois1899 je napisao/la:Sad će te Madridisti razapeti.Romagnoli13 je napisao/la:Ako Ronaldo dobije Zlatnu Loptu, to će biti velika greška.U rangu one kad Sneijder ili Iniesta nisu dobili nagradu 2010e.U ovom trenutku postoje barem 3-4 igrača koji su bolji od njega.
Lik tek prošlo kolo zabio prvi gol u ligi ove sezone ali eto po njihovom zaslužuje Bdo
Bljesnuo samo u periodu april-maj i to je to. Ne može ni kopačke čistiti ocu Leu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ubio ih City u prvom poluvremenu, Napoli možda jedan šut za 45 minuta i onaj penal koji napravi Walker
Protiv Citya se mora trcati ludacki da bi im se pariralo.
Bešiktaš izjednacio proti Monaca
hajmo turci, treba biti prvi u grupi 
Protiv Citya se mora trcati ludacki da bi im se pariralo.
Bešiktaš izjednacio proti Monaca
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ronaldo se vidio samo u 1/4 finalu prošle sezone samo. Zaista ne znam na osnovu čega je zaslužio da mu se i ove godine pokloni Balun.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jes dobar De Bruyne, **** sve svoje narandzasto.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Šteta promašenog penala. Napoli je taman počeo igrati svoju igru. City je ubio njihov presing čestim promjenama strana i dobrim kretanjem igrača. Nisu Talijani loši koliko se čini, imali su sjajnih kontri koje su upropastili i mogli bi zaprijetiti Edersonu. Odlično veče za ljubitelje fudbala
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Zasluženo jer je izdominirao velike timove i odveo tim do back-to-back titule. Da je onaj tako nešto uradio, ovdje ne bi niko pričao o Zlatnoj lopti i ne bi bilo dileme, al CR su sve umanjuje.Romagnoli13 je napisao/la:Zaslužen čime? Sa 10 dobrih utakmica u cijeloj prošloj sezoni.Pa svako sa zdravim očima vidi da on više nije ni najbolji igrač Reala, a kamo li svijeta.
Nikad niko u knockout fazi nije vezao hattrick, nikad niko u završnoj fazi nije dao onoliko golova kao on i kao šlag na tortu, prešao 100 golova u LP.
Tottenham se dobro brani i to je to.
Romagnoli13 je napisao/la:Ako Ronaldo dobije Zlatnu Loptu, to će biti velika greška.U rangu one kad Sneijder ili Iniesta nisu dobili nagradu 2010e.U ovom trenutku postoje barem 3-4 igrača koji su bolji od njega.
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.