Četvrtfinale SP-a
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Četvrtfinale SP-a
Mislim da je totalno nepotrebno da Dalic ovako ofanzivno krene.Rusi bi svakako defanzivno stajali,samo sto im ovako Hrvati ostavljaju vise prostora.Ovako na prvu ne bas pametna odluka Dalica ali vidjet cemo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hajmo Rusi.
Dobro se drzimo za sada , hrvatska nam ne pravi nikakve probleme u prvih 5 minuta. 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kakva je igracina Ante Rebic
ovako se niko nije gradio jos od Ruuda. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovaj stadion mi ima efekat Bilinog Polja, teren izgleda nekako manji od ostalih. Možda je do položaja kamere.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sto bi Mamic rekao: 'Ajmoooooooooo!' 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Fikret1946
- Kontakt:
fali bogme dzankovic da uveze redove
Hrvatska nervozna u odbrani,Rusi navalili ko ludi.
Hajde komsijeee!!
Hajde komsijeee!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nije on meni ni za jednu, totalno iritantan glas ima.anell je napisao/la:Nije Spaho za ovu utakmicu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kad god je slušam u mislima mi se pojavi neki ponosni ruski vojnik kako sa zastavom u rukama trčkara ulicama porušenog Berlina...rio_Ferdy88 je napisao/la:Vrhunska, osjetiš historiju u njoj.Sheyi je napisao/la:Himna Rusije je također nešto posebno, meni najbolja od svih, nakon naše.![]()
![]()
Znnaci nisam jedini koji je ovo primjetio, vjerovatno je polozaj kamere identican u odnosu na travnjak.Drape je napisao/la:Ovaj stadion mi ima efekat Bilinog Polja, teren izgleda nekako manji od ostalih. Možda je do položaja kamere.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Moj MAndzo usopaj tu loptu 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
O ti prljavi komunisto...Sheyi je napisao/la: Vrhunska, osjetiš historiju u njoj.
Kad god je slušam u mislima mi se pojavi neki ponosni ruski vojnik kako sa zastavom u rukama trčkara ulicama porušenog Berlina...![]()
Rebić
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 07 jul 2018, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Hrvati fosta kvalitetniji. Ovo do sada kao da igraju reprezentacije prvog i drugog reda..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.