Krupa kući i Radnik u gostima smo sami krivi,druge dvije nas je oštetio.braco je napisao/la: ↑22 jul 2021, 11:39Sudio nam je Jelić prošle sezone 4 utakmice, nijednu nismo dobiliUBIPITAR je napisao/la: ↑22 jul 2021, 10:57Protiv Krupe u Krupi,crveni i penallijevapolutka je napisao/la: ↑22 jul 2021, 10:48Jel nas ovaj frano jelić masakrirao protiv olimpika?
I Borca u BL(4-3)
![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Da li će Zdunić moći nastupiti protiv Tuzle zna li se šta? i da li će nas Ivković voditi sa klupe
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Vitez iz Bužima gostuje na Grbavici
NK Vitez iz Bužima slavi 50 godina postojanja. Tim povodom dogovorena je nova prijateljska utakmica sa FK Željezničar koja će se igrati na stadionu Grbavica u Sarajevu.
Uprave klubova su obavile sastanak i zvanično dogovorile termin utakmice za 27.07.2021. godine (utorak) u 18:00 h na Grbavici. Ovo će biti velika utakmica za klub iz Bužima, te velika čast igranja na najboljem stadionu u BiH.
Uprava NK Vitez na čelu sa predsjednikom Edhamom Eminićem uz pomoć načelnika Mersudina Nanića radi odličan posao za klub, ali i promociju jedne od najmlađih općina u BiH, Bužima.
Nekoliko sedmica prije Vitez je bio domaćin FK Velež iz Mostara, a sada će doći u goste jednom od najvećih klubova u našoj zemlji. Ovo je odlična prilika za promociju mladih igrača iz Bužima, koji će imati priliku da se nametnu premijerligaškim klubovima.
Predsjednik NK Vitez, Edham Eminić, načelnik općine Bužim, Mersudin Nanić i presjedavajući OV Bužim, Suvad Šahinović, uručili su prigodan poklon predsjedniku FK Željezničar, Nazifu Hasanbegoviću, te mu se zahvalili što će uveličati veliko slavlje bužimskog kluba.
Također, dan kasnije, 28.07.2021. godine NK Vitez odigrat će još jednu prijateljsku utakmicu protiv FK Respekt iz Sarajeva u sportskom centru Safet Zajko sa početkom u 11:00 sati.
-
- Kontakt:
Naša najveća pobjeda jeste da se Velež nekako progura dalje i da im treba stadion.
Znači u subotu možemo očekivati minimalno 3,4 žuta kartona za ove igrače koji već imaju po karton Mekić, Juričić, Malić, Bojo ...
mosa lošmi stićko tit-ula!
Tek kada se izabere nova skupština i nova uprava moći ćemo pričati o putevima i planovima. Mi trenutno nemamo skupštinu ni nadzorni odbor, klubom upravlja upravni odbor u čijem sastavu su ljudi koji su nas uz još nekoliko njih manje više i doveli do ovoga. Ovo što su oni do sada u otkaznom roku uradili je po meni ok. Doveli su drugačijeg trenera od onih koji su se pominjali, tipa Cvike i Alispahića. Ne govorim da je Ivković neka klasa ali makar možemo nešto očekivati, kod ove dvojice znamo na čemu bi bili. Očigledno preko svojih veza nam je doveo nekoliko igrača na posudbu, što je isto ok, jer za davati pare nekome trenutno nemamo. Nekoliko juniora je priključeno prvom timu, ugovor omladincima je na 1+1 godinu, što opet nudi opciju klubu da ih produži ukoliko zadovolje. Situacija u kojoj je klub je jako teška i proces oporavka će trajati sigurno par sezona minimalno, ali makar smo krenuli ka tome. Puno toga će biti jasnije kada se izabere nova skupština i upravni odbor, te kad vidimo kako će teći proces izmjene statuta i potrage za investitorima...do tada je ovo jedino ispravno.Opijum je napisao/la: ↑22 jul 2021, 11:48Ovo nije ispravan put medjutim jedini moguci trenutno.
Nemojmo se nadati da ce ova ista djeca donijet neke pare transferima jer ce isti nakon godinu dana, dvije otic dzaba.
Tako nam je kako nam je, al mi je licno draze da igraju i ona nego kojekakvi bolikurci za pet puta veca primanja.
Sudice on dobro jer je sad Borcu veca opasnostTuzla nego ZeljoUBIPITAR je napisao/la: ↑22 jul 2021, 10:57Protiv Krupe u Krupi,crveni i penallijevapolutka je napisao/la: ↑22 jul 2021, 10:48Jel nas ovaj frano jelić masakrirao protiv olimpika?
I Borca u BL(4-3)
Nije mi jasno kako smo krenuli bilo sta kad su u klubu ljudi koje svi tjeraju i koji su dobili ultimatum da kolektivno napuste klub? Sto cemo tjerat ljude koji su pokrenuli tako dobre stvari? Nista ovdje meni nije jasno o čemu se radi i kako se mišljenja i stavovi promjene za 20 dana a vidi čuda sve je isto kao prije 20 dana.Dejan1921 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 12:59Tek kada se izabere nova skupština i nova uprava moći ćemo pričati o putevima i planovima. Mi trenutno nemamo skupštinu ni nadzorni odbor, klubom upravlja upravni odbor u čijem sastavu su ljudi koji su nas uz još nekoliko njih manje više i doveli do ovoga. Ovo što su oni do sada u otkaznom roku uradili je po meni ok. Doveli su drugačijeg trenera od onih koji su se pominjali, tipa Cvike i Alispahića. Ne govorim da je Ivković neka klasa ali makar možemo nešto očekivati, kod ove dvojice znamo na čemu bi bili. Očigledno preko svojih veza nam je doveo nekoliko igrača na posudbu, što je isto ok, jer za davati pare nekome trenutno nemamo. Nekoliko juniora je priključeno prvom timu, ugovor omladincima je na 1+1 godinu, što opet nudi opciju klubu da ih produži ukoliko zadovolje. Situacija u kojoj je klub je jako teška i proces oporavka će trajati sigurno par sezona minimalno, ali makar smo krenuli ka tome. Puno toga će biti jasnije kada se izabere nova skupština i upravni odbor, te kad vidimo kako će teći proces izmjene statuta i potrage za investitorima...do tada je ovo jedino ispravno.Opijum je napisao/la: ↑22 jul 2021, 11:48Ovo nije ispravan put medjutim jedini moguci trenutno.
Nemojmo se nadati da ce ova ista djeca donijet neke pare transferima jer ce isti nakon godinu dana, dvije otic dzaba.
Tako nam je kako nam je, al mi je licno draze da igraju i ona nego kojekakvi bolikurci za pet puta veca primanja.
Šta je sa Štilićem? Viđam ga kako se voza oko stadiona? Hoće li početi trenirati sa ekipom ili će plakati što nije otišao u Tuzlu?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Ovim putem nismo svjesno zeljeli krenuti vec smo bili primorani krenuti, a primorani smo bili jer su nas unistili ovi koji su trenutno tu, zajedno sa onima koji su vec otisli nedavno ili u blizoj proslosti. Zato ovi idu papa, a nadamo se da ce ljudi koji ce doci imati malo grama mozga i interesa prema ZELJI, a ne prema sebi? Jel ti sad malo jasnije?prolab je napisao/la: ↑22 jul 2021, 13:15Nije mi jasno kako smo krenuli bilo sta kad su u klubu ljudi koje svi tjeraju i koji su dobili ultimatum da kolektivno napuste klub? Sto cemo tjerat ljude koji su pokrenuli tako dobre stvari? Nista ovdje meni nije jasno o čemu se radi i kako se mišljenja i stavovi promjene za 20 dana a vidi čuda sve je isto kao prije 20 dana.Dejan1921 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 12:59Tek kada se izabere nova skupština i nova uprava moći ćemo pričati o putevima i planovima. Mi trenutno nemamo skupštinu ni nadzorni odbor, klubom upravlja upravni odbor u čijem sastavu su ljudi koji su nas uz još nekoliko njih manje više i doveli do ovoga. Ovo što su oni do sada u otkaznom roku uradili je po meni ok. Doveli su drugačijeg trenera od onih koji su se pominjali, tipa Cvike i Alispahića. Ne govorim da je Ivković neka klasa ali makar možemo nešto očekivati, kod ove dvojice znamo na čemu bi bili. Očigledno preko svojih veza nam je doveo nekoliko igrača na posudbu, što je isto ok, jer za davati pare nekome trenutno nemamo. Nekoliko juniora je priključeno prvom timu, ugovor omladincima je na 1+1 godinu, što opet nudi opciju klubu da ih produži ukoliko zadovolje. Situacija u kojoj je klub je jako teška i proces oporavka će trajati sigurno par sezona minimalno, ali makar smo krenuli ka tome. Puno toga će biti jasnije kada se izabere nova skupština i upravni odbor, te kad vidimo kako će teći proces izmjene statuta i potrage za investitorima...do tada je ovo jedino ispravno.Opijum je napisao/la: ↑22 jul 2021, 11:48Ovo nije ispravan put medjutim jedini moguci trenutno.
Unistili nas ovi koji su trenutno tu, a oni kako vi pišete su pokrenuli nekog novog Zelju, boljeg jer su primorani, a što bi bili primorani ako idu? Ja mislim da ni ti sam ne znas sta si napisao.zeljodogroba je napisao/la: ↑22 jul 2021, 14:10Ovim putem nismo svjesno zeljeli krenuti vec smo bili primorani krenuti, a primorani smo bili jer su nas unistili ovi koji su trenutno tu, zajedno sa onima koji su vec otisli nedavno ili u blizoj proslosti. Zato ovi idu papa, a nadamo se da ce ljudi koji ce doci imati malo grama mozga i interesa prema ZELJI, a ne prema sebi? Jel ti sad malo jasnije?prolab je napisao/la: ↑22 jul 2021, 13:15Nije mi jasno kako smo krenuli bilo sta kad su u klubu ljudi koje svi tjeraju i koji su dobili ultimatum da kolektivno napuste klub? Sto cemo tjerat ljude koji su pokrenuli tako dobre stvari? Nista ovdje meni nije jasno o čemu se radi i kako se mišljenja i stavovi promjene za 20 dana a vidi čuda sve je isto kao prije 20 dana.Dejan1921 je napisao/la: ↑22 jul 2021, 12:59
Tek kada se izabere nova skupština i nova uprava moći ćemo pričati o putevima i planovima. Mi trenutno nemamo skupštinu ni nadzorni odbor, klubom upravlja upravni odbor u čijem sastavu su ljudi koji su nas uz još nekoliko njih manje više i doveli do ovoga. Ovo što su oni do sada u otkaznom roku uradili je po meni ok. Doveli su drugačijeg trenera od onih koji su se pominjali, tipa Cvike i Alispahića. Ne govorim da je Ivković neka klasa ali makar možemo nešto očekivati, kod ove dvojice znamo na čemu bi bili. Očigledno preko svojih veza nam je doveo nekoliko igrača na posudbu, što je isto ok, jer za davati pare nekome trenutno nemamo. Nekoliko juniora je priključeno prvom timu, ugovor omladincima je na 1+1 godinu, što opet nudi opciju klubu da ih produži ukoliko zadovolje. Situacija u kojoj je klub je jako teška i proces oporavka će trajati sigurno par sezona minimalno, ali makar smo krenuli ka tome. Puno toga će biti jasnije kada se izabere nova skupština i upravni odbor, te kad vidimo kako će teći proces izmjene statuta i potrage za investitorima...do tada je ovo jedino ispravno.
-
- Kontakt:
ma sve si upravuprolab je napisao/la: ↑22 jul 2021, 14:14Unistili nas ovi koji su trenutno tu, a oni kako vi pišete su pokrenuli nekog novog Zelju, boljeg jer su primorani, a što bi bili primorani ako idu? Ja mislim da ni ti sam ne znas sta si napisao.zeljodogroba je napisao/la: ↑22 jul 2021, 14:10Ovim putem nismo svjesno zeljeli krenuti vec smo bili primorani krenuti, a primorani smo bili jer su nas unistili ovi koji su trenutno tu, zajedno sa onima koji su vec otisli nedavno ili u blizoj proslosti. Zato ovi idu papa, a nadamo se da ce ljudi koji ce doci imati malo grama mozga i interesa prema ZELJI, a ne prema sebi? Jel ti sad malo jasnije?prolab je napisao/la: ↑22 jul 2021, 13:15
Nije mi jasno kako smo krenuli bilo sta kad su u klubu ljudi koje svi tjeraju i koji su dobili ultimatum da kolektivno napuste klub? Sto cemo tjerat ljude koji su pokrenuli tako dobre stvari? Nista ovdje meni nije jasno o čemu se radi i kako se mišljenja i stavovi promjene za 20 dana a vidi čuda sve je isto kao prije 20 dana.

Pa sta ce biti? Vidis da ga nema na zvanicnoj stranici sto znaci da nije u nikakvim planovima sto se tice igranja. Ali zato je pod ugovorom i prima platu (kao neki), no biti dio tima nece.
I Zekonja nije u planovima ali ce standardno po svome malo rekreativno igrati srijedom reda radi.
Spasi nas Boze Zeljinih legendi u zadnji nekoliko godina.
@igrajlopte 🐦
Ovo jeste i ispravan put ulaganja u nasu djecu i nase igrace, zadnji put 2014/2015 su nam donijeli milione koje smo potrosili igrajuci se rastrosnih bogatasa i menadzera, preplacivanja skupih polovnjaka koji su nam izbili dvije haman dobijene titule.Opijum je napisao/la: ↑22 jul 2021, 11:48Ovo nije ispravan put medjutim jedini moguci trenutno.
Na putu ka samoodrzivosti kluba cemu smo tezili i tezimo najveci aspekt treba imati prodaja igraca, ostali prihodi koji se generisu kroz izdavanje poslovnih prostora su manji dio budzeta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ko misli obogatiti se preko prodaje igrača (direktno obeštećenje), grdno se vara. Trenutno je tako kako jeste, produžiće se ugovor s onim koji hoće, može i zna... zato je 1+1. Imamo Mehića na duži period, a sa momkom se ne radi ništa.. znači odšteta u nekom procentu za treniranje prilikom sljedećeg transfera je ključ. Džeko je otišao za 50.000....
Put kojim idemo sad je jedini ispravni put,nebudite smiješni.....
Nego dajmo djeci podršku!
Nego dajmo djeci podršku!
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Jesu li uspjeli nekoga registrovati ili sa istom ekipom/sastavom kao protiv Borca idemo put Tuzle?

Meni je zanimljivo sto niko od novih ili starih nije uzeo broj 14 (bar ne jos). Isto ko da je ostavljena neka mogucnost njemu da se vrati.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Moja pretpostavka bas zbog toga sto si rekao i sto je na papiru i dalje tu je da ceka smjenu svih ljudi u klubu i da ce novi imati zadatak da pricaju sa njim
-
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam sta ljudi vide u Zecu, to sto je dao 2 gola protiv Slavije dizu ga u nebesa. Djeca nasa se ne mogu opustiti kad igraju sa njima, boje se kako ce sta ce. Moraju njemu dodavati itd... Covjek nece da trci, ne trudi se, to znaju svi koji su gledali medjusobnu utakmicu na pomocnom sedmicu prije Borca. Treba dati djeci priliku.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 22 gosta.