Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Drago mi je zbog Ricciarda, zaslužio je ovo nakon svega ove sezone 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bio je i red da pobijede s obzirom ko je sve uzimao trijumfe od tog brazila 2012
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Greska u boksu Red Bulla je sto nisu prvog u boks zvali Pereza.
Pritisak je prevelik, jer Max se bori za sampionat.
Na greskama se uci, bravo za Rikarda.
Pritisak je prevelik, jer Max se bori za sampionat.
Na greskama se uci, bravo za Rikarda.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
cestitke mclarenu ovo je gospodski odvozena trka od obojice vozaca, jos samo lando da upise tu pobjedu ove sezone i za njih je to vrh
Merc vs Max ove sezone
2 trkačka incidenta i jedan klizeći Valterija
2 trkačka incidenta i jedan klizeći Valterija
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kriv je i on što je izgubio prvu poziciju. Da nije, sve bi drugačije bilo i imao bi sjajnu situaciju, vjerujem da bi Hamilton mogao do maksimalno 3 pozicije.
Ovako, kao u Azerbejdžanu, samo je minimizirana šteta.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jbg to je start utrke ...al i bez toga bi bio sigurno ispred hamiltona da je bio normalan box ...i tako bi povecao prednost ...steta
Zamislio i?Arhitekt je napisao/la: ↑12 sep 2021, 16:25Zamisli Silverston ali samo Pereza umjesto Maxa, dodje, zabije se u Hamiltona pri punoj brzini i dobije 10 sec. kazne, ako ostane na stazi i tako svaku trku do kraja sezone.Neutral je napisao/la: ↑12 sep 2021, 16:05Zamislite da je Bottas ovo uradio Maxu![]()
Hipoteticki Bottas dobije zadatak da se ovako trka protiv Maxa svaku utrku do kraja sezone, zabija se u njega i to mu jedini cilj, a sve je racing incident![]()
Uglavnom podvucimo crtu. Potajno se nadam da ce biti neka kazna, ako je ne bude ona je racing incident i to je to.
Bottas se potcijenjuje za nastavak sezone. Ima novi motor, mogao bi on odigrati veliku ulogu.
Ako ne bude kazne za Maxa bio je racing incident i to je to. Nikom nista. Sacekajmo pa da vidimo sta ce se desiti.
Neće se ništa desiti. Bottas i Stroll su dobili po pet mjesta za one kamikaza poteze gdje su sjebali po nekoliko vozača, tako da ovdje očekivat neku kaznu je previše optimistično.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Bilo kakva kazna i citava sezone postaje neregularna, ako Hamilton nije dobio van trke za ono u Silverstonu i Bottas za ono u Mađarskoj onda bi bila prava glupost kazniti Maxa za ovo.Neutral je napisao/la: ↑12 sep 2021, 16:38Zamislio i?Arhitekt je napisao/la: ↑12 sep 2021, 16:25Zamisli Silverston ali samo Pereza umjesto Maxa, dodje, zabije se u Hamiltona pri punoj brzini i dobije 10 sec. kazne, ako ostane na stazi i tako svaku trku do kraja sezone.Neutral je napisao/la: ↑12 sep 2021, 16:05Zamislite da je Bottas ovo uradio Maxu![]()
Hipoteticki Bottas dobije zadatak da se ovako trka protiv Maxa svaku utrku do kraja sezone, zabija se u njega i to mu jedini cilj, a sve je racing incident![]()
Uglavnom podvucimo crtu. Potajno se nadam da ce biti neka kazna, ako je ne bude ona je racing incident i to je to.
Bottas se potcijenjuje za nastavak sezone. Ima novi motor, mogao bi on odigrati veliku ulogu.
Ako ne bude kazne za Maxa bio je racing incident i to je to. Nikom nista. Sacekajmo pa da vidimo sta ce se desiti.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hamilton pica mala znao da ce ga proci jer su mu hladne gume ako mu ostavi prostora i uradio je ono sto se od njega i ocekuje 

Sacekajmo pa da vidimo epilog ove danasnje situacije. Postoji struktura ljudi koja poznaje pravila do najsitnijih detalja. Sta oni kazu, tako je. Ako kazu racing incident onda je racing incident i nikom nista.
Ja sam bio uz Merc kada je Schumacher prestizao sve za krug, uz Merc cu biti i ako Max uzme titulu, nigdje veze, ima sljedeca sezona, ha ja. Ko se ne sjeca dominacije Ferrarija i kako je “nama” sa druge strane bilo ne zna osjecaj “tuge”. Kad se sjetim onda Kimija i svaku drugu utrke eksplodira motor, da bi tek kasnije otkrili da je to zbog nekog milimetarskog dijela, a mogao je uzeti jos jednu titulu u karijeri ali desava se.
Zato je i f1 kul.
Ja sam bio uz Merc kada je Schumacher prestizao sve za krug, uz Merc cu biti i ako Max uzme titulu, nigdje veze, ima sljedeca sezona, ha ja. Ko se ne sjeca dominacije Ferrarija i kako je “nama” sa druge strane bilo ne zna osjecaj “tuge”. Kad se sjetim onda Kimija i svaku drugu utrke eksplodira motor, da bi tek kasnije otkrili da je to zbog nekog milimetarskog dijela, a mogao je uzeti jos jednu titulu u karijeri ali desava se.
Zato je i f1 kul.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Max povećao prednost na 5 bodova
I Soči odgovara baš Mercedesu za 14 dana, tu su nenadjebivi

I Soči odgovara baš Mercedesu za 14 dana, tu su nenadjebivi
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Nije to bio Mercedes moj Neutral. To je bio McLaren Mercedes.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Gdje bio Norbert Haug, tu sam bio i jaBundesliga je napisao/la: ↑12 sep 2021, 16:56Nije to bio Mercedes moj Neutral. To je bio McLaren Mercedes.

Srebrene strijele

- Donnie Darko
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko god se Monza činila kao brza staza vrlo teško je preticati, krivine pred DRS vrlo teške da se prati bolid ispred sebe a i DRS nema toliku prednost ko na ostalim stazama.
Zanimljiva utrka, McLaren napokon u vrhu i ovo je Riccardu trebalo. Valjda u nastavku sezone vidimo onog pravog Riccarda. A Ferrari još jednom pokazao kakav krš od motora ima.
Ne kontam, ljudi očekuju da Max ili Lewis popuste u borbi. Neće nikad, oni su šampioni i nema povlačenja, do kraja sezone bit će ovog još jer će nervoza i pritisak samo da rastu. Žestoka borba nas očekuje.
Zanimljiva utrka, McLaren napokon u vrhu i ovo je Riccardu trebalo. Valjda u nastavku sezone vidimo onog pravog Riccarda. A Ferrari još jednom pokazao kakav krš od motora ima.
Ne kontam, ljudi očekuju da Max ili Lewis popuste u borbi. Neće nikad, oni su šampioni i nema povlačenja, do kraja sezone bit će ovog još jer će nervoza i pritisak samo da rastu. Žestoka borba nas očekuje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Verstappen landete mit seinem Auto sogar auf dem Helm seines Kontrahenten, der aber zum Glück unverletzt blieb: "Mein Hals tut etwas weh, weil er auf meinem Kopf gelandet ist, aber ich bin okay", gibt Hamilton Entwarnung, schießt aber gegen Verstappen, den er in der Schuld sieht.
"Das ist genau das gleiche Szenario", sagt Hamilton. "Dort war ich außen und in der exakt gleichen Position. Aber ich habe nachgegeben - das ist Rennsport", meint er. Anders war es dann in Runde 26: "Er wollte nicht nachgeben. Er wusste genau, was passieren würde, als er in Kurve 2 gefahren ist. Er wusste, dass er über die Randsteine fahren würde. Und trotzdem hat er es gemacht."
Verstappens Kommentar am Funk war lediglich: "Das passiert, wenn man keinen Platz lässt." Die Rennkommissare wollen den Zwischenfall nach dem Rennen untersuchen.
Maxa i izjave, vidi se da je omladinac
Za raju koja ne zna njemački, da parafraziram, Lewis je popustio na početku da ne dođe do incidenta, Max to nije uradio i znao je tačno šta će se desiti. Max kaže da se to dešava kada se ne ostavi prostor.
Incident će se nakon utrke analzirati i saznat ćemo šta su odlučili suci, da li je bio racing incident ili ne.
"Das ist genau das gleiche Szenario", sagt Hamilton. "Dort war ich außen und in der exakt gleichen Position. Aber ich habe nachgegeben - das ist Rennsport", meint er. Anders war es dann in Runde 26: "Er wollte nicht nachgeben. Er wusste genau, was passieren würde, als er in Kurve 2 gefahren ist. Er wusste, dass er über die Randsteine fahren würde. Und trotzdem hat er es gemacht."
Verstappens Kommentar am Funk war lediglich: "Das passiert, wenn man keinen Platz lässt." Die Rennkommissare wollen den Zwischenfall nach dem Rennen untersuchen.
Maxa i izjave, vidi se da je omladinac

Za raju koja ne zna njemački, da parafraziram, Lewis je popustio na početku da ne dođe do incidenta, Max to nije uradio i znao je tačno šta će se desiti. Max kaže da se to dešava kada se ne ostavi prostor.
Incident će se nakon utrke analzirati i saznat ćemo šta su odlučili suci, da li je bio racing incident ili ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.