Potencijalni selektori
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori
I idemo Okuka,Halilhodzić,Muslin,Magat,Fatih Terim,Amar Osim......
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Realno i objektivno, koga boli kuraс.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
A musemic?Espiritosanto je napisao/la: ↑20 jun 2023, 22:44I idemo Okuka,Halilhodzić,Muslin,Magat,Fatih Terim,Amar Osim......
-
- Kontakt:
Produžio sa Igmanom, ništa ovaj kruglol89 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 22:46A musemic?Espiritosanto je napisao/la: ↑20 jun 2023, 22:44I idemo Okuka,Halilhodzić,Muslin,Magat,Fatih Terim,Amar Osim......
I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
Barbarez i spaha u tandemu. Posamarali bi ih sve nakon ove utakmice, modri bi sjedili na press konferenciji
Mersad Selimbegovic !
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam bio za Barbu ranije, ali covjek jednostavno ne zeli da se bavi ovim poslom i nije fer da u po nicega vodi reprezentaciju.
I sta, preuzme nas, prodje neko vrijeme i odstupi i to je to u trenerakoj karijeri?
I sta, preuzme nas, prodje neko vrijeme i odstupi i to je to u trenerakoj karijeri?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Yebali te oni u guzicu. Ljudi se ne bave fudbalom uopste. Treba mladog nekog, ko ima ciljeve neke i da mu ovo bude odskocna daska.Direktorcic je napisao/la: ↑20 jun 2023, 22:47Barbarez i spaha u tandemu. Posamarali bi ih sve nakon ove utakmice, modri bi sjedili na press konferenciji
Na kraju nije bitno ko je selektor dok je Vico tu.
Suština svega nažalost.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vise sam njih naveo zbog ovog u nastavku, sta ce ovaj idiot suti ovim starijim, oni se izdrkavaju po terenu. Al neko dobar,mlad, kvalitetan, slazem seBenko123 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 22:55Yebali te oni u guzicu. Ljudi se ne bave fudbalom uopste. Treba mladog nekog, ko ima ciljeve neke i da mu ovo bude odskocna daska.Direktorcic je napisao/la: ↑20 jun 2023, 22:47Barbarez i spaha u tandemu. Posamarali bi ih sve nakon ove utakmice, modri bi sjedili na press konferenciji
Potpisujem.
I Zlatana Bajramovica bih volio vidjeti pa makar u steucnom stabu sa Selimbegovicem.
menstrual
Gospodin selektor zv. Prihvatam na Leđa
Treba naci nekog da se uci, da probava, ozivljava karijeru pred penziju, da nije godinama u fudbalu. Izbjegavati ozbiljne strucnjake, trenere sa iskustvom i profesionalce.
Ko bi nas realno i uzeo sad? Ekipa bez ikakve vizije, idemo se "uigravati" za baraz? Smijesno realno, ali hajde sto ne oplesti o nekim (ne)realnim zeljama.
Prvenstveno se nadam da ovaj put necemo morati "reprizirati" clanke i objave koje se ticu Barbareza, ali isto tako bih volio zaobici plakanje nad Halilhodzicem koji nas je vise puta odyebao (sa razlogom).
Sigurno da ce mediji spominjati i nekoliko nerealnih, a idealan kandidat za nesto takvo je Slaven Bilic jer je slobodan trenutno.
Moje zelje su isto tako mozda i ne bas realne, ali: Ivan Javorcic (fin put karijere u Italiji, mislim da bih prihvatio našu ponudu), Slavisa Jokanovic (top trener, ali ruku na srce nerealan) i Marko Nikolic (fenomenalna opcija, a opet pitanje koliko izgledno). Ljudi ce me ismijavati ali ja bih porazgovarao i sa Cacicem - imao je onu "losu" epizodu u Hrvatskoj, ali sigurno dobra opcija.
Nazalost, cini se da ce to ipak biti neki strucnjak ala Husref, ali eto neka nas iznenade. Bez obzira na moje zelje mislim da ce novi selektor biti Bruno Akrapovic, pa cemo vidjeti.
Prvenstveno se nadam da ovaj put necemo morati "reprizirati" clanke i objave koje se ticu Barbareza, ali isto tako bih volio zaobici plakanje nad Halilhodzicem koji nas je vise puta odyebao (sa razlogom).
Sigurno da ce mediji spominjati i nekoliko nerealnih, a idealan kandidat za nesto takvo je Slaven Bilic jer je slobodan trenutno.
Moje zelje su isto tako mozda i ne bas realne, ali: Ivan Javorcic (fin put karijere u Italiji, mislim da bih prihvatio našu ponudu), Slavisa Jokanovic (top trener, ali ruku na srce nerealan) i Marko Nikolic (fenomenalna opcija, a opet pitanje koliko izgledno). Ljudi ce me ismijavati ali ja bih porazgovarao i sa Cacicem - imao je onu "losu" epizodu u Hrvatskoj, ali sigurno dobra opcija.
Nazalost, cini se da ce to ipak biti neki strucnjak ala Husref, ali eto neka nas iznenade. Bez obzira na moje zelje mislim da ce novi selektor biti Bruno Akrapovic, pa cemo vidjeti.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Feđa Dudić 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Hightower, kakarut, Nah1d, nebeskasila, Proximic, Sheyi, sirBobbyMoore i 52 gosta.