Postao/la Jaassmmiinn » 17 okt 2023, 21:45
Nema veze Savo sa ovim, covjek je upao u probleme koji se ne rjesavaju za jednu utakmicu, jer nisu ni nastali od prosle utakmice.
Šok sa novim trenerom se postigao on je bio vidljiv sa Lihtenstajnom, ali polumrtvog boksera iz nokauta ne mozes spremiti za mjesec dana da ide na sampiona
Njega mozes dobiti jedino ako te pusti jer mu je vaznije da ti dobijes, ili mu je potpuno nevazno ali ce izvuci neku drugu korist iz poraza, osim tih opcija nema neke trece
Savo je rjesenje na duge staze, osoba koja razumije svijet oko sebe pa ce shvatiti i sta se desava u NS i u repki i kod navijaca i medju igracima, i sadasnjim i buducim
Treba pustiti covjeka na miru, mora se tu dosta stvari odraditi koje se ne mogu rjesavati za noc, par igraca koji su se motali tu je odstranio, sad ima razlog da ih odstrani jos, on ce vremenom rijesavati te probleme a i rasti kao trener sa tom novom ekipom, jednog dana mozda za 2-4 godine zavisno od drugih okolnosti nabasace na kostur ekipe sa kojim ce biti kompetitivan na svim nivoima
Mi obicno iz eiforije u bedaka upadamo jer nismo realni prvo prema sebi pa prema drugima, ostri na kritici, a sebe ne gledamo. Pogledajmo prvo sebe, koliko nas je ovde savrsenih i bezgrijesnih? Cim se to mi bavimo cime smo mi doprinijeli svojoj zajedici da bi je unaprijedili? Malo meda dajemo al brate puno zujimo, to nam je prosjek pa ce tako biti i u politici a onda i u sportu, ako bi svak od sebe od danas poceo pravtiti boljeg sebe mogli bismo se nadati nekom napretku u dogledno vrijeme na svim poljima
Sto se tice NS kljuc je u Dodiku, kad on sleti leti i cijela garnitura, ali ce doci opet neko profila Dino Begic a svi znamo sta je bilo u tom vaktu, jedino rjesenje je politicki angazman u cilju promjene nase realnosti oko nas a ne u cilju politikasntva i te promjene ce onda proizvesti promjene u svim sportskim savezima, napad na NS izolovano je isto kao da zbog svjetla gadjas kamenom luster umjesto da nadjes prekidac
Svako dobro svima