EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

Cartman
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la Cartman » 05 jun 2010, 00:20

Ostani selektor i poslje SP-a, Domenech! Bosna je uz tebe! :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 05 jun 2010, 09:20

Cartman je napisao/la:Ostani selektor i poslje SP-a, Domenech! Bosna je uz tebe! :D
+1 :D
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 05 jun 2010, 09:27

Cartman je napisao/la:Ostani selektor i poslje SP-a, Domenech! Bosna je uz tebe! :D
Kakva nam korist kad će i kod nas Pape ostati. Opet nemamo šanse.
A đe da znam?!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 05 jun 2010, 10:10

Raz_ba je napisao/la:
de sad i na ovoj temi pocnite pljuvatii po Papetu :x
Francuska je na dnu, navijaci imaju neku laznu nadu, baca im se prasina u oci, novinari kritikuju Domeneca koji je promjenio sistem u 433 i koji nefunkcionise nikako, ispadaju u prvom kolu i eto ih kuci, Mexiko i Urugay su glavni favoriti a bogami i JA nije za bacaiti jer su domacini, podsjetimo da somacin nikad nije isao u prvom krugu. Laurent Blanc preuzima Francuze posle SP to je vec gotova stvar i svi znaju samo se ceka kraj SP da bi se objavilo, ali ni Blanc nije nista bolji odovog bjelana tako da mi mozemo tuci francuze u Sarajevu, jer ono sto sam vidio protiv D nije bilo lose u prvom poluvremenu.
Tracy McGrady!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jun 2010, 17:01

Raz_ba je napisao/la:
Uporediti Francusku igrace,cijenu igraca,klubove kao i nasu repku,igrace pogotovo nase ljude i mentalitet itd to mogu samo endemi. :roll:
Njih i Tulic moze voditi,dok bi kod nas i Mourinho propao ko' zeton.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jun 2010, 22:30

Drugo mjesto plafon !
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 09 jun 2010, 05:18

Edo_Majka je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:
de sad i na ovoj temi pocnite pljuvatii po Papetu :x
Francuska je na dnu, navijaci imaju neku laznu nadu, baca im se prasina u oci, novinari kritikuju Domeneca koji je promjenio sistem u 433 i koji nefunkcionise nikako, ispadaju u prvom kolu i eto ih kuci, Mexiko i Urugay su glavni favoriti a bogami i JA nije za bacaiti jer su domacini, podsjetimo da somacin nikad nije isao u prvom krugu. Laurent Blanc preuzima Francuze posle SP to je vec gotova stvar i svi znaju samo se ceka kraj SP da bi se objavilo, ali ni Blanc nije nista bolji odovog bjelana tako da mi mozemo tuci francuze u Sarajevu, jer ono sto sam vidio protiv D nije bilo lose u prvom poluvremenu.
Francuska na dnu, mi na vrhu, francuski navijači imaju lažnu nadu, naši nakon prikazanog protiv Švedske i Njemačke mogu relano biti optimisti, Francuzima se baca prašina u oči a našima ne, novinari kritikuju Domeneca a naš Sinan zapjenio faleći naše uspjehe uŠvedskoj i Njemačkoj. Zavidim Francuzima u boljoj su situaciji od nas mnoostruko.
A đe da znam?!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 09 jun 2010, 07:58

Raz_ba je napisao/la: Francuska na dnu, mi na vrhu, francuski navijači imaju lažnu nadu, naši nakon prikazanog protiv Švedske i Njemačke mogu relano biti optimisti, Francuzima se baca prašina u oči a našima ne, novinari kritikuju Domeneca a naš Sinan zapjenio faleći naše uspjehe uŠvedskoj i Njemačkoj. Zavidim Francuzima u boljoj su situaciji od nas mnoostruko.
Jesi mozda citao osvrt njemackih medija na utakmicu NJemacka - BiH ... Cak su nas vise nafalili i od Sinana :)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 09 jun 2010, 11:30

seha je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la: Francuska na dnu, mi na vrhu, francuski navijači imaju lažnu nadu, naši nakon prikazanog protiv Švedske i Njemačke mogu relano biti optimisti, Francuzima se baca prašina u oči a našima ne, novinari kritikuju Domeneca a naš Sinan zapjenio faleći naše uspjehe uŠvedskoj i Njemačkoj. Zavidim Francuzima u boljoj su situaciji od nas mnoostruko.
Jesi mozda citao osvrt njemackih medija na utakmicu NJemacka - BiH ... Cak su nas vise nafalili i od Sinana :)

Nisam, ne zborim švapski, osim toga ne čitam nikoga ko fali ekipu koja je obrukana, osramoćena, ponižena i poražena totalno, na račun pobjednika.

Gledao sam utakmicu.
A đe da znam?!

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 09 jun 2010, 22:37

Vlaović: Pobjede protiv Nijemaca i Talijana slavimo kao najveće, a zapravo smo imali puno sreće

KADA se spomene ime Gorana Vlaovića, većina će se nogometnih zaljubljenika sjetiti scene kako hrvatski reprezentativac ponosno klima glavom raširenih ruku nakon što je u četvrtfinalnom ogledu SP-a 1998. Nijemcima zabio drugi gol.

Šuker ih je na koncu dokrajčio za povijest i vjerojatno najslavniju pobjedu u povijesti hrvatskog nogometa. U 52 utakmice za "kockaste" Vlaović je zabio 14 golova, što ga svrstava na četvrto mjesto vječne liste hrvatskih strijelaca.

Napadač Osijeka, Dinama, Padove, Valencije i Panathinaikosa bio je i dio Jozićeve momčadi u Japanu i Koreji 2002. godine. Doduše, na zalasku karijere Vlaović nije bio u prvom planu pa je sva tri ogleda odgledao s klupe za pričuve. No, u sjećanju će mu ostati gol protiv San Marina u kvalifikacijama za tu svjetsku smotru, što je ujedno i njegov posljednjih gol za Vatrene.

Legendarni hrvatski napadač za Index je najavio nadolazeću svjetsku smotru u Južnoj Africi i prisjetio se dvije na kojima je predstavljao Hrvatsku.

Sjećate li se SP-a 1998.? Koja je prva uspomena kada vam netko spomene taj povijesni Mundijal?

"Sjećam se, jako se dobro sjećam. Prva stvar na koju pomislim je, naravno, velik uspjeh koji smo ostvarili na tom natjecanju, ponos na to što sam bio dio nečeg tako velikog."

Kakva je bila atmosfera uoči početka prvenstva?

"Atmosfera u kampu je bila vrlo napeta, ali u pozitivnom smislu, naravno. Bio je dojam kao da se spremamo za nešto veliko, a Svjetsko nogometno prvenstvo to zaista i jest. Možda i najveće sportsko natjecanje na svijetu. Sigurno će mi to iskustvo ostati u posebnom sjećanju."

Jeste li vjerovali u tako velik uspjeh kao što je treće mjesto?

"Vjerovali ili ne, ja sam u nekom intervjuu, tada sam još igrao u Valenciji, kada sam vidio koju smo skupinu izvukli, rekao da ćemo sigurno igrati u polufinalu. To se na koncu i ostvarilo. Bili smo na pragu finala, a dobili smo i tu utakmicu za treće mjesto. No, treba reći da smo u nekim stvarima imali i sreće, ali uostalom, i sreća je potrebna da bi se ostvario tako velik rezultat. Neke stvari se jednostavno moraju poklopiti, a nama su se poklopile."

Krenuli smo s pobjedama protiv Jamajke i Japana u skupini. Tada smo već osigurali prolazak dalje...

"Nismo znali što očekivati od Jamajke i Japana. Radilo se o nepoznatim protivnicima o kojima smo malo toga znali. Bitno je bilo prije svega dobro startati na prvenstvu, a mi smo to na koncu i uspjeli početnom pobjedom protiv Jamajke. Odigrali smo dosta dobro i ubilježili tri boda na startu. Protiv Japana je bilo strahovito teško, posebno zbog vremenskih uvjeta. Zbog vremenske razlike i Japanaca, igralo se usred dana i vrućine su bile nepodnošljive. Sjećam se kada sam istrčao prvi šprint da sam mislio kako ću umrijeti. Japanci su, s druge strane, drugačije građeni, manji su i nekako je moj dojam bio da bolje podnose te temperature. Moram priznati da smo u toj utakmici imali i dosta sreće, a Ladić nas je u dvije situacije spasio. Ono kod 0:0 je bilo nevjerojatno. Skinuo je mrtvu šansu. Da su onda poveli, teško bismo ih do kraja pobijedili."

Nokautirali smo Nijemce sa 3:0. Koja su vam sjećanja na tu utakmicu?

"Kada se sada sjetim utakmice protiv Nijemaca, nije mi baš neki osjećaj. Sjećam se prvih 20 minuta dok su nas doslovce mljeli. Nismo uspijevali prijeći centar, a oni su konstantno stvarali pritiske. I onda je došao taj crveni karton i pomalo netipičan gol Jarnija. Nije to bio neki gol iz izrađene situacije, tako da smo tu imali dosta sreće. Nijemci su nas i na početku drugog dijela stisnuli, no to smo nekako izdržali. Ja sam dao sličan gol kao i Jarni i na kraju tu utakmicu slavimo kao jednu od najvećih pobjeda u povijesti hrvatskog nogometa. Moram priznati da smo imali puno sreće."

Je li vam taj gol najdraži u karijeri?

"Ipak bih ispred tog gola stavio onaj protiv Turske. Osim što je bio odlučujući, to je bio i prvi hrvatski gol na velikom natjecanju. Iako je Europsko prvenstvo teoretski slabije od Svjetskog, u praksi to nije istina. Tako mi je gol protiv Turaka, kada sam ušao zadnjih 20 minuta i odlučio utakmicu, najdraži u karijeri. Naravno, i gol protiv Nijemaca mi je drag."

Žalite li za polufinalom protiv Francuske?

"Za razliku od utakmice protiv Njemačke, smatram da smo protiv Francuza odigrali puno bolje. Kontrolirali smo igru, stvarali šanse, a oni su bili manje opasni nego Nijemci. Nažalost, primili smo dva gola iz naših grešaka i to nas je presjeklo. Do kraja se nismo uspjeli oporaviti. Činjenica jest da smo upravo mi najviše namučili Francusku na tom prvenstvu i da su oni u finalu puno lakše dobili Brazil. Sigurno da ostaje neki žal. Tko zna što bi bilo u finalu da smo prošli."

U Japanu i Koreji 2002. se niste naigrali, zapravo niste odigrali niti minute?

"Iz moje perspektive, koja je naravno subjektivna jer na tom prvenstvu nisam bio u prvom planu, 2002. nije bila dobra atmosfera u reprezentaciji, što se odrazilo i na rezultat. Nije bilo posebnih trzavica ili svađa, ali je bio prevelik jaz između starih, već pomalo na odlasku igrača i mladih, koji su tek dolazili. Nismo bili dobro posloženi, što se vidjelo na koncu i po ispadanju već u prvom krugu."

No i takvi smo imali meč-loptu protiv Ekvadoraca za prolazak u drugi krug?

"Sve je to zapravo posljedica pobjede protiv Italije koja je zavarala javnost. Igrali smo loše i Talijani su u najmanju ruku zaslužili remi ili čak pobjedu. Dva regularna gola im nisu priznata, dok su naši golovi zabijeni s puno sreće. Kada smo pobijedili, stvorila se neka euforija i teorija 'lako ćemo s Ekvadorcima.' Nastala je slika da je to momčad koja može puno, pa je utakmica protiv Ekvadora bila pravo otrežnjenje."

Je li vam žao što se Hrvatska nije plasirala na završnicu u Južnoj Africi?

"Hrvatska ima dobru momčad koja je to pokazala i na Europskom prvenstvu gdje smo dosta nesretno ispali u četvrtfinalu. Nažalost, u ovim kvalifikacijama nismo uspjeli ponoviti igre s prošlih, a imali smo nesreću i da su Englezi bili posebno nabrijani na nas iz dobro poznatih razloga. Svoju smo priliku trebali tražiti protiv Ukrajine. U gostima smo odigrali solidno, ali smo ovdje u Zagrebu potpuno podbacili. Da smo to dobili, vjerojatno bismo u dodatnim kvalifikacijama izborili SP. Naravno da mi je žao, ali je ovo tek drugo veliko natjecanje na koje se Hrvatska od samostalnosti nije plasirala. Bilo je nekih objektivnih teškoća, donesene su i neke krive odluke. Sada je kasno žaliti, treba se okrenuti prema naprijed i novom ciklusu."

Ipak, kada pogledamo sve momčadi koje su se plasirale, smatrate li da bi trebalo biti mjesta i za Hrvatsku na ovakvom natjecanju?

"Naravno da ima mjesta i da mi kvalitetom pripadamo na SP. Ipak, ovakav sustav natjecanja se provodi već godinama i sada je teško nešto mijenjati. Objektivno, imali smo grupu koju smo morali proći, tako da nema smisla izvlačiti se na neka pravila i sustav."

Koji su vaši favoriti na prvenstvu?

"Englezi su mi u samom vrhu favorita. Dobro su posloženi, imaju dobru momčad i, prije svega, sjajnog izbornika Fabija Capella. Mislim da bi nakon dugo vremena mogli do velikog rezultata. Tu su, naravno, i Španjolci koji imaju sjajnu momčad i vrlo kvalitetne igrače. Argentina i Brazil su uvijek opasni i oni su uvijek u najužem krugu favorita. Talijani možda mogu iznenaditi, baš kao i Nizozemci, ako ne budu imali većih problema s ozljedama. To su otprilike moji favoriti."

Svi će pratiti igre naših susjeda. Koliko oni mogu?

"Za Srbe i Slovence bi bio velik uspjeh već i prolazak skupine. Posebno se to tiče slovenske reprezentacije koja je samim plasmanom na završni turnir napravila veliku stvar. Srbi imaju OK skupinu i moglo bi se dogoditi da prođu skupinu i naprave iznenađenje. Još jednom ponavljam, mislim da bi prolazak u drugi krug već bio uspjeh za obje momčadi."

--- SPAM ---

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 10 jun 2010, 08:17

A gdje dodje ovo Medakovo zivota ti???
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2010, 17:21

Negdje oko Tešnja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jun 2010, 10:36

Halilhodžić: Francuska nije velesila kao nekad i BiH je može nadvisiti igrom
Pape mora imati daleko jači gard, pogotovo prema prvim zvijezdama našeg tima. Pored povratka Papca, Safet mora pronaći još dva kvalitetnija odbrambena igrača, kaže Halilhodžić

Bivši igrač i trener Veleža Salem Halilhodžić, koji je već četiri godine na privremenom radu u Al Itihadu, produžio je ugovor sa najboljim klubom iz Saudijske Arabije. U međuvremenu, Vahidov nastariji brat bio je šef stručnog štaba prvog i olimpijskog tima, a trenutno je direktor Akademije (škole fudbala).

Riberi, Platini, Zidan, Domenek, Blan

- U Džedi ostajem još godinu, a sa sobom ću povesti

Emira Tufeka i Velibora Pudara, kaže Halilhodžić.

- Hoću da profesionalizujem rad u Akademiji, jer je klub stvorio odlične uslove za rad.

Salem Halihodžić trenutno odmara u svojoj vikendici u Blagaju, gdje s pažnjom prati sva dešavanja na Mundijalu 2010.

- Moj favorit je Španija. Imaju najbolji tim, koji igrom može nadvisiti svakog protivnika. Imaju dobru odbranu, najbolji vezni red, ali i dva špica, Toresa i Vilju, svjetske klase. S druge strane, razočarala me je Grčka, koja igra fudbal od prije pedesetak godina. Ona ima istrošen tim, koji je sastavljen od mnogo starijih igrača, tako da su ih Koreanci sa lakoćom nadvisili u brzini, igri bez lopte. Jednostavno, igrali su daleko modernije od bivšeg prvaka Evrope.

Ipak, pod posebnom lupom su Francuzi, koji su najveća prepreka našem državnom timu do Eura 2012.

- „Trikolori“ u 1. kolu (Francuska - Urugvaj 0:0) nisu ostavili jak dojam. Tako je, uglavnom, i u svim utakmicama posljednjih godina.

Sve vrijeme su mislili samo na to da ne izgube utakmicu, isti slučaj je bio i sa Urugvajem, tako da nisu pokazali ništa posebno. U ovom trenutku „trikolori“ nemaju prijašnji ni nivo, ni stil igre. Više ne mogu brzim pasovima osvojiti teren i doći u gol šansu, a trenutno nemaju ni izrazitih individualaca tipa Platinija ili Zidana, koji su sve mogli riješiti jednim potezom.

S druge strane, Riberi je bio dobro čuvan.

- Pokušavao je nešto, ali ne može sam. Također, Urugvajci su znali odakle dolazi najveća opasnost, pa su ga dobro zatvarali. Na Riberiju su uvijek bila dva, a po potrebi je prilazio i treći igrač, tako da mu nisu dozvolili one njegove poznate prodore.

Loran Blan, koji nakon Mundijala 2010 preuzima „trikolore“, sigurno će donijeti nešto novo.

- Svaki novi trener donosi nešto novo, svoje. Blan je i sa Bordoom napravio dosta toga - od napretka u igri, do mnogih drugih stvari. Ipak, on u malom prstu ima više fudbala od kompletnog Domeneka.

Na pitanje mogu li se izabranici Safeta Sušića nositi sa Francuzima, s obzirom da je naš državni tim puno sporiji od „trikolora“, Salem Halilhodžić odgovara:

Imamo sedam evropskih igrača

- Mislim da hoće. Ipak, Francuska nije fudbalska velesila kao nekad, a mi imamo igrače, koji u veznom redu mogu igrati daleko ljepše od „trikolora“. Oni jesu brži, ali mi na sredini terena imamo više znalaca. Mi ih možemo nadvisiti samo igrom. Misimović, Pjanić, Salihović, Džeko... sve to su znalci, tako da im igrom sigurno možemo parirati. Ne trebamo, tako da kažem, juriti za „trikolorima i prihvatiti njihovu trku.

Bivši igrač i trener „rođenih“ gledao je i minula dva kontrolna duela našeg državnog tima (Švedska 2:4, Njemačka 1:3).

- Pape mora imati daleko jači gard, pogotovo prema prvim zvijezdama našeg tima. Naprimjer, u Frankfurtu nije smio dozvoliti Džeki da onako igra u drugom poluvremenu. Prvo poluvrijeme nije bilo loše, kako timski, tako ni individualno, ali naprimjer Džeko u nastavku igre, u pokušaju da napravi nešto individualno, nije smio izgubiti onoliko lopti. Ipak, on je izvanredan, svjetski igrač, ali se mora uklopiti u kolektiv.

Mora igrati jednostavnije, direktno prema golu, međutim, on se, čini mi se, puno zabavljao. Naravno, nije samo on jedini krivac za poraz, ali njega izdvajam jer je on naša prva zvijezda. Mi imamo šest-sedam evropskih igrača, ali u odbrani nam nedostaje dva-tri kvalitetna fudbalera. Dobro bi bilo da se vrati moj Saša Papac, koji je selektiran u mojoj, odnosno Veležovoj školi. On bi, uz Emira Spahića, sigurno mogao odgovoriti svim zahtjevima, a da bi se ravnopravno mogli boriti za plasman na Euro, Safet mora pronaći još dva kvalitetnija odbrambena igrača, za kraj kaže Halilhodžić.
Voli te tvoje Sarajevo.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 18 jun 2010, 17:47

Vahide, umjesto da palamudis i treniras repke sirom svijeta, kada bude sledeci konkurs za trenera, fino se prijavis i onda pokazi sta znas, ne samo ti nego svi ostali (Barba, Mesa, Osim), koji se ponekad samo jave preko novina da eto dokazu svu pamet i trenerske sposobnosti, i usput lanu koji na Safeta.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jun 2010, 17:51

Pa nije Vahid, već Salem. :mrgreen:

Uostalom, svako se kritikuje, pa tako i Sušić. Kada ga možemo mi forumaši kritikovati, sasvim je razumljivo da ga kritikuju i osobe koje su dobro upućene u svijet fudbala. I Maradonu kritikuju pa im on začepi usta pobjedama, nadam se da će i Safet tako raditi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 18 jun 2010, 17:51

Adinjo je napisao/la:Vahide, umjesto da palamudis i treniras repke sirom svijeta, kada bude sledeci konkurs za trenera, fino se prijavis i onda pokazi sta znas, ne samo ti nego svi ostali (Barba, Mesa, Osim), koji se ponekad samo jave preko novina da eto dokazu svu pamet i trenerske sposobnosti, i usput lanu koji na Safeta.
Nije ovo Vahid, nego Salem Halilhodzic, njegov stariji brat.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 18 jun 2010, 18:17

Monolog je napisao/la:Pa nije Vahid, već Salem. :mrgreen:

Uostalom, svako se kritikuje, pa tako i Sušić. Kada ga možemo mi forumaši kritikovati, sasvim je razumljivo da ga kritikuju i osobe koje su dobro upućene u svijet fudbala. I Maradonu kritikuju pa im on začepi usta pobjedama, nadam se da će i Safet tako raditi.
Moja greska :mrgreen:

Bilo kako bilo, dosadni su vise. Bolje da ako mogu budu uz covjeka kao sto Glavas rece jednom, a ne da se cude kako smo mogli izgubiti od jedne Njemacke.....heeeeeej Njemacke. Bilo bi puno korisnije, Ali haj nasa posla ko ih ne zna.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2010, 10:11

Kritikovati nego šta, uostalom ne vidim da je Halilhodžić rekao nešto pogrešno.
Voli te tvoje Sarajevo.

kuk
Kontakt:

Post Postao/la kuk » 19 jun 2010, 10:54

Gledajući ove utakmice na sp nažalost mi bi imali velikih problema na njemu jer smo vrlo tanki sa pas igrom, nemamo krila, odbrana sem Spahica prosjek i tesko vezujemo loptu iz sredine do napada..gomila problema..svake kvalifikacije pocnem optimisticki i onda polako uvidim da smo ipak tu negdje oko 50 mjesta na toj FIFInoj listi, bas kao sto i jeste..jedna dobra utakmica pa onda dvije slabe itd necemo daleko

Ipak se nadam barem drugom mjestu ali bice puno teze nego sto mislimo

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jun 2010, 11:42

Pape mora imati daleko jači gard, pogotovo prema prvim zvijezdama našeg tima. Naprimjer, u Frankfurtu nije smio dozvoliti Džeki da onako igra u drugom poluvremenu. Prvo poluvrijeme nije bilo loše, kako timski, tako ni individualno, ali naprimjer Džeko u nastavku igre, u pokušaju da napravi nešto individualno, nije smio izgubiti onoliko lopti. Ipak, on je izvanredan, svjetski igrač, ali se mora uklopiti u kolektiv.
Pa ovo je sjajno reko. Samo se ne slazem da je on svjetski igrac, i trebo je spomenut i Misimovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.