Ako misliš preživjeti onda trebaš biti i gori od njega. Merhametluk je poguban, dokazano više putaLavcina je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:00Kakve glupe psiholoske floskule. Znaci ako mrzim komsiju koji mi je ubio pola familije, ja težim da ja budem isto takav?tabba77 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:58Ne seri.FerdinandF je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:57Dok god Vucic i slicni njemu vode srbiju, treba zvizdati, ali pjevati da mrzis nekog, zapravo pokazuje da tezis da budes kao i oni.
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Valjda izdrzimo s ovih 6,7 igraca u rotaciji
-
FerdinandF
- Kontakt:
Mrznja je svojstvena njima, ne nama. Mozes ih ne volit, ne postovat, ne uvazavat, borit se na druge nacine protiv toga, ali mrznja vodi u zlo, i mrznjom ces proizvesti samo jos vecu kontra mrznju.Lavcina je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:00Kakve glupe psiholoske floskule. Znaci ako mrzim komsiju koji mi je ubio pola familije, ja težim da ja budem isto takav?tabba77 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:58Ne seri.FerdinandF je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:57Dok god Vucic i slicni njemu vode srbiju, treba zvizdati, ali pjevati da mrzis nekog, zapravo pokazuje da tezis da budes kao i oni.
Zadnja izmjena: FerdinandF, dana/u 30 nov 2025, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Treba uvesti u zakon da svaki Srbin koji udje u BIH, mora da odgovri na pitanje o genocidu u Srebrenici, o Mladiću, Karadzicu. Svakom novinaru iz Sarajeva dati nalog da svakog njihovog pjevača, glumca pitao o tima stvarima bez obzira o kojoj se emisiji radi. Prvo pitanja i 90-im, pa onda može na pravu temu emisije.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Jesu ovo BHF mlatnuli srbima i Rumunima ovaj trans defend europe
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Kako li ce ovaj portal da podnese vrijedjanje im njihove drzave
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Njima treba zviždati dok je sudnog dana i dok postojimo. Ne samo zviždati, nego učiti djecu da ih mrze, da pamte i da opominjuFerdinandF je napisao/la: ↑30 nov 2025, 20:57Dok god Vucic i slicni njemu vode srbiju, treba zvizdati, ali pjevati da mrzis nekog, zapravo pokazuje da tezis da budes kao i oni.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa UAE su prijatelji sa Srbijom, nisu ni za rezoluciju glasali. **** bradataKimJongEsmer je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:01"Prijateljski" Dubai pusti Dangubića da igra za Srbiju a zabrani Kamenom da igra za nas. Mamicu im arapsku
Ne ne, upravo suprotno, ovi koji su zajahali vlast u Sarajevu proteklih 5-6 godina, "fgr jadovi" kojima smeta defile s ljiljanima usred Sarajeva, oni su nas potpuno obespravili i pokušavaju od nas da naprave bezlične beskičmenjake bez ponosa, prkosa i patriotskog naboja.VensanKasel je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:03Nije FGR elita , nego SDA i Bakir . Reci pravu istinu , šta je problem ?galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:00"FGR" elita nas je i dovela u ovo stanje gdje se Bošnjaci u vlastitoj državi više ne pitaju nizašta i gdje je većinski narod sveden na manjinu. To su ti ovi sarajevski marindvorski dušebrižnici, glasači Sabine Ćudić, Forte i Konakovića koji su duboko uvrijeđeni i povrijeđeni zviždanjem himni "bratske Srbije" koja mi je pobila pola familije. Moram im priznati da su uspjeli u namjeri da potpuno anesteziraju i ubiju u pojam ovaj narod. FUJ!
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 30 nov 2025, 21:19, ukupno mijenjano 3 puta.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovi su mi najgori sto bi mi kao trebali sad imati neku griznju savjesti sto se zvizdi himni Srbije . Oni nemaju griznju za agresiju i genocid , predsjednik im covjej koji hodao s snajperistima po brdima Sarajeva . A mi kao zgrozeni na zvizdanje . Ma mrs u pm
Samo da se ne raspadnemo u drugom poluvremenu, ova bagra je zrela za poraza
- OldTownDistrict
- Kontakt:
galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:00"FGR" elita nas je i dovela u ovo stanje gdje se Bošnjaci u vlastitoj državi više ne pitaju nizašta i gdje je većinski narod sveden na manjinu. To su ti ovi sarajevski marindvorski dušebrižnici, glasači Sabine Ćudić, Forte i Konakovića koji su duboko uvrijeđeni i povrijeđeni zviždanjem himni "bratske Srbije" koja mi je pobila pola familije. Moram im priznati da su uspjeli u namjeri da potpuno anesteziraju i ubiju u pojam ovaj narod. FUJ!
....sve drugo će proći!
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Ne seri, jer kad bih sada moralisao i isao u detalje, ove tvoje poruke u kojima koristis kolektivne kategorije sa pripisivanjem osobina kolektivima, sa socioloskog aspekta sde tretira kao sirenej mržnje.FerdinandF je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:05Mrznja je svojstvena njima, ne nama. Mozes ih ne volit, ne postovat, ne uvazavat, borit se na druge nacine protiv toga, ali mrznja vodi u zlo.
U Sarajevu je uvijek gospoda pratila kosarku, publika totalno suprotna od fudbalske, i u BG je ista stvar samo sto su njihove fudbalske navijacke grupe vise orijentisane prema kosarci nego Horde i Manijaci kod nas pa i na kosarci bude nacionalistickih ispada. Sad okupirale Sandzaklije i ovi fgr (Foca-Gorazde-Rogatica).
Cuj zvizdat likovima koji su tu, a veceras ce se zapit sa nasima u nekoj kafani. Vucicu kad dodje zvizdi sta ovi koji su sad u rosteru imaju sa tim.
Cuj zvizdat likovima koji su tu, a veceras ce se zapit sa nasima u nekoj kafani. Vucicu kad dodje zvizdi sta ovi koji su sad u rosteru imaju sa tim.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
To su oni isti koji na Dan drzavnosti i svake nedjelje blokiraju Istočno Sarajevo i troše pare tamo dok se oni pišaju po prazniku i državi. Veći problem Bosnjaka su komunisti, ostali, LGBT koji su trenutno na vlasti nego četnici i ustaše.galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:00"FGR" elita nas je i dovela u ovo stanje gdje se Bošnjaci u vlastitoj državi više ne pitaju nizašta i gdje je većinski narod sveden na manjinu. To su ti ovi sarajevski marindvorski dušebrižnici, glasači Sabine Ćudić, Forte i Konakovića koji su duboko uvrijeđeni i povrijeđeni zviždanjem himni "bratske Srbije" koja mi je pobila pola familije. Moram im priznati da su uspjeli u namjeri da potpuno anesteziraju i ubiju u pojam ovaj narod. FUJ!
Ne pratim utakmicu ali izbacuje mi članke po mrežama i mogu samo reći svaka čast Sarajevo za atmosferu i skandiranja smrtnom neprijatelju noćas.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
signalidunapark
- Kontakt:
FGR Alija, FGR Bakir i FGR Sebija.OldTownDistrict je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:07galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:00"FGR" elita nas je i dovela u ovo stanje gdje se Bošnjaci u vlastitoj državi više ne pitaju nizašta i gdje je većinski narod sveden na manjinu. To su ti ovi sarajevski marindvorski dušebrižnici, glasači Sabine Ćudić, Forte i Konakovića koji su duboko uvrijeđeni i povrijeđeni zviždanjem himni "bratske Srbije" koja mi je pobila pola familije. Moram im priznati da su uspjeli u namjeri da potpuno anesteziraju i ubiju u pojam ovaj narod. FUJ!![]()
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Upravo tako al kad su tražili da sa Židovima igraju u Sarajevu trebalo ih je kulturno uputiti da igraju u BeograduSheyi je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:05Pa UAE su prijatelji sa Srbijom, nisu ni za rezoluciju glasali. **** bradataKimJongEsmer je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:01"Prijateljski" Dubai pusti Dangubića da igra za Srbiju a zabrani Kamenom da igra za nas. Mamicu im arapsku
Upravo tako, apsolutno tačno!avenija je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:08To su oni isti koji na Dan drzavnosti i svake nedjelje blokiraju Istočno Sarajevo i troše pare tamo dok se oni pišaju po prazniku i državi. Veći problem Bosnjaka su komunisti, ostali, LGBT koji su trenutno na vlasti nego četnici i ustaše.galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:00"FGR" elita nas je i dovela u ovo stanje gdje se Bošnjaci u vlastitoj državi više ne pitaju nizašta i gdje je većinski narod sveden na manjinu. To su ti ovi sarajevski marindvorski dušebrižnici, glasači Sabine Ćudić, Forte i Konakovića koji su duboko uvrijeđeni i povrijeđeni zviždanjem himni "bratske Srbije" koja mi je pobila pola familije. Moram im priznati da su uspjeli u namjeri da potpuno anesteziraju i ubiju u pojam ovaj narod. FUJ!
Ne pratim utakmicu ali izbacuje mi članke po mrežama i mogu samo reći svaka čast Sarajevo za atmosferu i skandiranja smrtnom neprijatelju noćas.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Hahah sta im radis Adinee
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, Amazon [Bot], invincible1921, Lavcina, N3R3D, TripleThreat, Vaya, VensanKasel i 53 gosta.