Kerim Alajbegović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

aezakmi
Kontakt:

Re: Kerim Alajbegović

Post Postao/la aezakmi » 14 dec 2025, 18:06

Ovaj će biti najbolji igrač BiH u historiji.

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 14 dec 2025, 18:13

Nek zavrsi sezonu na 11 golova i 4-5 asistencija u ligi i lagano na ljeto put Leverkusena.

Mali je bomba od igraca, predvidjam maksimalno 1 godinu u Leverkusenu i onda sa 20 godina lagano potpis za neki od najvecih klubova svijeta.

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 14 dec 2025, 18:35

DamirT je napisao/la:
14 dec 2025, 16:19
Ma nije nista ozbiljno, izvrnuo zglob vjerovatno. Sreca pa je pauza sad, taman da se oporavi.
do kada je pauza?

ova povreda je nekih 7-10 dana van trenaznog procesa

bravo mali :clap:

da ne budem partybreaker, ali ja ne ocekuejm da odmah bude starter u Leverkusenu. dvije sezone da ostane su mjera (s tim da druge sezone ima status afirmisanog bisera lige).

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 dec 2025, 18:41

Velizar je napisao/la:
14 dec 2025, 18:35
DamirT je napisao/la:
14 dec 2025, 16:19
Ma nije nista ozbiljno, izvrnuo zglob vjerovatno. Sreca pa je pauza sad, taman da se oporavi.
do kada je pauza?

ova povreda je nekih 7-10 dana van trenaznog procesa

bravo mali :clap:

da ne budem partybreaker, ali ja ne ocekuejm da odmah bude starter u Leverkusenu. dvije sezone da ostane su mjera (s tim da druge sezone ima status afirmisanog bisera lige).
Pauza u ligi do 7.2, s tim da imaju Europa ligu prije toga, sredina januara.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 dec 2025, 19:00

Eno Leverkusen komentarisao na IG i njegovu objavu :mrgreen:

Stvarno ce grijeh biti ako on ne bude starter u martu. Takodjer Bajraktarevic i Memic pruzaju dobre partije u reprezentaciji sto nas dovodi do pitanja koga od njih ce klupirati protiv Walesa?
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 14 dec 2025, 19:05

DamirT je napisao/la:
14 dec 2025, 19:00

Stvarno ce grijeh biti ako on ne bude starter u martu. Takodjer Bajraktarevic i Memic pruzaju dobre partije u reprezentaciji sto nas dovodi do pitanja koga od njih ce klupirati protiv Walesa?
Memica na klupu, jer moze igrati na vise pozicija
Alajbegovic Bajrakatrevic, Dedic Kolasinac krila i bekovi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 dec 2025, 19:37

NoDi80 je napisao/la:
14 dec 2025, 19:05
DamirT je napisao/la:
14 dec 2025, 19:00

Memica na klupu, jer moze igrati na vise pozicija
Alajbegovic Bajrakatrevic, Dedic Kolasinac krila i bekovi
Ma cisto sumnjam da ce njega na klupu. Vole treneri ove igrace sto mogu dosta trcati.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 dec 2025, 19:38

Naravno da je Memic ispred Alajbegovica trenutno, sto zbog forme, sto zbog fizikalija koje treba odraditi protiv protivnika koji voli trku.
Samo neka oni svi budu zdravi pa da budemo na slatkim mukama, neka igra ko god hoce samo da pobijedimo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 dec 2025, 20:00

Evo vidjeh tek i Malic zabio...Daj taj vels :D
=\_1921_/=

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 dec 2025, 20:01

Ali je Kerim ispred Esmira sigurno.

IgmanskiVukovi
Kontakt:

Post Postao/la IgmanskiVukovi » 14 dec 2025, 20:14

Memić ljevo, Bajrak desno, Kerim iza napadača na 10ki

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 14 dec 2025, 20:16

Memić bi meni bio primarni izbor iako je individualno i napadački 4 klase ispod ove dvojice, ali pluća su pluća. Međutim ako ne bude Dedića npr. Memić ide na desnog beka.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 dec 2025, 20:28

CAGarfia je napisao/la:
14 dec 2025, 20:16
Memić bi meni bio primarni izbor iako je individualno i napadački 4 klase ispod ove dvojice, ali pluća su pluća. Međutim ako ne bude Dedića npr. Memić ide na desnog beka.
Po meni njih trojica ne trebaju zajedno.

Sto se tice koga izvest, ima argumenata za sve opciej, mada po meni treba uzet u obzir i da valja igrat dvije jake tekme u kratkom roku..tj ako planiramo proc.

Po meni trenutno najjace sto mozemo izvest je:

Kerim
Esmir
Dedic
Seo

Mada zavisi sve i kako cemo igrat...mozda probat iznenadir vels sa Kerimom Esmirom demirom i tabakovicem..dat im dva do poluvmrena :D
=\_1921_/=

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 14 dec 2025, 20:44

Ja, jesmo na slatkim mukama, Esmir, Kerim, Memic... ja bih radije nekoga od njih ostavio na klupi nego stavljao ih na neprirodne pozicije, tipa Kerima na neku desetku i sl., jer vidjeli smo kako je to izgledalo u Salzburgu- ukratko, nije dobro.
Svi imaju svoje adute, Memićeva je možda nevolja što ne igra "lijepo" kao ova dvojica, ali je istina da nam je bio možda glavni igrač u zadnjim utakmicama. On ispred Esmira da se danas igra, e sad, moguće da će se izdešavati nešto u januaru pa da se stvari promijene; nadamo se da će Esmir otići negdje i igrati konačno pa neka bude bolji izbor od Amara, nemamo ništa protiv.

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 14 dec 2025, 21:32

I onda nas neiskusni sS, cijelu utakmicu drzi jedinog igraca poteza s konkretnim rjesenjima na klupi skoro cijelu najbitniju utakmicu.

Da je bar primjenjivao ono sto je kritizirao ostale na tviteru, tad je sve znao.

Pocetnicke greske.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 14 dec 2025, 23:08

CAGarfia je napisao/la:
Sve to stoji, ali treba misliti i na drugo poluvrijeme i na izmjene. Igrači se sada mijenjaju oko 60te minute i mi sigurno nemamo taj luksuz da nam igrači ginu po 90 minuta, nema tu uspjeha. Valjda si to vidio i protiv Austrije. Mi smo njih imali na koljenima do 78 minute i nismo ništa mijenjali, dok Austrijanci jesu i to nas je sigurno koštalo. Nismo imali dovoljno energije za čitavih 90 min. Imamo igrače koji se mogu iz tih razloga kvalitetno rotirati za jakih 60 + 30 ali problem je što svi forsiraju sve najbolje igrače odmah u prvih II bez balansa, a to neće proći, pogotovo ne protiv brzonogih i fizički jakih Velšana.

Dzeko, Memic, Malic, Karic, Hadzikadunic, Hadziahmetovic. To su sve igrači za dva kvalitetna poluvremena. Zašto mi to ne radimo i ne koristimo igrače na pravi način i njima olakšamo ulogu na terenu, ja na to nemam racionalno objašnjenje. To samo Barbarez zna.
Zadnja izmjena: PasodelMar, dana/u 14 dec 2025, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 14 dec 2025, 23:12

PasodelMar je napisao/la:
14 dec 2025, 23:08
CAGarfia je napisao/la:
Sve to stoji, ali treba misliti i na drugo poluvrijeme i na izmjene. Igrači se sada mijenjaju oko 60te minute i mi sigurno nemamo taj luksuz da nam igrači ginu po 90 minuta, nema tu uspjeha. Valjda si to vidio i protiv Austrije. Mi smo njih imali na koljenima do 78 minute i nismo ništa mijenjali, dok Austrijanci jesu i to nas ne sigurno koštalo. Nismo imali dovoljno energije za čitavih 90 min. Imamo igrače koji se mogu iz tih razloga kvalitetno rotirati za jakih 60 + 30 ali problem je što svi furaju sve najbolje igrače odmah u prvih II bez balansa, a to neće proći, pogotovo ne protiv brzonogih i fizički jakih Welšana.

Dzeko, Memic, Malic, Karic, Hadzikadunic, Hadziahmetovic. To su sve igrači za dva kvalitetna poluvremena. Zašto mi to ne radimo i ne koristimo igrače na pravi način i njima olakšamo ulogu na terenu, ja na to nemamo raciomalno objašnjenje. To samo Barbarez zna.
Zato sto Barbarez nema muda da zamjeni Dzeku, i ako covjek jedva hoda na terenu i ima 40 godina. Ali Dzeko je Dzeko, i zato necemo ici na SP. Opet protiv Welsa ocekujem Edina od prve minute do 90+, a Wales ce nas ubiti trkom. aBd da ja grijesim ali vidim vec ispred sebe kako Dzeko poslje 50e minute hoda na centru dok nas Wels napada. :kafa:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 dec 2025, 23:13

Edincapitano je napisao/la:
14 dec 2025, 23:12
PasodelMar je napisao/la:
14 dec 2025, 23:08
CAGarfia je napisao/la:
Sve to stoji, ali treba misliti i na drugo poluvrijeme i na izmjene. Igrači se sada mijenjaju oko 60te minute i mi sigurno nemamo taj luksuz da nam igrači ginu po 90 minuta, nema tu uspjeha. Valjda si to vidio i protiv Austrije. Mi smo njih imali na koljenima do 78 minute i nismo ništa mijenjali, dok Austrijanci jesu i to nas ne sigurno koštalo. Nismo imali dovoljno energije za čitavih 90 min. Imamo igrače koji se mogu iz tih razloga kvalitetno rotirati za jakih 60 + 30 ali problem je što svi furaju sve najbolje igrače odmah u prvih II bez balansa, a to neće proći, pogotovo ne protiv brzonogih i fizički jakih Welšana.

Dzeko, Memic, Malic, Karic, Hadzikadunic, Hadziahmetovic. To su sve igrači za dva kvalitetna poluvremena. Zašto mi to ne radimo i ne koristimo igrače na pravi način i njima olakšamo ulogu na terenu, ja na to nemamo raciomalno objašnjenje. To samo Barbarez zna.
Zato sto Barbarez nema muda da zamjeni Dzeku, i ako covjek jedva hoda na terenu i ima 40 godina. Ali Dzeko je Dzeko, i zato necemo ici na SP. Opet protiv Welsa ocekujem Edina od prve minute do 90+, a Wales ce nas ubiti trkom. aBd da ja grijesim ali vidim vec ispred sebe kako Dzeko poslje 50e hoda na centru dok nas Wels napada.
Nazalost je ovo u vezi Dzeke 95% nasa sudbina. :puke:

Otisli ili ne na SP, stvarno se nadam da cemo u LN gledati druga lica u napadu. Napraviti mu oprostaj na SP ili u junskim prijateljskim mecevima i dosta.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 36 gostiju.