Njegovo mišljenje nije uopće relevantano što de tiče fudbala i reprezentacije. Što ovi u Korneru kazaše u Srbiji bi mu ekvivalent bio Radoš Bajić koji komentariše rad Piksija, Paunovića.
BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Njegovo mišljenje nije uopće relevantano što de tiče fudbala i reprezentacije. Što ovi u Korneru kazaše u Srbiji bi mu ekvivalent bio Radoš Bajić koji komentariše rad Piksija, Paunovića.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Ne razumijem misaoni proces koji je doveo do toga da se Emir uzme kao relevantan sugovornik na ovu temu.
Ma bolestan narod svega mi, ne zasluzujemo mi nista vise od Dodika i njemu slicni.
Zadnja izmjena: GG3, dana/u 11 nov 2025, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Odusevljen je Memarom.
Nego, nema te nesto, imas li ti kakvih snova za prepricati (ko ostali forumasi)?
-
numanumaye23
- Kontakt:
Emir totalno sumanut u emisiji bzs 
Nemojte me prekidati, VICOOOO
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Zabio je protiv Malte ulaskom u sredinu.Ghuraba je napisao/la: ↑11 nov 2025, 19:54Odusevljen je Memarom.Imam utisak da se Dedic ne uklapa s njim, jer ovaj premalo ulazi u sredinu terena (frajer spava uz aut liniju). Za Dedica je idealna 3-5-2 formacija (ono sto je igrao kod Save), ali je Barba odavno presao na 4 pozadi i ne odstupa od toga - vjerovatno i opravdano.
Nego, nema te nesto, imas li ti kakvih snova za prepricati (ko ostali forumasi)?![]()
Imao je protiv Kipra dobru situaciju kada je ušao u sredinu.
Mislim da je ranije bio prikovan uz aut liniju iz razloga sto smo igrali s dva klasična špica (Dzeko i Demirović). Sada kada igramo s jednim klasičnim, mislim da ima nešto vise slobode u igri a tako bi i Dedić mogao doći vise do izražaja. Zavisi i od njegove forme i momentuma. U oktobru mu niti jedna pozicija ni saigrac ne bi odgovarali.
Zasad ni s Lukebakiom nije kliknuo ni najmanje. Možda crnac vremenom postane nešto vise timski igrač ali nisam bas optimističan.
Dedić bi trebalo da bude slobodniji prema naprijed jer je Memic dovoljno disciplinovan da pokrije njegove izlete gore. Staviše, volio bih tokom utakmice vidjeti kako u par navrata mijenjaju pozicije na terenu.
A trebao bi i Hadziahmetovic umjesto Sunjica doprinijeti boljoj kombinatorici.
nocas sam sanjao plavog slona od hiljadu tona i dvesta miliona:-)Ghuraba je napisao/la: ↑11 nov 2025, 19:54Odusevljen je Memarom.Imam utisak da se Dedic ne uklapa s njim, jer ovaj premalo ulazi u sredinu terena (frajer spava uz aut liniju). Za Dedica je idealna 3-5-2 formacija (ono sto je igrao kod Save), ali je Barba odavno presao na 4 pozadi i ne odstupa od toga - vjerovatno i opravdano.
Nego, nema te nesto, imas li ti kakvih snova za prepricati (ko ostali forumasi)?![]()
ostarilo se brate, repku sad gledam iz zayebancije i ibretim se ovakvim ko nas brat hurem:-)
Prati se repka od njenog osnivanja i dovoljno se zrelo da vidis da nema od ovog nista, sada, a ni u narednim kvalifikacijama. Ne zna nas Barba gdje goni....sta kaze lik, nisam covjek od socijalnih medija a sve prati i zna da se narod sprda sa njim u vezi toga:-)
a sastav, sta znam, meni bi svi igrali (memic, esmir i kerim),
Ono sto kerim i esmir mogu sa loptom, memara moze sanjati, a on opet nek leta za obojicu i za dedica, i neka mu se sklanja kad ovaj krene naprijed:-)
Mene je samo strah da Barbarez ne usere sa prvom postavom i pozicijama na kojima će igrati. Kao i činjenice hoće li znati procijeniti mogućnosti Džeke i Kolašinca u ovom dvomeču.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad nas Barba iznenadi i ovako nešto postavi, odmah da ugasiš i ideš na spavanje.

A ja bih volio ovako nešto i mislim da je ovo najjače što imamo trenutno.

A ja bih volio ovako nešto i mislim da je ovo najjače što imamo trenutno.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mene ne bi iznenadilo da krene s Burnicem lijevo i Saricem umjesto Sunjica ili Karic lijevo, a Burnic umjesto Sunjica. Saric se pokazao kao dobar dzoker s klupe, a u startnih 11 bih ipak volio vidjeti Hadziahmetovica. Nadam se da nece eksperimentisati s krilima, tj. da Gigovic nece poceti umjesto Alajbegovica, a da ovamo pojaca sredinu terena s jos 3 veznjaka.
-
General505
- Kontakt:
Ko god očekuje od reprezentacije koja je protiv Kipra primila golove i zadnjoj sekundi prvog i drugog poluvremena neku igru ili obje pobjede ...stvarno je naivan.
Takve golove primaju glupe i nedisciplinovane ekipe loše vođene i u pravilu takve ekipe ne idu na velika takmičenja jer su nedorasle višem nivou.
Samo iskreno
A i vidi se to, osjeti se to...sve nešto bezveze tiho, sablasno, potišteno, bez energije, spprtskog žara i sve nekako kao da se na silu sve gura, bildaa da se bar malo osjeti taj neki adrenalin ali dzaba
Selektor, kao da je došao na dzenazu nekom, publika vecinom krezuba i dalje misli da svijet ne postoji dalje od Bosne i da smo najjaci, do opet nekog prizemljenja kada opet ide vrijeđanje šo drustvenim mrežaama i psovanje majke, familije i eto...
Takve golove primaju glupe i nedisciplinovane ekipe loše vođene i u pravilu takve ekipe ne idu na velika takmičenja jer su nedorasle višem nivou.
Samo iskreno
A i vidi se to, osjeti se to...sve nešto bezveze tiho, sablasno, potišteno, bez energije, spprtskog žara i sve nekako kao da se na silu sve gura, bildaa da se bar malo osjeti taj neki adrenalin ali dzaba
Selektor, kao da je došao na dzenazu nekom, publika vecinom krezuba i dalje misli da svijet ne postoji dalje od Bosne i da smo najjaci, do opet nekog prizemljenja kada opet ide vrijeđanje šo drustvenim mrežaama i psovanje majke, familije i eto...
Obje pobjede sigurno nece bit al' bi se jedna mogla na guzove izvuc'. Zato ce druga bit degenek.General505 je napisao/la: ↑11 nov 2025, 22:56Ko god očekuje od reprezentacije koja je protiv Kipra primila golove i zadnjoj sekundi prvog i drugog poluvremena neku igru ili obje pobjede ...stvarno je naivan.
Samo iskreno
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
-
General505
- Kontakt:
Tek sad ppgledao Plenum.
Emir baš izdominirao,onako iz srca navijacki..direktno , vidi se da mu je stalo do repke bez da se pravi fin i pristojan vec onako narodski iz srca izvrijeđa ih.
I ostali manje vise na nivou.
Emir baš izdominirao,onako iz srca navijacki..direktno , vidi se da mu je stalo do repke bez da se pravi fin i pristojan vec onako narodski iz srca izvrijeđa ih.
I ostali manje vise na nivou.
- GoldenLilies
- Kontakt:
Dabogda mi pobjedili obadvije utakmice i otlisi na SP, ali sve ovo oko reprezentacije i saveza ne ide na dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.