31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Ovo je najveca utakmica u historij BH i to drugi rang nije ni blizu. Najveca sto se tice publicity, vaznosti koje ima. Jeste bila Litvanija, ali momentum grupe je bio takav da smo bili veliki favoriti i cak u slucaju poraza (ili X-a) idemo u baraz. Bilo je SP ona grupna faza gdje realno ima 40 takvih utakmica nije to na pocetku neki publicity.
Ovo je protiv Italije koja je fulila dva SP. Kuci.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Joj sve nas dere nervoza u pm…
Isplivase iz fekalije zvane pdf premijer lige. Vidis da se prepucavaju ko ima bolji stadion od bilinog, a zapravo su svi golokarin. Uostalom, koga boli qrac za stadion, a pogotovo sta talijani pisu o tome. Ja se nadam da ce i travnjak biti u sto gorem stanju da se igra gerila fudbal jer nam to ide u prilog
Hajde vise hocel svanut sutra
naprijed rejal
-
napapijri1987
- Kontakt:
O ovome sam sinoc razmisljao i bas mi bio istovremeno i sj.eb a i obradovalo me da je Kerim lik kojem bih najvise vjerovao u takvoj situaciji.
Mislim da bi jedini imao m.uda da stane pred dolarumu i sigurno sutira.
Zalosno je to da ostalima ne vjerujem iako su 10x iskusniji a raduje to sto jednom momku od 18 godina toliko vjerujem jer to pokazuje koliko je zapravo dobar.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Da dodam od kad je BHT uzela prenos , krenulo na bolje , još nema nesretnog Bahe i odmah bolje 
Kakav Džeko i penali, to mu je jedina mana cijelu karijeru bila.
Bilino izgleda dosta bolje nego Grbavica recimo.
Ma ne ide, kao neko ko prati fudbal, to Bilino ima dusu neku. Bio sam na gostovanjima tu kao mladji,uvijek je imala taj neki smek. Tu treba bih igrati, pogotovo sutra. To ce goriti.
Ne moze kosevo, grbavica.. nije to to.
Ma ne ide, kao neko ko prati fudbal, to Bilino ima dusu neku. Bio sam na gostovanjima tu kao mladji,uvijek je imala taj neki smek. Tu treba bih igrati, pogotovo sutra. To ce goriti.
Ne moze kosevo, grbavica.. nije to to.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Boga mi nista lose nisam mislio niti mi je cilj da se na temi reprezentacije prepucavam kao na PLBiH. Samo kazem brate treba obnoviti barem svlacionice pa te stvari se za nikakve pare urade. Godinama stoji ovako i godinama ljudi dolaze slikaju i ibrete se nad problemom koji mozes rijesiti za par milja maraka.chily-rz je napisao/la: ↑30 mar 2026, 15:45Možemo skupljati i za obnovu Olimpijskog stadiona, dajte humanitarni broj da mu vratimo Olimpijski sjaj.Hordas1990 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 15:36Javasluk klasicni opet i peksinluk. Skupice navijaci 10k za sat. Nek stave kutiju pored ulaza za koverte pored i skupice se. Da se ne sramotimo vise. Nebitno nacionalni stadion i sta vec daj da nema ovakvih svlacionica u 2026 godini na nasim stadionima.sagitarius je napisao/la: ↑30 mar 2026, 15:02
NK Celik ima prece stvari od svlacionica, a savez nece jer ide komplet izgradnja nacionalnog stadiona
Trideset i kusur godina od rata niste u stanju Koševo adaptirati da ima potrebnu kategorizaciju a skupljali bi nekom za svlačionice.
Ja isto ne bi Džeki dao penal da izvodi u 90, pogotovo ne protiv Donnarumme, Kerimu prednost dati golman će biti pod većim pritiskom da ga malac ne naguzi
Kakav izlijev fasizma u studiju hrt, kao da ih je neosuneceni isti k pravio iz ilica.
Iscitao sam pregrst komentara na Talijanskim sportskim portalima, i ne mogu da vjerujem kolko nas podcjenjuju. Ugl su komentari sta ce ekipa gdje ima samo 40godisnji Dzeko. Onda prozivaju nas stadion 'od 8 hiljada mjesta' i sl.
Mislim da kako kod njih, tako i kod nas ljudi nemaju opste znanje. Ono vode se time, Italija je jaka jer je Italija, a tako i talijani se vode; Bosna mala zemlja, pa je slaba.
Doduse ne cudi me to, 80% nasih ljudi sad sto navijaju ne bi znalo nabrojat 4 igraca iz prve postave Italije, nit bi Talijani znali nasih 4. Ljudi bubaju uprazno, a pojma nemaju o fudbalu. Treba im to motiv bit.
Mislim da kako kod njih, tako i kod nas ljudi nemaju opste znanje. Ono vode se time, Italija je jaka jer je Italija, a tako i talijani se vode; Bosna mala zemlja, pa je slaba.
Doduse ne cudi me to, 80% nasih ljudi sad sto navijaju ne bi znalo nabrojat 4 igraca iz prve postave Italije, nit bi Talijani znali nasih 4. Ljudi bubaju uprazno, a pojma nemaju o fudbalu. Treba im to motiv bit.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Džeko, Tonali, DiMarco, Donnarumma, Turpin, Diletta Leotta, MaminjoAmarinho je napisao/la: ↑30 mar 2026, 16:29Ovo je najveca utakmica u historij BH i to drugi rang nije ni blizu. Najveca sto se tice publicity, vaznosti koje ima. Jeste bila Litvanija, ali momentum grupe je bio takav da smo bili veliki favoriti i cak u slucaju poraza (ili X-a) idemo u baraz. Bilo je SP ona grupna faza gdje realno ima 40 takvih utakmica nije to na pocetku neki publicity.
Publicty bomba.
Što bi rekao jedan fb post iz hrvatske, od prije par godina: "CR je više puta bio u Zenici od mene."
Zadnja izmjena: signalidunapark, dana/u 30 mar 2026, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Đokovićsignalidunapark je napisao/la: ↑30 mar 2026, 16:41Džeko, Tonali, DiMarco, Donnarumma, Turpin, Diletta Leotta, MaminjoAmarinho je napisao/la: ↑30 mar 2026, 16:29Ovo je najveca utakmica u historij BH i to drugi rang nije ni blizu. Najveca sto se tice publicity, vaznosti koje ima. Jeste bila Litvanija, ali momentum grupe je bio takav da smo bili veliki favoriti i cak u slucaju poraza (ili X-a) idemo u baraz. Bilo je SP ona grupna faza gdje realno ima 40 takvih utakmica nije to na pocetku neki publicity.
Ovo je protiv Italije koja je fulila dva SP. Kuci.![]()
Publicty bomba.
- sagitarius
- Kontakt:
I Miron Muslic ce bitina tribinama, treba njega u svlacionicu poslati da im govor jedan odrzi
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Generalno to je u skoro svim zemljama takva situacija. 80% ovih najglasnijih navijaca koji prate reprezentacije, uopste ne prate svoju ligu, a kamo li lige drugih zemalja. Tako da veze nemaju o igracima izuzev ovih iz najvecih klubova. Ne vjerujem da ce nas njihovi igraci toliko podcijeniti.dedo26 je napisao/la: ↑30 mar 2026, 16:40Iscitao sam pregrst komentara na Talijanskim sportskim portalima, i ne mogu da vjerujem kolko nas podcjenjuju. Ugl su komentari sta ce ekipa gdje ima samo 40godisnji Dzeko. Onda prozivaju nas stadion 'od 8 hiljada mjesta' i sl.
- FKS -
Ma idi na youtube pricaju o nama u Americi (znajuci koliko ima Italijana druge trece generacije tamo). ESPN, CBS itd emisije o ovoj utakmici snima.signalidunapark je napisao/la: ↑30 mar 2026, 16:41Džeko, Tonali, DiMarco, Donnarumma, Turpin, Diletta Leotta, MaminjoAmarinho je napisao/la: ↑30 mar 2026, 16:29Ovo je najveca utakmica u historij BH i to drugi rang nije ni blizu. Najveca sto se tice publicity, vaznosti koje ima. Jeste bila Litvanija, ali momentum grupe je bio takav da smo bili veliki favoriti i cak u slucaju poraza (ili X-a) idemo u baraz. Bilo je SP ona grupna faza gdje realno ima 40 takvih utakmica nije to na pocetku neki publicity.
Ovo je protiv Italije koja je fulila dva SP. Kuci.![]()
Publicty bomba.
Što bi rekao jedan fb post iz hrvatske, od prije par godina: "CR je više puta bio u Zenici od mene."![]()
Kakva je ljudina veliki Novak Đoković

Došo Novak da naguzi Sinnera i u fudbalu 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, DanijelTZ, denza, Imamkarbarum, lakilone, legendarnadruga, Lekqqq1921, lol89, Markinhio, Micron, MiranGlasnic, nerkolfc, OldTownDistrict, Pensioner26, PointBlank, Proximic, rio_Ferdy88, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Sveti, tutankamon1905, ugursuz i 138 gostiju.