Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

kobe24
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la kobe24 » 08 jun 2012, 19:56

Danas vidjoh Mirzu u Tuzli ispred Princeve dzamije, bio covjek na dzumi. Slikao se ja s njim i razmijenio par rijeci. Pitao sam ga ide li u NBA, rekao je samo: "AkoBogda." :)
Veliki je ono covjek, uopste se ne fura i ne istice u odnosu na druge. ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 08 jun 2012, 21:08

kobe24 je napisao/la:Danas vidjoh Mirzu u Tuzli ispred Princeve dzamije, bio covjek na dzumi. Slikao se ja s njim i razmijenio par rijeci. Pitao sam ga ide li u NBA, rekao je samo: "AkoBogda." :)
Veliki je ono covjek, uopste se ne fura i ne istice u odnosu na druge. ;)
Bgm ja mislim da se istice visinom :lol:

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 14 jun 2012, 13:54

slika

Konačno !Neka je sa srećom Mirza 8-)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 jun 2012, 13:57

Bravo Mirza!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 15 jun 2012, 00:23

zizu1991 je napisao/la:
hodža je napisao/la:mene je strah da ga ne izgubimo u reprezentaciji ukoliko ode u NBA :roll:
Jedan od uslova koje je Mirza postavio svim NBA timovima je taj da, ukoliko ga žele u timu, je da u svakom trenutku može bez ikakvih problema otići i igrati za reprezentaciju, u suprotnom, dogovor otpada :)

ja se nadam da će tako biti...
FORZA MARŠAL !!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 jun 2012, 00:31

Realno gledajući, sada kada je imenovan kapitenom, ne bi se trebao igrati nacionalnim dresom, toliko mogu napisati,
A ne čini se kao loš dečko, ne znam, samo znam da je prilikom jedne emisije na Tv -u izneseno, da je taj uslov Teletović postavio svim NBA timovima koji ga žele vidjeti u svome timu
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 15 jun 2012, 12:40

nek ide u istočnu konferenciju, valja ustajat jbt u pola noći gledat, bolje ustat oko 1-2, nego tamo kad igraju sunsi i lakersi u pola 5 ccc
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 27 jun 2012, 16:15

a mozel mi neko objasnit kako to da bez drafta moze igrat u NBA. Ako se ne varam on nikad nije izlazio na Draft. a isto tako koliko ja znam ne moze igrat u NBA ako nije bio biran na draftu.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 jun 2012, 16:22

adn_sah je napisao/la:a mozel mi neko objasnit kako to da bez drafta moze igrat u NBA. Ako se ne varam on nikad nije izlazio na Draft. a isto tako koliko ja znam ne moze igrat u NBA ako nije bio biran na draftu.

Bio je 2007 na draftu , ali ga niko je draftao. iz tog razloga ne pripada ni jednom nba timu!Sada se placa na racun caje odsteta.

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 27 jun 2012, 16:43

Nemoj da te neko čuje, Na draftu ekipe osiguraju samo pravo na igrača, ako igrač nije draftiran, to samo znači da nijedan klub nema ekskluzivno pravo Na njega, drugim riječima, taj igrač može potpisati za bilo koji klub! Ima igrača koji su ostali nedraftirani pa su poslje postali velike zvijezde u NBA ligi, primjer Ben Wallace

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 jun 2012, 16:46

i sta sam ja napisao:)..drago moje selo livno..

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 27 jun 2012, 16:47

Livnjak je napisao/la:Nemoj da te neko čuje, Na draftu ekipe osiguraju samo pravo na igrača, ako igrač nije draftiran, to samo znači da nijedan klub nema ekskluzivno pravo Na njega, drugim riječima, taj igrač može potpisati za bilo koji klub! Ima igrača koji su ostali nedraftirani pa su poslje postali velike zvijezde u NBA ligi, primjer Ben Wallace

"Draft je trenutno JEDINI način da igrači igraju u NBA-u, tako da, ako su jednom izabrani i napuste ligu, u istu se mogu vratiti bez ponovnog drafta."

Ne znam jesil proctao moj post. Ja sam napisao da ne znam da li je on bio na draftu. A evo kao sto gore forumas napisa bio je 2007 ali nije izabran.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jun 2012, 17:32

Bilo je i vrijeme, Mirza, konačno ćemo imati našeg predstavnika u NBA ligi, po svemu najjačoj u svijetu. Neka, Telka je dosta stažirao i kalio se u Caji Laboral (jedan od najjačih klubova u Španiji i Evropi), gdje je bio kapiten i lider svog tipa. Očekujem da će u Brooklyn Netsima (poznatiji kao i po bivšem imenu - New Jersey Netsi, no sada su promijenili naziv zbog preseljenja/selidbe u drugi grad). Pored Teleta, koji je uz sve ovo veliki čovjek (ne samo visinom :mrgreen: ) i humanitarac kao i naš Edin Džeko, te koji je vrijednim i marljivim radom zaslužio ovakav angažman, očekujem da i naša second violine, Nihad Đedović, uskoro obznani preko američkih medija kako je i on potpisao za neki od NBA klubova, te da ćemo i njega gledati u SAD-u i uživati u njegovim igrama. 8-)

Sve u svemu, lijep dan za bh. košarku...

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 27 jun 2012, 17:44

adn_sah je napisao/la:
Livnjak je napisao/la:Nemoj da te neko čuje, Na draftu ekipe osiguraju samo pravo na igrača, ako igrač nije draftiran, to samo znači da nijedan klub nema ekskluzivno pravo Na njega, drugim riječima, taj igrač može potpisati za bilo koji klub! Ima igrača koji su ostali nedraftirani pa su poslje postali velike zvijezde u NBA ligi, primjer Ben Wallace

"Draft je trenutno JEDINI način da igrači igraju u NBA-u, tako da, ako su jednom izabrani i napuste ligu, u istu se mogu vratiti bez ponovnog drafta."

Ne znam jesil proctao moj post. Ja sam napisao da ne znam da li je on bio na draftu. A evo kao sto gore forumas napisa bio je 2007 ali nije izabran.
Ne znam dje si tu glupost procito, ponovni draft :roll:

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 27 jun 2012, 17:49

Kako ste gl.upi. Niko nije spomenuo ponovni draft. Ja sam rekao da nisam znao da je vec bio na draftu. Mislio sam da nije bio i zato mi je bilo cudno kako mogu rec da je potpisao za netse. Al nakon sto je jedan forumas napisao da je bio 2007 al nije bio izabran jasno mi je sad kako je moguce da potpisuje za NBA klubove.

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 27 jun 2012, 17:52

adn_sah je napisao/la:

halo ba, koje izvale ovde moram citati!!!

Draft nije nikakav uslov za igranje u NBA ligi!

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 27 jun 2012, 17:59

2007 je svaki muskarac na svijetu rodjen 1985 bio na NBA Draftu!
Neznate ni pravila! :roll:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 jun 2012, 18:02

ako ode u Brooklyn Netse igrace sa jednim od najboljih PG-ova lige Deronom Wiliamsom,a ako izabere drugu opciju Cleveland Cavalierse igrace sa najboljim mladim PG-om lige Kyrieom Irvingom.Uglavnom gdje god da ode zelim mu puno srece i puno minuta :)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 jun 2012, 18:13

L-Train je napisao/la:ako ode u Brooklyn Netse igrace sa jednim od najboljih PG-ova lige Deronom Wiliamsom,a ako izabere drugu opciju Cleveland Cavalierse igrace sa najboljim mladim PG-om lige Kyrieom Irvingom.Uglavnom gdje god da ode zelim mu puno srece i puno minuta :)
Williams nece ni ostat u Netsima.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 jun 2012, 18:35

Livnjak je napisao/la:2007 je svaki muskarac na svijetu rodjen 1985 bio na NBA Draftu!
Neznate ni pravila! :roll:

Igrac sa 22 ima zadnju priliku ,jer sa 23 vise i ne smije ,ako se ne varam!!!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.