2015. sezona je najbolja u istoriji Open Ere jednog igrača, jedino Laver dolazi u konkurenciju. A ova može biti još bolja.

Jedna jako dobra analiza, preporuka za teniske fanove.

http://trolltennis.com/comparing-the-pe ... ns-tennis/
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Da mu ganjanje Fedexovih 17 nije prioritet ili?jestamaji je napisao/la:čudi me da niko ne komentariše današnje novakove izjave
veoma interesantno!
Pa on to i jeste..Effenberg je napisao/la:Dugo vecih gluposti cuo nisam i jako mizeran pokusaj da se diskredituje ova sportska velicina. Ali ne cudi me da bas ljudi iz Srbije ovoliko izmisle gluposti o njemu. Mi mrzimo sve sto je uspjesno, taman da je i brat najrodjeniji.
Prekinuo sam kad je ovaj brko rekao Novak Djokovic treba da se ostavi tenisa i da se bavi pametnijim stvarima!
Isto kao da se ja sad ostavim svog posla i odem pokusam biti astronaut, nema sta genijalno, nema potrebe ni gledati dalje! Argumentacija na nivou propagandista ravne Zemlje
Ma govorim ti za ovu pojavu ovoga ludaka na klipu. To je jedan dvorska luda. Neobrazovan, pročitao par knjiga i nešto kvrcnulo u glavi ludoj. Novak nije kupio golubarnik već luksuzni stan u Majamiju. Od svojih para. Pošteno zarađenih.Effenberg je napisao/la:Ma ne znam ja opet ne vjerujem da je to sad toliko ko sto ovi mutanti pricaju. Nole je izrazito pametan covjek. Ne treba vjerovati sve sto novine kazu. Cuj kupuje kokosinjac/golubarnik sta vec od 9 miliona? Odakle im te gluposti? I sta oni znaju sta on prica sa tim Imazom uopste?
Ne kazem ni ja da nije malo zglajzlo s pravog puta, al misliti da je on tolika budala da se okruzi ljudima koji ce mu isisati kapital za nebuloze???!!! [emoji38] [emoji38]
Pa i Duci je sportska veličina zar ne?Divos je napisao/la:Позната су " "'" ове $ ?.
Овај ", " ", је " "&" за све " %, тај о ' " своје " ", ", ? " $ ?, ", & $ се згражава " ' & је $ ? ", а $ ?, заправо ? " ? са " " $ $ $ пажњу. На ? " ".
? ' овог ? у пар ?, ? се % & у све трпа, но у ? & % познавање " о & ', " " " не " ?, не & " ? $ (" се на $ ", ? ' се) у " "$". То је " ? у ' ? ? $ ' % је ? / ".
Овај $, $ ", је $ ¥, прснуо. %, " ту ", " је $, $ " " " на путу $ " & % процесе " се $. Но $ уђете у ? ", % је то &, " ту & " у стању $ $ " ?, " (") $ " " у ? " " $, & по & се $ ", $ & ' у & провејава ?, ¥ " гнев. А гнев је рђав ".
То - се & " $ су & ' $ ¥ & ? % ", " & ? $, " " " $ ' & ? " за ?, - $ ". % за $, " $ ' $ се " " & ", / га " ".
У & ?, право " је. " су ова $ % ", ? $ ' " ? о ?. ? је ? " & " $ ? $ " ' $ ? " $.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.