Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

MaGiCa
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la MaGiCa » 30 apr 2011, 12:45

Milan je birao svojevremeno izmedju T.Silve, A.Silve i Mirande. Odabrali su O Monstra. Alex Silva je otisao u HSV i onda propao, a Miranda je ostao u Brazilu.

Gde si bre @juzni, nema te k'o morala u politici :?: :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 apr 2011, 13:06

Evo me bre :) Sílvio: "Que el Atlético se fije en mí es un sueño" san mu je igrati za Atletico kaze Silvio 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 apr 2011, 13:38

Bivši fudbaler Rade Bogdanović ima zavidnu karijeru, ostvario je 345 zvaničnih nastupa i postigao 94 gola.

Bogdanović je igrao za Posko Atoms iz Južne Koreje, japanski Džef junajted, madridski Atletiko, holandski NEC, nemačke klubove Verder i Bilefeld i, na kraju, je bio član katarskog Al Vakra.

U intervjuu za “Sport” Bogdanović, koji je u dresu nacionalnog tima uknjižio tri utakmice i postigao dva gola, otkrio je da je bio akter lažirane i kupljene utakmice za plasman u Kup UEFA, kada je na klupi Atletika bio Radomir Antić.

“Gazda Hesus Hil je pred odlučujući meč u Santanderu protiv Rasinga ušao u svlačionicu i rekao da će svaki igrač od premije od 150.000 maraka, morati da izdvoji po 25 hiljada – za siguran i lagan plasman na evropsku pozornicu. I, mi smo pobedili sa 1:0. Ta utakmica je, dakle, režirana u sezoni 1997/98”, naglasio je Bogdanović.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 apr 2011, 20:30

Sigurno da ima istine u tome ,ipak je to Jesus Gil ,inace veceras Perea ulazi u historiju Atletica ,naime zabiljezit ce 204 nastup i tako postati strani igrac sa najvise nastupa za Atleti .
slika
Legenda 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 apr 2011, 22:31

Dobra utakmica Depor - Atleti. Na tribinama Riazora legenda Depora, Donato.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 apr 2011, 23:01

Odlicna atmosfera ,odavno Riazor nije bio ovako ispunjen cak ni kada su dolazili Real i Barca, sto se tice prvog poluvremena najrealniji je rezultat 0-0 ,par poluprilika sa obje strane i to je to . Kod Depora najopasniji Guardado imao onaj jedan opasan udarac sa 20-tak metara ,kod nas Reyes i Costa nesto pokusavaju ali nista konkretno .Necu gledati drugo poluvrijeme posto moram rano ustati ali mislim da ce se ovdje prijateljski podjeliti bodovi .

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 apr 2011, 23:43

Sjajna akcija Uruguaya, Ujfalusija i Kuna, ovaj zadnji lagano pogadja. 1-0 za Patetico. Mislim da mu samo jos jedan ili dva gola fale za brojku od 100 golova u klubu.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 maj 2011, 18:34

Odlicna akcija juanfrana ,Aguero zavrsio rutinski u svome stilu 8-) inace 98 gol u dresu patetica ,sada se nadati da ce Dubai C.F uraditi nesto protiv Villareala pa da se nadamo LP .

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 maj 2011, 19:09

juznjak> je napisao/la:Odlicna akcija juanfrana ,Aguero zavrsio rutinski u svome stilu 8-) inace 98 gol u dresu patetica ,sada se nadati da ce Dubai C.F uraditi nesto protiv Villareala pa da se nadamo LP .
Opaaa, nisam ni znao da je razlika tako mala (5 bodova i utakmica vise). Ako pobjedite sve do kraja, mislim da cete ici u LP, e sad, vidjecemo, uz vas sam.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 01 maj 2011, 19:33

Portillo je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Odlicna akcija juanfrana ,Aguero zavrsio rutinski u svome stilu 8-) inace 98 gol u dresu patetica ,sada se nadati da ce Dubai C.F uraditi nesto protiv Villareala pa da se nadamo LP .
Opaaa, nisam ni znao da je razlika tako mala (5 bodova i utakmica vise). Ako pobjedite sve do kraja, mislim da cete ici u LP, e sad, vidjecemo, uz vas sam.
Takodjer
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 maj 2011, 15:05

Navodno Atletico daje za Quaresmu 20 mil Eura( :? ) Besiktas trazi 30 mil ( :roll:) u sve to bi mogao biti upleten Forlan,ako to ne uspije sa Quaresmom , navodno ce te pare preusmjeriti na Ardu Turana. Sto se tice Quaresme u Portu je bio magican sada u Besiktasu razvaljuje ali cim je zaigrao u jacoj ligi izgubio se,moje misljenje je da bi se snasao u Atleticu ,volio bi da dodje ..mislim da je sazrio kao igrac (27) usao je u najbolje godine za nogometase .Vjerujem da ima jos dosta toga pokazati.

Kun Agüero: "Quiero seguir hasta 2020
slika

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 04 maj 2011, 17:11

Mislim da su to preveliki novci za Q7, jer momak što je pokazao u Interu pokazao se kao promašena investicija.
Možda bi bolje rješenje bio Arda, jer momak je dosta dobar igrač i uz to ima po meni više kvalitete. ;)
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 maj 2011, 17:37

Boga molim da dodje Quaresma, polako se vraca, kao nekad sto je bio u Portu, u Atleticu bi dosta napredovao, lakse bi ga pratio kako igra, ovako tesko preko neta

[youtube][/youtube]

QUARESMAAAAA slika

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 07 maj 2011, 21:31

Ja bi vise volio da nam dodze onaj Portov golgeter ne mogu da mu se sjetim imena. Frajer je najbolji strijelac kup uefa i stvarno je klasa od napadaca. Nego 20 min do kraja tekme Ath-Malaga reza 0:2 :oops:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 maj 2011, 21:49

Falcao .

Nama ova tekma ne znaci nista dok Malagi znaci zivot tako da .... sto se tice napadaca ocekujem dolazak nekog klasnog napadaca obzirom da ce Forlan vjerovatno u Besiktas . Mnoga imena se povezuju da Atleticom ali Cerezo je izjavio da ce tek po zavrsetku sezone otkriti koga zelimo dovesti . Inace Caminero bi trebao nasljediti Pitaracha na funkciji sportskog direktora ,a sto se tice Quiqueovih nasljednika spominju se Schuster, Simeone, Caparrós y portugalci Vilas-Boas (Porto) y Jorge Jesús (Benfica 8-)

Edit: zavrsi 0-3, razguzi nas Malaga.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 maj 2011, 14:44

Vraca nam se Salvio (Benfica nema para da ga otkupi) ove sezone drugi najbolji igrac Benfice . 8-)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2011, 23:21

Poraz od Racinga 2-1 ,jedva cekam da se zavrsi ova sezona :( ocekujem prodaju Aguera i De Gea jer ne vjerujem da se njima igraju pretkola lige Evrope . Inace na Goal com. bila je anketa koji je 3 najveci klub Spanije i evo rezultata :) 8-)
slika

Nije mi jasno da je Athletic dobio tako malo glasova.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 maj 2011, 23:20

http://videa.hu/videok/sport/bes-1-0-is ... Lej390e73n

kako da ne ode u Atletico Madrid, nemora u Ateltico, samo da ode negdje u bolji klub 8-)

kad komentator kaze KVAREŽMAA, srce hoce da mi stane od srece

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 maj 2011, 14:09

Četvrtak, 12.05.11. 13:20.
Nekadašnji reprezentativac Španije Luis Enrique od naredne će sezone biti trener Atletico Madrida, javila je Marca.

Klub iz prijestolnice Španije već se neko vrijeme nalazi u potrazi za trenerom, nakon što je objavljeno kako će Quique Sanchez Flores na kraju ove sezone napustiti Vicente Calderon.

Predsjednik Atletica Enrique Cerezo vidi upravo Enriquea kao njegovog idealnog nasljednika.

Enrique je svoju igračku karijeru okončao 2004. godine, ali se vratio u Barcelonu gdje je od 2008. godine vodio B ekipu katalonskog diva.

Mislim da je ovo mac sa dvije ostrice ,s jedne strane neiskusan u vodjenju neke velike ekipe(al bio je i Guardiola ) s druge strane veliko ime i sigurno ce igraci postovati njegov autoritet, lik sa Barcom B razvaljuje u Segundi i sto je najbitnije Antimadrista je.slika

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 maj 2011, 14:16

Jos jedan dodatni motiv samo da vas jos vise mrzim. Eeeeej, od toliko trenera vi izaberete to djubre, dabogda vas odveo u Segundu. Uz to, vjerujem da ce dobit "botellazo" kada bude na klupi ESB-a.

Luis Enrique, tu padre es Amunike!

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.