FK Krajina Cazin

NeRi_K
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la NeRi_K » 26 jan 2013, 12:06

bosnacazin je napisao/la:Formalno ta grupa postoji, ali u praksi ne postoji. Mislim da je zadnja utakmica na kojoj je bilo organizovano navijanje bila protiv Jedinstva u novembru 2011, a zadnje gostovanje na koje se islo organizovano protiv Krajišnika iste te godine( samo sezona 2010-2011). Zadnje dvije domaće tekme (protiv Slobode i Jedinstva) su navijala,kao organizovano, neka djeca otprilike oko 13-14 god, što se i ne može shvatiti kao nesto ozbiljno.

Mislim da se u Cazinu navijači nece buniti ni sad ni nikad u buducnosti, jer takva je ovdje klima:opća nezainteresiranost po pitanju svega, a pogotovo Krajine. Narod,ljudi su samo nijemi posmatrači, cast izuzecima.
Pa zna li se ko je predsjednik grupe? Ako postoji neko stariji, trebali su tu djecu sto hoce da navijaju izvesti na pravi put, tako se i stvara grupa. Ne mogu shvatiti da im za okupljanje bude veci podstrek Krajisnik, nego propadanje voljenog kluba. Ako su se osnovali da bi kao navijali protiv lokalnih klubova, iskreno bolje da se ukinu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 jan 2013, 17:08

bosnacazin je napisao/la:kako sam cuo danas je trebala biti skupština kluba, na kojoj bi se rasrpavljalo o problemima kluba,o eventaulnim pripremama itd. Sad, to nije 100% provjerena vijest, ako neko zna nesto vise bilo bi dobro da napiše?
Sastanak Skupštine kluba održan je danas u Domu kulture.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 27 jan 2013, 16:54

bosnacazin je napisao/la:Formalno ta grupa postoji, ali u praksi ne postoji. Mislim da je zadnja utakmica na kojoj je bilo organizovano navijanje bila protiv Jedinstva u novembru 2011, a zadnje gostovanje na koje se islo organizovano protiv Krajišnika iste te godine( samo sezona 2010-2011). Zadnje dvije domaće tekme (protiv Slobode i Jedinstva) su navijala,kao organizovano, neka djeca otprilike oko 13-14 god, što se i ne može shvatiti kao nesto ozbiljno.

Mislim da se u Cazinu navijači nece buniti ni sad ni nikad u buducnosti, jer takva je ovdje klima:opća nezainteresiranost po pitanju svega, a pogotovo Krajine. Narod,ljudi su samo nijemi posmatrači, cast izuzecima.
Vlada nezainteresiranost velika...to stoji ali sta 10 ljudi moze napraviti kad niko ne zeli da dodje?Pokusavano je dosta puta,ali ljudi jednostavno ne zele ili imas odgovore kako "on" navija za Real/Barcalonu i nista ga drugo nezanima.Neki koji su i pokusavali nesto sad studiraju ili su se rasuli po Europi,oni koji ostaju ne zele cak ni da gledaju.Koliko je Vas sa foruma navijalo nekad?
A kako se para nema ne znam ni kako ce ih biti kad sve sto je dobro pustaju bez para.Uprava da je normalna i da joj je u interesu napredak kluba podjelila bi ugovore igracima i plate koje i nemoraju biti velike pa se ne bi islo bez bar nekog malog obestecenja ili bez postotaka od narednih "eventualnih" transfera.Samo sa ovim ljudima od toga nikad nece biti nista.
Oko ostanka u ligi se ne treba brinuti i ako ispanemo nije to nista u usporedbi sa ovakvim stanjem.

gerijatrija
Kontakt:

Post Postao/la gerijatrija » 29 jan 2013, 07:23

Jesu li krenuli treninzi, vidim da se nesto desava, ima li igrača sta se desava, finansije....... Ima li spasa?

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 02 feb 2013, 00:06

kako sam cuo treninzi su poceli. znali neko ko je ostao iz prosle polusezone, jeli ko dosao , zapravo ko trenutno trenira?

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 03 feb 2013, 18:45

Sa treniranjem se startalo još početkom ove sedmice.
bosnacazin je napisao/la:kako sam cuo danas je trebala biti skupština kluba, na kojoj bi se rasrpavljalo o problemima kluba,o eventaulnim pripremama itd. Sad, to nije 100% provjerena vijest, ako neko zna nesto vise bilo bi dobro da napiše?
U četvrtak je sazvana Skupština kluba (ona je najviši organ i kao takva je odgovorna za stanje unutar kluba) koja je još jednom bila pokazatelj da su se tu utrpali ljudi koje Krajina ne zanima.

Za pohvalu su svakako djela ljudi koji su spremni financirati po jednog igrača do kraja ove sezone, koji su spremni i koji su se ponudili da idu od firme do firme tražiti novca koliko ko može dati da bi se prikupilo tih 20-ak hiljada maraka koje Krajina treba prije početka proljetnog dijela prvenstva, ali i zalaganje trenera Nožića koji je ustao i jasno rekao da želi da se igračima plate zaostaci i da se poboljšaju uvjeti u klubu.

Reno je otišao u Bihać, zajedno sa Halidom, Muzgonja je pojačao Podgrmeč a Stambolija još uvijek traži klub. Najbolji strijelac Sinanović je otišao u Bratstvo, a ostatak Bišćana je također napustilo Krajinu. Ne znam još uvijek ništa za Behu. Aha, da ne zaboravim i Redžića koji je uspio ostati u Gracu gdje će ubuduće nastupati za ekipu Sturma! Zasad je siguran ostanak Anera Ljeljaka i Salima Karalića, a postoji velika šansa da će se odazvati još jedan ili dva stara igrača iz ove ekipe.
2012/2013

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 04 feb 2013, 19:29

Beho, Mujo i Vrban treniraju.

Selvedin Nuhić 6 mjeseci van terena zbog loma ligamenata u koljenu.

Palić ostaje ako ga isplate.
2012/2013

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 04 feb 2013, 23:03

haj dobro je bar je neko ost'o, steta za selvedina, jer sad bi bio prvi napadac.
Znas li ko trenira ? Jesul' samo juniori i ova nekolicina prvotimaca il' je jos neko tu, mislim igraci iz neki drugi klubova sa opcine, kantona?

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 04 feb 2013, 23:10

Treniraju zasad samo Beho i Aner, a Karalić je "neaktivan". Vrban i Mujo startaju sutra ili prekosutra, ali su rekli da će trenirati pa sam njih odmah računao. Palića nema na treninzima. Ostatak nešto sitno onih juniora, ali ono najbolje od juniora ili ne može igrati ili je otišlo. Vrlo malo igrača je tu. (Još neko je tu od igrača koji su bili na pripremnim i početnim utakmicama prošle godine, ali se ne mogu sjetiti nikako...)

O pojačanjima se baš ne priča, ali ja sam načuo nešto o mogućim dolascima iz komšijskih gradova, mada je to sve na možda.

Što se Selvedina tiče, jes šteta jer se trudio ono utakmica i sad kad je mogao dobiti čistu šansu u Krajini desila se ta povreda protiv Jedinstva. U četvrtak ide na operaciju. Malo opširnije o tome ću pisati kasnije, kao i o pojačanjima (ako ih bude, a vjerovatno hoće), jer trenutno nam web stranica nije u funkciji zbog onih "radova" na serveru Cazin.neta.

Sutra ću na trening poslikati, pa ću ovdje ubaciti par slika.
2012/2013

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 04 feb 2013, 23:49

p.s. evo i facebook Krajine, tu ćemo bacati informacije dok je sajt van funkcije

http://www.facebook.com/fkkrajina.cazin.9" onclick="window.open(this.href);return false;
2012/2013

gerijatrija
Kontakt:

Post Postao/la gerijatrija » 05 feb 2013, 09:03

Nisam znao sa Selvedina de se povrijedio. E sad me zanima ovaj sa facebook profila Krajine da napise koliko je Krajina obezbjedila novca za sanaciju ozljede ovoga mladoga igraca ili je ostavljen na teret svome ocu i majci!!!!!!!! Ne vjeruje da ce Vrban i Mujo trenirati po ovoj zimi ali mozda se varam ili je ovo samo propaganda.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 05 feb 2013, 16:24

Bio sam na treningu, strahota. A sezona polako prilazi...

Uglavnom ništa vrijedno pažnje, neočišćen teren, puno neiskusnih igrača, doslovno je bilo više ljudi sa strane nego igrača na koje se ozbiljno može računati.

Tu je i Keran, Amela Račića nema jer je u Sloveniji, Kare ne trenira, Beho i Aner su bili na treningu, ostatak ili juniori ili igrači koji su prije početka sezone bili na pripremnim utakmicama a nisu ostali.
2012/2013

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 07 feb 2013, 19:18

http://fk-krajina.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Stranica je opet u funkciji.
2012/2013

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 07 feb 2013, 19:57

Vi ste dobri,mi u Livnu izgleda nećemo još zadugo a možda i nikako.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 07 feb 2013, 20:16

plavobijeli je napisao/la:Vi ste dobri,mi u Livnu izgleda nećemo još zadugo a možda i nikako.
9 igrača na treningu, od toga 2 golmana, 6 juniora i jedan senior. :(
2012/2013

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 07 feb 2013, 22:29

Serija odlazaka: http://fk-krajina.cazin.net/?p=908" onclick="window.open(this.href);return false;
2012/2013

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 09 feb 2013, 02:20

SC Sport tvrdi da je Sanid novi igrač Podgrmeča.
2012/2013

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 09 feb 2013, 12:35

sta cujem i da je Nurko odusto od pozicije sefa strucnog staba ??
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 09 feb 2013, 13:03

Nije dolazio na trening, a kasnije je i meni rečeno da on više ne želi biti trener. S tim da nije potvrđeno.
2012/2013

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 09 feb 2013, 13:57

Novi trener Fadil Nuhić pomoćnik Ekrem Topić . Neka im je sa srećom , al po meni agonija kluba se nastavlja jednostavno katastrofa a vrlo dobro se zna čijom zaslugom neka ih je sramota .

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.