Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Naravno,mnogo bolji se fudbal gledao,vidan je napredak.Mada jos uvek je ovo poprilicno spora liga,zna coveka da uspava dok se gleda.Gledao sam poprilican broj tekmi ove sezone i tek u ponekim se vidi neka brzina u igri prvenstveno od Partizana(pred kraj prvenstva),te Spartaka.
Sve vise sponzora dolazi u nasu ligu,standardi se povecavaju,sedmicno imas po tri prenosa sto zaista nije malo,drzava je dala pare da se stadioni prave,pravi se kuca fudbala,Vosa ce uskoro samostalno da postavi reflektore i bice to sve odlicno.Odlicni igraci su poceli da dolaze,a odlaze i neki osrednji igraci za lepe pare.
Jos samo da Tole ode i fudbal ce ovde jos vise da procveta siguran sam.
p.s. Deki najbolji igrac Srbije a Rajevac najbolji trener Srbije.
Sve vise sponzora dolazi u nasu ligu,standardi se povecavaju,sedmicno imas po tri prenosa sto zaista nije malo,drzava je dala pare da se stadioni prave,pravi se kuca fudbala,Vosa ce uskoro samostalno da postavi reflektore i bice to sve odlicno.Odlicni igraci su poceli da dolaze,a odlaze i neki osrednji igraci za lepe pare.
Jos samo da Tole ode i fudbal ce ovde jos vise da procveta siguran sam.
p.s. Deki najbolji igrac Srbije a Rajevac najbolji trener Srbije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- drinin vuk
- Kontakt:
Bilo je tu jos nekih igraca u konkurenciji po meni,ali mislim da je zasluzeno uzeo nagradu.drinin vuk je napisao/la:Krasić najbolji igrač Serie A.![]()
![]()
Jos da proradi za repku,od prelaska u Juve i Lanetovog u Liverpool lade jaja za repku.

- drinin vuk
- Kontakt:
ma Krasa je oduvijek za mene broj 1. A što se reprezentacije tiče nadam se da dolaze bolji dani,ja još žalim za Antarom,ali od kukanja nema boljitka.
Što se same lige tiče msm da ćemo u zadnjih 10 godina gledat najjaču ligu,bar po sastavima tri najjače ekipe,a tu su uvijek neugodni Spartak,Sloboda koja će dovest kako sam čitao neke južnoamerikance,što ne spomenut i Jagodinu,koja će takodje dobit super stadion,tj postojeći će renovirat,da budem iskren volio bih scenario po kom bi iz lige ispali Čukarički i BSK,a u ligu ušli Novi Pazar i Radnički Kragujevac,te da se recimo desi da i Hajduk Dzombin zbog finansija napusti a udje Banat,znam da je ovo sve hipotetički,al mislim da bi to prvenstvo bilo fantastično,a msm isto tako da će akobogda od naredne godine Srbija odnosno njeni klubovi i u Evropi konačno napraviti korak dalje,ne msm na Partizan već na ostale,jer niko me ne može ubjedit da Voša nema kadar za igranje LE.....
Što se same lige tiče msm da ćemo u zadnjih 10 godina gledat najjaču ligu,bar po sastavima tri najjače ekipe,a tu su uvijek neugodni Spartak,Sloboda koja će dovest kako sam čitao neke južnoamerikance,što ne spomenut i Jagodinu,koja će takodje dobit super stadion,tj postojeći će renovirat,da budem iskren volio bih scenario po kom bi iz lige ispali Čukarički i BSK,a u ligu ušli Novi Pazar i Radnički Kragujevac,te da se recimo desi da i Hajduk Dzombin zbog finansija napusti a udje Banat,znam da je ovo sve hipotetički,al mislim da bi to prvenstvo bilo fantastično,a msm isto tako da će akobogda od naredne godine Srbija odnosno njeni klubovi i u Evropi konačno napraviti korak dalje,ne msm na Partizan već na ostale,jer niko me ne može ubjedit da Voša nema kadar za igranje LE.....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
ma legenda i tu nema daljedrinin vuk je napisao/la:Krasić najbolji igrač Serie A.![]()
![]()

Iskreno ja ne bih voleo da udje Novi Pazar.Prvo to je sigurnih 6 bodova Partizanu.drinin vuk je napisao/la:ma Krasa je oduvijek za mene broj 1. A što se reprezentacije tiče nadam se da dolaze bolji dani,ja još žalim za Antarom,ali od kukanja nema boljitka.

Drugo samo takvih ce sranja da bude tamo,prvenstveno mislim na UF koji imaju nerasciscene racune sa njima,zatim mi koji bi devastirali grad jer bi nam opet dali nekih 300-400 karata kao za kup(nismo hteli ici)i onda ne bi svi usli na stadionu i po gradu bi bio haos,pa onda sve ostale navijacke grupe,i onda ce ispasti u Srbiji svi huligani a Novopazarci ce ispasti nevini kao i u slucaju protiv UF.
Ja bih najvise voleo da ispadnu Cuka i Hajduk,a da udju BASK i Radnicki.
BSK pravi novi stadion,trebali bi da igraju na njemu mozda za 1-2 sezone i neka osete to igranje,mada ako rasprodaju ovo kao sto se prica po novinama oni ne da ce u Telekom ispasti nego u trecu ligu.

- drinin vuk
- Kontakt:
Slažem se kada se radi o tim problemima koji bi mogli biti u Pazaru,al ruku na srce,to bi bio jedini teren gdje bi manje bilo navijača vječitih nego domaćina,što bi imalo odredjenu čar.Naravno kao i sve vezano za vlast tadićevsku,i tada bi se desilo da su svi krivi samo oni koji znamo šta propagiraju nisu,sve u svemu ipak sam mišljenja da je bolje igrat pred 10000 nego pred 1000.Onda nipošto ne bi volio da udje BASK,stadion lijep,prvi sa vještačkom travom u ligi,ali realno to bi onda bila beogradska liga,a sam BASK čisto sumnjam da bi imao posjetu veću od OFK Beograda.Onda Radnički ima jedan od najljepših stadiona i mislim da zaslužuju igrat,samo se pitam gdje će Metalac igrat jer koliko znam oni se zahebaju oko stadionaDevil je napisao/la:Iskreno ja ne bih voleo da udje Novi Pazar.Prvo to je sigurnih 6 bodova Partizanu.drinin vuk je napisao/la:ma Krasa je oduvijek za mene broj 1. A što se reprezentacije tiče nadam se da dolaze bolji dani,ja još žalim za Antarom,ali od kukanja nema boljitka.
Što se same lige tiče msm da ćemo u zadnjih 10 godina gledat najjaču ligu,bar po sastavima tri najjače ekipe,a tu su uvijek neugodni Spartak,Sloboda koja će dovest kako sam čitao neke južnoamerikance,što ne spomenut i Jagodinu,koja će takodje dobit super stadion,tj postojeći će renovirat,da budem iskren volio bih scenario po kom bi iz lige ispali Čukarički i BSK,a u ligu ušli Novi Pazar i Radnički Kragujevac,te da se recimo desi da i Hajduk Dzombin zbog finansija napusti a udje Banat,znam da je ovo sve hipotetički,al mislim da bi to prvenstvo bilo fantastično,a msm isto tako da će akobogda od naredne godine Srbija odnosno njeni klubovi i u Evropi konačno napraviti korak dalje,ne msm na Partizan već na ostale,jer niko me ne može ubjedit da Voša nema kadar za igranje LE.....(salim se)
Drugo samo takvih ce sranja da bude tamo,prvenstveno mislim na UF koji imaju nerasciscene racune sa njima,zatim mi koji bi devastirali grad jer bi nam opet dali nekih 300-400 karata kao za kup(nismo hteli ici)i onda ne bi svi usli na stadionu i po gradu bi bio haos,pa onda sve ostale navijacke grupe,i onda ce ispasti u Srbiji svi huligani a Novopazarci ce ispasti nevini kao i u slucaju protiv UF.
Ja bih najvise voleo da ispadnu Cuka i Hajduk,a da udju BASK i Radnicki.
BSK pravi novi stadion,trebali bi da igraju na njemu mozda za 1-2 sezone i neka osete to igranje,mada ako rasprodaju ovo kao sto se prica po novinama oni ne da ce u Telekom ispasti nego u trecu ligu.![]()

Onda isto tako mišljenja sam da bi za ligu bilo idealno da od 16 klubova igraju 4 iz Beograda,to bi trebao biti neki propis,i to pored vječitih da igra Rad i Zemun koji bar imaju kakve takve navijačke grupe,a ne ko OFK koji osim sa vječitima ne proda 50 karata....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Pazi brate jbs ti i publiku i navijace ako ce doci do nereda,ako ce se mesecima posle toga tim navijacima koji su dole etiketirati da su huligani.Pogledaj situaciju pred derbi,jbt kao da smo u Groznom a ne u Beogradu,zamisli sta bi bilo da se dole potucemo,pa bili bi ne samo huligani,vec i veliki nacionalisti,sovinisti i ostali.
Neka hvala radije cu da odgledam tekmu na Carevoj cupriji pred 100 gledalaca nego dole pred 5000.
BASK igra najbolji i najlepsi fudbal dole,imaju odlicnog trenera Paunovica a igraci su im pobrali skoro sve nagrade u jesenjem delu,i bilo bi lepo kada bi usli.
Sto se tice samoga BEograda,pa jbg nije to lako,BEograd ima oko 130 registrovanih klubova sto za ovoliku drzavu nije malo,jbg kada bi dali neki limit to bi u velikoj meri oslabilo fudbal i neki timovi uopste ne bi imali motiv da igraju,kako npr ti kasnije da objasnis Kolubari,Bezaniji,Hajduku,Obilicu(lupam timove)da igraju ligu kada oni ne bi imali motiva jer imas Partizan,Zvezdu i OFK koji sigurno nece ispasti,te Rad koji sa ovakvom ekipom 97% nece ispasti,a ni u blizoj buducnosti to ne vidim.Dakle fakticki imas sigurna 4 tima u JSL i onda ovi drugi nemaju nikakav takmicarski motiv.
Neka hvala radije cu da odgledam tekmu na Carevoj cupriji pred 100 gledalaca nego dole pred 5000.
BASK igra najbolji i najlepsi fudbal dole,imaju odlicnog trenera Paunovica a igraci su im pobrali skoro sve nagrade u jesenjem delu,i bilo bi lepo kada bi usli.
Sto se tice samoga BEograda,pa jbg nije to lako,BEograd ima oko 130 registrovanih klubova sto za ovoliku drzavu nije malo,jbg kada bi dali neki limit to bi u velikoj meri oslabilo fudbal i neki timovi uopste ne bi imali motiv da igraju,kako npr ti kasnije da objasnis Kolubari,Bezaniji,Hajduku,Obilicu(lupam timove)da igraju ligu kada oni ne bi imali motiva jer imas Partizan,Zvezdu i OFK koji sigurno nece ispasti,te Rad koji sa ovakvom ekipom 97% nece ispasti,a ni u blizoj buducnosti to ne vidim.Dakle fakticki imas sigurna 4 tima u JSL i onda ovi drugi nemaju nikakav takmicarski motiv.
- drinin vuk
- Kontakt:
Dobro i ja sam to hipotetički naveo što se tiče limita za Bg kluboveDevil je napisao/la:Pazi brate jbs ti i publiku i navijace ako ce doci do nereda,ako ce se mesecima posle toga tim navijacima koji su dole etiketirati da su huligani.Pogledaj situaciju pred derbi,jbt kao da smo u Groznom a ne u Beogradu,zamisli sta bi bilo da se dole potucemo,pa bili bi ne samo huligani,vec i veliki nacionalisti,sovinisti i ostali.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Srpski selektor veruje u nacionalni tim u 2011. i smatra da bi bez problema mogao da sastavi dva podjednako kvalitetna tima.
Vladimir Petrović kaže da bi u 2011. Srbija mogla da očekuje dobre stvari od svojih fudbalera.
"Ne treba nam stavljati omču oko vrata i tražiti da dobijemo svih šest mečeva, ali činjenica je da imamo jak tim. Radi se o igračima koji znaju da ne smeju da idu ispod nivoa koji odgovara njihovoj reputaciji", rekao je selektor.
Dodaje da su mu teško pali zvižduci protiv Estonije, za koje smatra da nisu bili upućeni samo golmanu Stojkoviću, već su ih osetili svi igrači.
Po njemu, nema mesta sumnjama.
"Imamo dva podjednako kvalitetna tima. Kada vidite ko su alternative pojedinim igračima, jasno je da imam sjajan izbor. Možda nam nedostaju još par napadača, ali u mlađim kategorijama ima nekoliko sjajnih momaka koji će uskoro dobiti šansu", najavljuje sledeće poteze srpski selektor.

SRETNA NOVA GODINA SVIM NAVIJAČIMA REPREZENTACIJE SRBIJE
Vladimir Petrović kaže da bi u 2011. Srbija mogla da očekuje dobre stvari od svojih fudbalera.
"Ne treba nam stavljati omču oko vrata i tražiti da dobijemo svih šest mečeva, ali činjenica je da imamo jak tim. Radi se o igračima koji znaju da ne smeju da idu ispod nivoa koji odgovara njihovoj reputaciji", rekao je selektor.
Dodaje da su mu teško pali zvižduci protiv Estonije, za koje smatra da nisu bili upućeni samo golmanu Stojkoviću, već su ih osetili svi igrači.
Po njemu, nema mesta sumnjama.
"Imamo dva podjednako kvalitetna tima. Kada vidite ko su alternative pojedinim igračima, jasno je da imam sjajan izbor. Možda nam nedostaju još par napadača, ali u mlađim kategorijama ima nekoliko sjajnih momaka koji će uskoro dobiti šansu", najavljuje sledeće poteze srpski selektor.

SRETNA NOVA GODINA SVIM NAVIJAČIMA REPREZENTACIJE SRBIJE
- kamiondzija
- Kontakt:
@ Devil
posto si ti takodje dosta upucen,zanima me kakva se to ideja javila o igranju super kupa Srbije u Austriji,u Beču? Pročitah tu vijest,al je onda nestala odjednom,jel se to neko šalio ili je stvarno ta inicijativa moguća ?
Po meni bi to bilo super,msm da bi bilo 30000-40000 ljudi na stadionu i da bi bilo fino radi promocije ionako poznatih klubova....
posto si ti takodje dosta upucen,zanima me kakva se to ideja javila o igranju super kupa Srbije u Austriji,u Beču? Pročitah tu vijest,al je onda nestala odjednom,jel se to neko šalio ili je stvarno ta inicijativa moguća ?
Po meni bi to bilo super,msm da bi bilo 30000-40000 ljudi na stadionu i da bi bilo fino radi promocije ionako poznatih klubova....
To je Lukiceva ideja koju je on izneo pred javnost kada je gostovao na SOS-u pre neki dan.On kaze da bi bilo dobro da se igra taj superkup a jedno od boljih resenja bi bilo Bec jer tamo ima dosta naseg naroda.
E sad slazem se da bi trebalo organizovati Super kup,sve ozbiljnije lige to imaju,ali sto da idemo bespotrebno u inostranstvo,ja bih to realizovao da se igra na neutralnom terenu u Srbiji i to svake godine na razlicitom mestu.Lupam ako igraju Zvezda-Partizan,jedne godine neka se igra u Novom Sadu,pa sledece u Smederevu,pa onda Kragujevac,pa Nis...da se vise popularizuje fudbal u ostalim sredinama Srbije,da se gledaju sto jace tekme.
E sad slazem se da bi trebalo organizovati Super kup,sve ozbiljnije lige to imaju,ali sto da idemo bespotrebno u inostranstvo,ja bih to realizovao da se igra na neutralnom terenu u Srbiji i to svake godine na razlicitom mestu.Lupam ako igraju Zvezda-Partizan,jedne godine neka se igra u Novom Sadu,pa sledece u Smederevu,pa onda Kragujevac,pa Nis...da se vise popularizuje fudbal u ostalim sredinama Srbije,da se gledaju sto jace tekme.
- alan_kardec
- Kontakt:
Filip Đorđević nastavlja da pogađa.
Ako ovako nastavi ni repka mu nije daleko. Preko vikenda je zabio 2 gola za Nant u Kupu. Zabio Milijaš za vukove u fa kupu. Pogodio je i Ranko Despotović za Đironu, a juče i Ljajić donio pobjedu Fiorentini u 88. minutu.
Što se tiče Superkupa slažem se sa @Devilovom idejom da je mnogo bolje da se svake godine igra na nekom drugom stadionu u Srbiji nego da se ide u inostranstvo, iako bi možda jedne godine trebalo probati i izaći van Srbije sa tom utakmicom. Ali evo kako se piše po medijima, partizan, odnosno Đurić, je protiv te utakmice.

Što se tiče Superkupa slažem se sa @Devilovom idejom da je mnogo bolje da se svake godine igra na nekom drugom stadionu u Srbiji nego da se ide u inostranstvo, iako bi možda jedne godine trebalo probati i izaći van Srbije sa tom utakmicom. Ali evo kako se piše po medijima, partizan, odnosno Đurić, je protiv te utakmice.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- kamiondzija
- Kontakt:
@ alan kardec
ne zaboravi Kuzmanovića koji je bio strijelac na obe prijateljske Štutgarta. Inače msm da što se tiče samog Djordjevića teško da će ga iko zvat ipak mislim da on pored Žigića i Lazovića koje neko definitivno gura,za ostale nema mjesta,nažalost.....
ne zaboravi Kuzmanovića koji je bio strijelac na obe prijateljske Štutgarta. Inače msm da što se tiče samog Djordjevića teško da će ga iko zvat ipak mislim da on pored Žigića i Lazovića koje neko definitivno gura,za ostale nema mjesta,nažalost.....
- alan_kardec
- Kontakt:
@kamiondžija, ne djelim tvoje mišljenje vezano za Žigića i Lazovića da ih neko gura. I jedan i drugi igraju solidno u svojim klubovima (mislim da Srbija u ovom momentu nema boljih riješenja za napad), nisu oni neka balavurdija od 19, 20 godina pa da im treba neko ko će ih kroz repku pogurati u instranstvo. Njih dvojica su već dugi niz godina vani, igrali su vrlo jakim klubovima (i sad igraju), tako da ne treba niko da ih gura.
Nek Đorđević samo nastavi sa ovakvim igrama i Pižon će ga morati zvati, ako ni zbog čega drugog, onda zbog pritiska medija.
Nek Đorđević samo nastavi sa ovakvim igrama i Pižon će ga morati zvati, ako ni zbog čega drugog, onda zbog pritiska medija.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Takodje se ne slazem vezano za napadace.Zigic je jedan od najkorisnih igraca Birminghama 4 gola i 6-7 asistencija ne znam tacno,sto je u njegovoj prvoj sezoni u Engleskoj itekako dobar rezultat,a pri tome uzmi cinjenicu da je vise od pola ove statistike ubrao kada je bio rezerva.Ziga je trenutno nas najkvalitetni napadac,ma sta drugi misli.Ja nasu igru ne mogu da zamislim bez Zige,bas kao sto to nekada nisam mogao bez Kezmana.Veoma bitan je sraf u nasoj igri,jer na njemu su konstantno dva igraca,da ne pricam o prekidima kada po dva uzmu Zigu i Vidica i onda ostali rade maltene sta hoce po 16.
Lazovic sa druge strane meni nikada nije bio neki preterani igrac,da se oko njega nesta vrti,uvek mi je bio drugi plan i igrac koji bi trebao da krece sa klupe,no i on imao solidnu statistiku u protekloj sezoni za Zenit,nekih 10-ak golova i nesta asistencija sto je sasvim zadovoljavajuce,takodje u premijernoj sezoni i treba se naviknuti na uslove.
Nama ce svakako trebati jedan napadac,kao sto je bio Savo,Mateja i tako da mogu da urade nesta kada je najpotrebnije,Pantelic je puk'o,Lekica ne smatram ozbiljno,ostaju nam trenutno da se nadamo da moze Filip da zabudali ili da riskiramo sa Kaludjerovicem koji moze dobro i za repku odigrati,ili eventualno da Scepovic.
Ostaju nam jos Miric(nije klasicni spic),Sulejmani(nije klasicni),Milic(jos uvek golobrad),Perovic(jos nedovoljan kvalitet),te Ubiparip(jos me nije uverio da je za repke).
Lazovic sa druge strane meni nikada nije bio neki preterani igrac,da se oko njega nesta vrti,uvek mi je bio drugi plan i igrac koji bi trebao da krece sa klupe,no i on imao solidnu statistiku u protekloj sezoni za Zenit,nekih 10-ak golova i nesta asistencija sto je sasvim zadovoljavajuce,takodje u premijernoj sezoni i treba se naviknuti na uslove.
Nama ce svakako trebati jedan napadac,kao sto je bio Savo,Mateja i tako da mogu da urade nesta kada je najpotrebnije,Pantelic je puk'o,Lekica ne smatram ozbiljno,ostaju nam trenutno da se nadamo da moze Filip da zabudali ili da riskiramo sa Kaludjerovicem koji moze dobro i za repku odigrati,ili eventualno da Scepovic.
Ostaju nam jos Miric(nije klasicni spic),Sulejmani(nije klasicni),Milic(jos uvek golobrad),Perovic(jos nedovoljan kvalitet),te Ubiparip(jos me nije uverio da je za repke).
- alan_kardec
- Kontakt:
Raću Petrovića traži man. utd.!!????

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kako sam se smejao kad sam to procitao.alan_kardec je napisao/la:Raću Petrovića traži man. utd.!!????![]()
![]()

E ukenjali su ga sa tim samo tako,'ajde donekle kapiram Tottenham,Sevilla i tako na tu foru,ali sada i sa Manchesterom sto je previse previse je.
Ali opet.

Ali opet.

- alan_kardec
- Kontakt:
Balkanski mediji su čudo neviđeno!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.