FK Radnički Lukavac

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la TaRgEt_ » 12 okt 2012, 21:42

Probisvjet je napisao/la:
lukavac_21 je napisao/la:Zaboravih rec neka i rezultat bude fer i korektan recimo 7-1 za Sodu :D
To na radnickim sportskim igrama? :mrgreen:
Pretjera ga lukavac ovaj sada. Ja za Slobodu navijam 17 godina a nikada nisam vidio da je izgubila 7:1 :lol: Neka je meze pica druzenja i zajebancije kao i ovo prepucavanje zajebancija zajebite ostalo, ova djecija sranja.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 13 okt 2012, 11:28

RUDARSKA2 je napisao/la:ma naravno da se moze pricati ... vidi , FUKARE se ne boje nikoga , tukli smo i vece navijacke grupe od nas , barem u tome NIKAD nismo kaskali za ostalim , uvijek je u TZ bila dobra ekipa za borbu , uvijek su fukare imale LUDE i JAKE momke u svojim " redovima " pa tako je i dan danas i ja sam ponosan sto imam takvu ekipu iza sebe i s njima mogu pjeske u Beograd krenuti nebi se bojao . ALI ljudi vjerujte , barem ja prema Lukavcu i Siouxima ne osjecam nikakvu mrznju niti bilo sta slicno , i ne pada mi na pamet da bi dole moglo biti neki problema vecih i u TUZLU kad dodju nebi ni pokusao da ih napadnem iz vise razloga .

Ja kazem SVAKA CAST sto bodrite Radnicki i sto je Radnicki vasa svetinja , a ne kao pojedini vasi sugradjani , vise vole tudje nego svoje . e njih iskorijenite i bit cete pravi !
Momak vam je sve rekao. ;)

Ali stvarno kad vidim HZ Lukavac TM Lukavac :cry: (nema onog što povraća) :mrgreen:

Mada vjerovatno su to sve vaši "drugovi" pa nećete da ih dirate,ali mislim da je vrijeme :mrgreen: P.S. osim Apača i Ljumanih ,hoćel još ko sa vama biti na tribini :P ?!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 13 okt 2012, 11:42

@Sultan , a fukare brcko ? to ništa a ?

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 13 okt 2012, 11:58

imaju i FUKARE DOBOJ , ali u Lukavcu ima Radnicki koji je nekada bio Rival Sarajevu i Zelji ...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 okt 2012, 12:06

Kakvo vrijeme javljaju suta ako bude kisa pokvarit ce derbi i upoloviti posjeti sigurno.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 13 okt 2012, 12:27

Pozdrav komšije lijepo je doci na forum i vidit opsutenu atmosferu,al mene pravo brine ovo vrijeme i da su idealni uslovi za igru kvaliteta nebi bila nesto a tek uz kisu to bi bilo katastrofa samo sto bi bio jos jedan nedostatak manjak publike. Sto se tice Slobode ja prezadovoljan bodom i da sutra Fukare i Siuksi odmjere snagu al na tribinama ko ce koga pjesmom nadgkasat koja ce grupa bolji stimung napravit i kad bi bilo jedno 2-2 meni super i samo da nebadne kisa u toku utakmice

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 okt 2012, 12:34

TRUST je napisao/la:Pozdrav komšije lijepo je doci na forum i vidit opsutenu atmosferu,al mene pravo brine ovo vrijeme i da su idealni uslovi za igru kvaliteta nebi bila nesto a tek uz kisu to bi bilo katastrofa samo sto bi bio jos jedan nedostatak manjak publike. Sto se tice Slobode ja prezadovoljan bodom i da sutra Fukare i Siuksi odmjere snagu al na tribinama ko ce koga pjesmom nadgkasat koja ce grupa bolji stimung napravit i kad bi bilo jedno 2-2 meni super i samo da nebadne kisa u toku utakmice
Zbog ovog ce mnogi neutrali doci ;) .

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 13 okt 2012, 12:57

AboveTheLaw je napisao/la:@Sultan , a fukare brcko ? to ništa a ?
Pa šta stim za koga da navija u Brčkom,za Partizan? :roll:
Ti imaš Bratstvo pa navijaš za Želju i još kreneš nešto pametovat oko istog,to mene druže ne zanimai tačka.

Večeras pratite vijesti,pa ćemo da vidimo,mada s*eba vrijeme sve poštenski. :roll:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 13 okt 2012, 13:35

SultanSulejman je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:ma naravno da se moze pricati ... vidi , FUKARE se ne boje nikoga , tukli smo i vece navijacke grupe od nas , barem u tome NIKAD nismo kaskali za ostalim , uvijek je u TZ bila dobra ekipa za borbu , uvijek su fukare imale LUDE i JAKE momke u svojim " redovima " pa tako je i dan danas i ja sam ponosan sto imam takvu ekipu iza sebe i s njima mogu pjeske u Beograd krenuti nebi se bojao . ALI ljudi vjerujte , barem ja prema Lukavcu i Siouxima ne osjecam nikakvu mrznju niti bilo sta slicno , i ne pada mi na pamet da bi dole moglo biti neki problema vecih i u TUZLU kad dodju nebi ni pokusao da ih napadnem iz vise razloga .

Ja kazem SVAKA CAST sto bodrite Radnicki i sto je Radnicki vasa svetinja , a ne kao pojedini vasi sugradjani , vise vole tudje nego svoje . e njih iskorijenite i bit cete pravi !

Ali stvarno kad vidim HZ Lukavac TM Lukavac :cry: (nema onog što povraća) :mrgreen:

Mada vjerovatno su to sve vaši "drugovi" pa nećete da ih dirate,ali mislim da je vrijeme :mrgreen: P.S. osim Apača i Ljumanih ,hoćel još ko sa vama biti na tribini :P ?!
Sta cemo sa Delijama TZ ? 8-)

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 13 okt 2012, 13:43

Ili nisam upratio odgovor ili mi nije neko odgovorio pa evo opet pitam,jel mi gostujući navijači plaćamo ulaz i ako da koliko?

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 13 okt 2012, 13:44

SultanSulejman je napisao/la:Ili nisam upratio odgovor ili mi nije neko odgovorio pa evo opet pitam,jel mi gostujući navijači plaćamo ulaz i ako da koliko?
3KM-Sjever (Sever -mozda vam je ovako draze )
Usput dok si tu mogao si odg na pitanje !
Evo ponovit cu "STA CEMO SA DELIJAMA TZ " ?

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 13 okt 2012, 14:12

HzBvB je napisao/la: Usput dok si tu mogao si odg na pitanje !
Evo kad si dosadan, "Verni Tuzlaci" ostaju "Verni", nisam spazio da su aktivni na severu pod Delije Tz, kao Tm Lukavac, sada su to samo pojedinci. Vjerujem da bi @SaltCityAttack znao nešto više o ovome. Ali se zna u Tz da je Sloboda prioritet. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 okt 2012, 14:16

Od 14.30 sati na talasima Radio Lukavca biće emitovana specijalna emisija posvecena derbiju 10. kola Prve lige F BiH izmedju FK Radnicki i FK Sloboda. Gosti emisije koja ce biti emitovana uzivo bice predstavnici navijacke skupine SIOUX, kao i clanovi Upravnog odbora FK Radnicki.

Radio Lukavac slusajte na frekvenciji 96,7 MHz i na Internetu http://www.rtvlukavac.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 okt 2012, 14:19

VolimTz je napisao/la:
Evo kad si dosadan, "Verni Tuzlaci" ostaju "Verni", nisam spazio da su aktivni na severu pod Delije Tz, kao Tm Lukavac, sada su to samo pojedinci. Vjerujem da bi @SaltCityAttack znao nešto više o ovome. Ali se zna u Tz da je Sloboda prioritet. ;)
http://www.hrhb.info/showthread.php?t=11&page=69" onclick="window.open(this.href);return false;

ja tu vidim i , The Firm Tuzla, Torcida Tuzla, BBB Tuzla :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 13 okt 2012, 14:27

Benjo_AFC86 je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
http://www.hrhb.info/showthread.php?t=11&page=69" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja ti govorim za današnje vrijeme. A i to su momci kojima je prvo bila Sloboda pa onda svi ti nabrojani, Salt ti može podrobnije ispričati o tome. Ali džaba vi to opet ne bi shvatili.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 13 okt 2012, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 13 okt 2012, 14:31

Benjo_AFC86 je napisao/la:Od 14.30 sati na talasima Radio Lukavca biće emitovana specijalna emisija posvecena derbiju 10. kola Prve lige F BiH izmedju FK Radnicki i FK Sloboda. Gosti emisije koja ce biti emitovana uzivo bice predstavnici navijacke skupine SIOUX, kao i clanovi Upravnog odbora FK Radnicki.

Radio Lukavac slusajte na frekvenciji 96,7 MHz i na Internetu http://www.rtvlukavac.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Emisija već bila od 13.30. Ovo je greškom na FB grupi napisano da je u 14.30.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 okt 2012, 15:13

Benjo_AFC86 je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:

hahaha nisam znao za ovo do sada. A krivo im sto iz okolnih mjesta ljudi navijaju za zelju,sarajevo... toliki grad a najmanje navijaca imaju ako poredimo zenicu i mostar koji su mozda i manji od tz.

Lukavac89
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac89 » 13 okt 2012, 16:00

SultanSulejman je napisao/la:

kakvi ba crni ljumani pusti forumske price,mi kao grupa smo u dobrim odnosima sa Apacima a ne vjerujem da ce i oni doci....to sto ce neko doc sjest na istok ili zapad i navijat za Radnicki nema veze sa Siouxima...

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 13 okt 2012, 16:35

terabajt je napisao/la: hahaha nisam znao za ovo do sada. A krivo im sto iz okolnih mjesta ljudi navijaju za zelju,sarajevo... toliki grad a najmanje navijaca imaju ako poredimo zenicu i mostar koji su mozda i manji od tz.
Haaalooo, to je prije rata bilo, to više nije aktivno, jebote treba li crtat ?

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 okt 2012, 16:46

Lukavac89 je napisao/la:mi kao grupa smo u dobrim odnosima sa Apacima a ne vjerujem da ce i oni doci....to sto ce neko doc sjest na istok ili zapad i navijat za Radnicki nema veze sa Siouxima...
počni vjerovati ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.