Evo ti poduci se.

http://hr.wikipedia.org/wiki/FC_Bayern_M%C3%BCnchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
U kojoj temi druze?daffy je napisao/la:ne znam jeste li procitali na JB, ali sve je izvjesnije da cemo imati navijacku skupinu na balkanu.. trebalo bi se i to zavrsiti i imali bi svoju navijacku grupu Juventusa..
a svasta...kako tako moj ti...pa nisam bukvalno mislioomerbavarac je napisao/la:@Sarajlija: Hahahha, dobar si pravo. Vidim da si upucen bas onako kako treba.
Evo ti poduci se.![]()
![]()
![]()
http://hr.wikipedia.org/wiki/FC_Bayern_M%C3%BCnchen
za one koji nezz opet ponavljam skoro sve navijacke grupe u italiji su desno orijentisane...i vema su radikalni i ne stide se i javno to pokazat...tako da vas ne treba to iznenadit...vi mislite samo da je lazio...jok ba...svi su oni fasisti...samo livorno i jos par klubova su lijevo orijentisani tj. mrtve komunjare hhhhTrasimaco je napisao/la:Mislim da na ove slike ne treba nikakav komentar. Razumio bih navijace Lazia, ali Juventus...![]()
A partizani, a "Bella Ciao"?![]()
Vjerovatno je ovaj smiley najprigodniji...![]()
evo vam komentar pa vi sad vidite..vozdra raja, prvo da vam malo kažem o vikinzima, neko je već lijepio ove postove, ali oni su primarno nastali iz lijevičarskog pokreta u Italiji, bili protiv fašizma i ostalih sranja. E sad ovo po meni ima dvije priče:
1. Vikinzi su budale neviđene, jednini koji prave belaje ali ne ko BBB, već samo kad je potrebno, neko spominje DRUGHIE, njih ne bi bilo na gostovanjima da im nije vikinga, jer kad su 80 napavili belaj u firenci i genovi, niko nikad više nij epomislio da pravi sukob, normalno ima tu iskri, ali većeg otvorenog sukoba niej bilo i nije bilolo napada na juvetove navijače od tad pa čak ni u rimu, a znamo kaki su oni. Znači u kotekstu ovoga ja mislim da mi ovo malo smrdi, interr ima puno navijača iz hrvatske pogotovo sa jadrana, e sad ovo je jedan udarac dvije muhe, oni dalmatinci mrze BBB a još ako je inerovaac eto prilike da naštetiš svima, jer je juve sad pod lupom zbog opet neosnovanih i nepotkrepljenih špekulativnih i ostalih tvrdnji i optužbi o rasizmu , timu u kojem je uvijek najviše bilo crnaca i nikad im nije ništa falilo, ovo je samo pritisak na tribine da se smire i klub , živci mediji i ostalo da se odvrati pozornost od same igre u subotu, jer time inter skida sa sebe pritisak.
2. priča je da su oni ovo postavili ali oni nemaju blage veze šta znači ustaša riječ za ove prostore i koju ona težinu nosi i gađenje taj sam pojam, nnjima je ovo neko preveo ili je samo neko došao i okačio.
ja sam ubijeđen da oni ovo nisu stavili, nego je samo neko ih pokušao poistovijetiti sa BBB jer vole napraviti belaj, ali oni su ljevičari 100%, pa ne bi mogao nijedan crnac živjeti u juvetu od njih da su fašisti. Pa majke mi odo i ja otići na meazu i dići tranparent ETE ili talibana ili nacrtati kako koljem crnca nekog i eto kazne penala interu da se češu po džepu godinu dana, ovo je sve maslo intera majke mi , sve ovo oko balotelia i medijska hajka i sad ovo, što nisu kad je bilo aktuelno oko BBB, jel što tad nisu nego sad baš pred derbi, ma šuplja majke mi, i zašto nije tranparent podebljanim slovima da se vidi sa cijelog stadiona, nego se jedva vidi 5 redova udaljenosti, zato što kad bi neko vidio ili veća masa odma bi bilo ko je postavio, ma šuplja ljudi interova majke mi.
mene nista ne moze od intera iznenadit vise pa tako i ovo uzimam kao jedan od mogucih razloga pojavljivanja ovo parole.....ciganidaffy je napisao/la:evo vam komentar pa vi sad vidite..vozdra raja, prvo da vam malo kažem o vikinzima, neko je već lijepio ove postove, ali oni su primarno nastali iz lijevičarskog pokreta u Italiji, bili protiv fašizma i ostalih sranja. E sad ovo po meni ima dvije priče:
1. Vikinzi su budale neviđene, jednini koji prave belaje ali ne ko BBB, već samo kad je potrebno, neko spominje DRUGHIE, njih ne bi bilo na gostovanjima da im nije vikinga, jer kad su 80 napavili belaj u firenci i genovi, niko nikad više nij epomislio da pravi sukob, normalno ima tu iskri, ali većeg otvorenog sukoba niej bilo i nije bilolo napada na juvetove navijače od tad pa čak ni u rimu, a znamo kaki su oni. Znači u kotekstu ovoga ja mislim da mi ovo malo smrdi, interr ima puno navijača iz hrvatske pogotovo sa jadrana, e sad ovo je jedan udarac dvije muhe, oni dalmatinci mrze BBB a još ako je inerovaac eto prilike da naštetiš svima, jer je juve sad pod lupom zbog opet neosnovanih i nepotkrepljenih špekulativnih i ostalih tvrdnji i optužbi o rasizmu , timu u kojem je uvijek najviše bilo crnaca i nikad im nije ništa falilo, ovo je samo pritisak na tribine da se smire i klub , živci mediji i ostalo da se odvrati pozornost od same igre u subotu, jer time inter skida sa sebe pritisak.
2. priča je da su oni ovo postavili ali oni nemaju blage veze šta znači ustaša riječ za ove prostore i koju ona težinu nosi i gađenje taj sam pojam, nnjima je ovo neko preveo ili je samo neko došao i okačio.
ja sam ubijeđen da oni ovo nisu stavili, nego je samo neko ih pokušao poistovijetiti sa BBB jer vole napraviti belaj, ali oni su ljevičari 100%, pa ne bi mogao nijedan crnac živjeti u juvetu od njih da su fašisti. Pa majke mi odo i ja otići na meazu i dići tranparent ETE ili talibana ili nacrtati kako koljem crnca nekog i eto kazne penala interu da se češu po džepu godinu dana, ovo je sve maslo intera majke mi , sve ovo oko balotelia i medijska hajka i sad ovo, što nisu kad je bilo aktuelno oko BBB, jel što tad nisu nego sad baš pred derbi, ma šuplja majke mi, i zašto nije tranparent podebljanim slovima da se vidi sa cijelog stadiona, nego se jedva vidi 5 redova udaljenosti, zato što kad bi neko vidio ili veća masa odma bi bilo ko je postavio, ma šuplja ljudi interova majke mi.![]()
@nerko_juventino vec neko vrijeme na portalu se prica o pravljenju navijacke skupine sa balkana.. naravno jos je sve u procesu i dogovaraju se.. nadam se da ce se to brzo rijesiti i sve biti kako treba
pa ovo je smjesno sto vi pricate, a kad bo vec bilo tako da su INTERISTI dosli i postavili taj trans , meni licno bi bilo drago ne zbog poruke , nego zato sto se znaci vama mi mozemo pojaviti na kopu i postaviti trans , vi bi se trebali ozbiljno zapitati kakva ste vi navijacka skupina , opet dolazimo na ono sa pocetka smijesno , pa sad ili prica ili navijacka skupinasarajlija89 je napisao/la:mene nista ne moze od intera iznenadit vise pa tako i ovo uzimam kao jedan od mogucih razloga pojavljivanja ovo parole.....ciganidaffy je napisao/la:evo vam komentar pa vi sad vidite..vozdra raja, prvo da vam malo kažem o vikinzima, neko je već lijepio ove postove, ali oni su primarno nastali iz lijevičarskog pokreta u Italiji, bili protiv fašizma i ostalih sranja. E sad ovo po meni ima dvije priče:
ja sam ubijeđen da oni ovo nisu stavili, nego je samo neko ih pokušao poistovijetiti sa BBB jer vole napraviti belaj, ali oni su ljevičari 100%, pa ne bi mogao nijedan crnac živjeti u juvetu od njih da su fašisti. Pa majke mi odo i ja otići na meazu i dići tranparent ETE ili talibana ili nacrtati kako koljem crnca nekog i eto kazne penala interu da se češu po džepu godinu dana, ovo je sve maslo intera majke mi , sve ovo oko balotelia i medijska hajka i sad ovo, što nisu kad je bilo aktuelno oko BBB, jel što tad nisu nego sad baš pred derbi, ma šuplja majke mi, i zašto nije tranparent podebljanim slovima da se vidi sa cijelog stadiona, nego se jedva vidi 5 redova udaljenosti, zato što kad bi neko vidio ili veća masa odma bi bilo ko je postavio, ma šuplja ljudi interova majke mi.![]()
@nerko_juventino vec neko vrijeme na portalu se prica o pravljenju navijacke skupine sa balkana.. naravno jos je sve u procesu i dogovaraju se.. nadam se da ce se to brzo rijesiti i sve biti kako treba
nije ovo u kopu cini mi se...vec tamo na nekoj tribini...al kazem ti nista nas ne bi iznenadilo sa vase strane jer smo vec skupo osjetili na svojoj kozi te vase zavjerelegy je napisao/la:
pa ovo je smjesno sto vi pricate, a kad bo vec bilo tako da su INTERISTI dosli i postavili taj trans , meni licno bi bilo drago ne zbog poruke , nego zato sto se znaci vama mi mozemo pojaviti na kopu i postaviti trans , vi bi se trebali ozbiljno zapitati kakva ste vi navijacka skupina , opet dolazimo na ono sa pocetka smijesno , pa sad ili prica ili navijacka skupina
Ponos Torina je napisao/la:Najprije pozz svima nisam pisao na ovu temu nikako pa je ovo moj prvi post ovdje.
Prvo bi iznjeo jednu cinjenicu u vezi svog kluba Juventusa...
Klocevi i nizerazredni igraci koji su davno ispali iz forme i nemaju vise nikakav kvalitet a to se odnosi na Canavara i Grossa nisu trebali biti dovedeni kao pojacanja od strane Juventusa,to me je najvise zabolilo i zato Juve tone,odbrana ispada smijesna,da nam nema Chielinija i Buffona primali bi po 3-4 u prosjeku zalosno za ovakav klub sa velikom tradicijom.
Ciro je nedovoljno strucan da vodi ovako veliki klub poput Juventusa,Lippi pod hitno treba nazad u Juve da poslozi kockice kako on to samo moze i najbolje umije,Volim Amaurija ali me strasno razocarao svojom formom...
Zao mi je sto Giovinco malo igra njemu je mjesto u prvoj posavi bez ikakakve dileme,Camoranessi bi trebao na Transfer listu covjek svako utakmicu na visi na koncu sto se tice svog temperamenta i crvenih kartona.
Po mom misljenju igraci koji nezasluzuju dres Juventusa i koje treba prodati(ma nemozes ih ni prodati treba ih pokloniti pitanje hoce li ih iko uzeti i dzaba)
Znaci:Cannavaro,Grosso,Camoranessi,Thiago...i mozda jos neki ....
Najvise mi je zao Jorge Andrade to je bio stub odbrane ali nije imao srece nazalost tu smo izgubili mozda jednog od najboljih stopera.
Zalosno mi je gledati da Juventus ima onakvu igru ono ninasta nelici,i dan danas zalim za jednim Nedvedom da je bar mladzi par godina![]()
![]()
Poz za sve navijace Juventusa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.