FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
haha ma brate ja sam tamo dolazio kad nije bilo vise od 6 policajaca vjeruj mi, pamtim prvo gostovanje poslije rata u TZ...i bili smo upravu tu smjesteni
Uredu brate,meni je bitno da nebude samo sranja,hebes rezultat ako ti nekog povrijedis ili nedao dragi Bog da se ponovi kao u Sirokom,daleko od toga,al vas mali incident natjerace kornjace da reaguju budite sigurni,jer zbog jedne budale da ostali nastradaju.Et ja ako budem na tekmi,zvacu te po niku na ss.ba,na pivu,jel uredujunuz23 je napisao/la:haha ma brate ja sam tamo dolazio kad nije bilo vise od 6 policajaca vjeruj mi, pamtim prvo gostovanje poslije rata u TZ...i bili smo upravu tu smjesteni
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ono je fakat bezveze jer svaki majmun moze baciti flasu ili bilo sta odozgo i eto belaja i to sirih razmjera, ja se nadam da su tu mogucnost vec nekako uklonili jer bi bilo bezze da dodje do toga, dosta je svima krvi na tribinama
Ne znam koliku su mrezu stavili,al bice tu i flekovaca oni su zeznuti,njih nek mrko pogledas odmah udaraju,i odmah zovu kornjace da reaguju,zbog njih na mnogim tekmama navijaci Slobode ni krivi ni duzni dobiju tetovazu na ledjima,i ja se nadam da nece biti njasre al pametnije bi bilo da su vas stavili na pocetnu tribinu,bilo bi lakse policiji organizovatjunuz23 je napisao/la:Ono je fakat bezveze jer svaki majmun moze baciti flasu ili bilo sta odozgo i eto belaja i to sirih razmjera, ja se nadam da su tu mogucnost vec nekako uklonili jer bi bilo bezze da dodje do toga, dosta je svima krvi na tribinama
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sumnjam da ce se moci ista unijeti od tvrdih predmeta. Nadam se da ce pretresti svakoga ko udje na stadion barem po 2 puta. Tako da jedino psovke i uvrede mogu uzrokovati probleme, kojih nadam se nece biti.
Inace dolazim na utakmicu, jos jedan glas podrske igracima, upravu ko sisa. Nekad ce i oni doci pameti.
Inace dolazim na utakmicu, jos jedan glas podrske igracima, upravu ko sisa. Nekad ce i oni doci pameti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Prvo gostovanje poslije rata u tuzlu su napravili navijaci iz Travnika i Robijasi to je ono sto mi je dobro ostalo u glavi.Znaci vjerovatno si iz travnika navijac Sarajevajunuz23 je napisao/la:haha ma brate ja sam tamo dolazio kad nije bilo vise od 6 policajaca vjeruj mi, pamtim prvo gostovanje poslije rata u TZ...i bili smo upravu tu smjesteni
Upravu si to da ste ulazili sa glavne ceste u to vrijeme i bili ste smjesteni na D tribini, a mi smo bili na stajanju, a ponekad i na A tribini.Sad cete ulaziti vjerovato sa pomocnog terena jer ja cisto sumnjam da ce preko glavnog ulaza ulaziti 300+ navijaca
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma jok ba iz kokoscica sam....pricam ti o hordama zla navijacima FK Sarajevo, sta travnik i sta robijasi???...SaltCityAttack je napisao/la:Prvo gostovanje poslije rata u tuzlu su napravili navijaci iz Travnika i Robijasi to je ono sto mi je dobro ostalo u glavi.Znaci vjerovatno si iz travnika navijac Sarajevajunuz23 je napisao/la:haha ma brate ja sam tamo dolazio kad nije bilo vise od 6 policajaca vjeruj mi, pamtim prvo gostovanje poslije rata u TZ...i bili smo upravu tu smjesteni
Upravu si to da ste ulazili sa glavne ceste u to vrijeme i bili ste smjesteni na D tribini, a mi smo bili na stajanju, a ponekad i na A tribini.Sad cete ulaziti vjerovato sa pomocnog terena jer ja cisto sumnjam da ce preko glavnog ulaza ulaziti 300+ navijaca
Tako je,treba doci na tekmu momke podrzat,ocekujem pun stadion,a bice dosta pripadnika navijacke skupine Fukare,iako se nece ici organizovanu znam da ce se skupit dosta,a sto se tice osiguranja znas da je ono klimavo,sjecam se jednom prosle godine,na ulazu momak ispred mene posao unijet petardu,i ovi ga iz Fleka namlate covjek nije ustao pola sata cccomerbavarac je napisao/la:Sumnjam da ce se moci ista unijeti od tvrdih predmeta. Nadam se da ce pretresti svakoga ko udje na stadion barem po 2 puta. Tako da jedino psovke i uvrede mogu uzrokovati probleme, kojih nadam se nece biti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ne obazirati se na psovke. Uglavnom treba otici sto dalje od Hordi, na drugu stranu tribine, jer ne zelim slusati svakakvih gluposti. Bice tu i Fukara koji ce svasta govoriti, ali jbg to je njihov problem.harry_90 je napisao/la:Tako je,treba doci na tekmu momke podrzat,ocekujem pun stadion,a bice dosta pripadnika navijacke skupine Fukare,iako se nece ici organizovanu znam da ce se skupit dosta,a sto se tice osiguranja znas da je ono klimavo,sjecam se jednom prosle godine,na ulazu momak ispred mene posao unijet petardu,i ovi ga iz Fleka namlate covjek nije ustao pola sata cccomerbavarac je napisao/la:Sumnjam da ce se moci ista unijeti od tvrdih predmeta. Nadam se da ce pretresti svakoga ko udje na stadion barem po 2 puta. Tako da jedino psovke i uvrede mogu uzrokovati probleme, kojih nadam se nece biti.
Inace dolazim na utakmicu, jos jedan glas podrske igracima, upravu ko sisa. Nekad ce i oni doci pameti.al valjda sve prodje u najboljem redu,sad ce se digbut prave tenzije pred mec,bice previse provokacija i uvreda,al opet u utorak cemo pisat o repki koja igra u srijedu i biti slozni,sve uvrede se zaborave jer ipak adrenalin u tebi puca
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- slani grad
- Kontakt:
nemojte samo da se bezveze dizu tenzije ovih dana...znamo svi da je dovoljna mala iskra da sve zapali...NADAM SE da nereda nece bit mada ovi iz uprave nisu normalni sa preuzimanjem rizika na sebe u vezi dolaska gostujucih navijaca...licno bi volio da se HZ pojave kao i ostali...ali na onakvom stadionu je bilo sta zajebno iskontrolisat...a znamo da ce ostale grupe koje su aktivne trazit dolazak...i sad..poslije paljenja busa u Mostaru oni za 3 kola recimo planiraju da ostave ultrase 5 metara od ostatka stadiona...cccc
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ja mislimda ce se Fukare postavit na prvu tribinu ako se sta ne promjeni do zadnjih sat vremena sve je moguce sa nasom upravom,mozda nam vrate nasu tribinu
ma bice provokacija,doce i sa strane Hordi neko pijan pa ce provocirat,al tu ce biti flokovci da srede sve,jer su takvi dusa im mlatit ljude 
Eh tu si upravu za Ultrase,svaka cast na to sam zaboravioslani grad je napisao/la:nemojte samo da se bezveze dizu tenzije ovih dana...znamo svi da je dovoljna mala iskra da sve zapali...NADAM SE da nereda nece bit mada ovi iz uprave nisu normalni sa preuzimanjem rizika na sebe u vezi dolaska gostujucih navijaca...licno bi volio da se HZ pojave kao i ostali...ali na onakvom stadionu je bilo sta zajebno iskontrolisat...a znamo da ce ostale grupe koje su aktivne trazit dolazak...i sad..poslije paljenja busa u Mostaru oni za 3 kola recimo planiraju da ostave ultrase 5 metara od ostatka stadiona...cccc
[youtube][/youtube]
SLOBODA DO GROBA
ako neko nadje na youtube pjesmu sto se pusta pred svaki mec Slobode,ide ovak KO TO NECE ZA SLOBODU,I KROZ VATRU I KROZ VODU itd
SLOBODA DO GROBA
ako neko nadje na youtube pjesmu sto se pusta pred svaki mec Slobode,ide ovak KO TO NECE ZA SLOBODU,I KROZ VATRU I KROZ VODU itd
A ko su ti flokovci ili flekijevci ili kako vec ...
Flek osiguranje,ti obezbjedjuju tekme,koncerte itd vole tuci vise nego hljeba se najestjunuz23 je napisao/la:A ko su ti flokovci ili flekijevci ili kako vec ...
Ma ne znam sta da ti kazem, ali bogami i ovi ''flekijevci'' sto ce doci u TZ vole slicne stvari...mislim, da bog dragi da da ne bude sranjaze ali doci ce sigurno 500 flekijevaca na kvadrat, pa kad se te dvije grupe flekijevaca sastave mozes misliti igranke....
Jos da vam puste jedno kolo,al bi bilo za Ginisajunuz23 je napisao/la:Ma ne znam sta da ti kazem, ali bogami i ovi ''flekijevci'' sto ce doci u TZ vole slicne stvari...mislim, da bog dragi da da ne bude sranjaze ali doci ce sigurno 500 flekijevaca na kvadrat, pa kad se te dvije grupe flekijevaca sastave mozes misliti igranke....
čuće se 
-
umene zeljo
- Kontakt:
jedva cekamo takvo gostovanje.....harry_90 je napisao/la:Eh tu si upravu za Ultrase,svaka cast na to sam zaboravioslani grad je napisao/la:nemojte samo da se bezveze dizu tenzije ovih dana...znamo svi da je dovoljna mala iskra da sve zapali...NADAM SE da nereda nece bit mada ovi iz uprave nisu normalni sa preuzimanjem rizika na sebe u vezi dolaska gostujucih navijaca...licno bi volio da se HZ pojave kao i ostali...ali na onakvom stadionu je bilo sta zajebno iskontrolisat...a znamo da ce ostale grupe koje su aktivne trazit dolazak...i sad..poslije paljenja busa u Mostaru oni za 3 kola recimo planiraju da ostave ultrase 5 metara od ostatka stadiona...ccccbice veselo
ma valjda uprava skonta da treba mijenjat organizaciju gostujucih navijaca,jer bice preopasno kad dodju jos Lesinari,Ultrasi,Manijaci pogotov.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
prvo sto sumnjam da ce dopustit vise od 4 busa Hordi,znaci max 200 ljudi...
dalje sumnjam da ce iko uc van organizovanog prevoza(tih buseva),i opet ako su na D bice spektakl.Inace ocekujem da ce to uradit kao i protiv Celika sto je ucinjeno,zakljucati izlaze A,B i C dok kraj njih prolaze busevi sa gostujucim navijacima i na ulaze koji su 2,5 m maximalno siroki nabit po 4-5 flekova i isto toliko kornjaca.Dalje kornjace idu kraj buseva ,samo ne znam kako kontaju izvest to sa 4 busa,mozda jedan da udje pa izbaci svoje putnike i nazad ,pa onda drugi.....ali siguran sam pjeske Horde nece ici,jer onda bi sigurno neko nesto bacio i eto ti belaja.
Dalje,i jedni i drugi ako ista pokusaju dobit ce degenek kakav ce dugo pamtit,tako da iskreno sumnjam da ce biti nekih vecih nereda.Jedini neredi koji mogu biti su batine ili za jedne ili za druge,tekma je visokog rizika,uslovi takvi kakvi jesu,obezbjedjenje ogromno,sumnjam da ce imati strpljenja.
Hordi kao sto rekoh sumnjam da ce dopusitit vise od 200,a Fukare nisu trenutno u toj snazi da naprave incident sa tolikim obezbjedjenjem.Da je to ona brojnost i postava od predprosle godine,a da ne spominjem vrijeme kojeg se SC attack prisjeca druga bi prica bila.
Ovako tesko da ista moze biti osim da murija nekom da dobar degenek,kao sto rekoh strpljenja nece imati
dalje sumnjam da ce iko uc van organizovanog prevoza(tih buseva),i opet ako su na D bice spektakl.Inace ocekujem da ce to uradit kao i protiv Celika sto je ucinjeno,zakljucati izlaze A,B i C dok kraj njih prolaze busevi sa gostujucim navijacima i na ulaze koji su 2,5 m maximalno siroki nabit po 4-5 flekova i isto toliko kornjaca.Dalje kornjace idu kraj buseva ,samo ne znam kako kontaju izvest to sa 4 busa,mozda jedan da udje pa izbaci svoje putnike i nazad ,pa onda drugi.....ali siguran sam pjeske Horde nece ici,jer onda bi sigurno neko nesto bacio i eto ti belaja.
Dalje,i jedni i drugi ako ista pokusaju dobit ce degenek kakav ce dugo pamtit,tako da iskreno sumnjam da ce biti nekih vecih nereda.Jedini neredi koji mogu biti su batine ili za jedne ili za druge,tekma je visokog rizika,uslovi takvi kakvi jesu,obezbjedjenje ogromno,sumnjam da ce imati strpljenja.
Hordi kao sto rekoh sumnjam da ce dopusitit vise od 200,a Fukare nisu trenutno u toj snazi da naprave incident sa tolikim obezbjedjenjem.Da je to ona brojnost i postava od predprosle godine,a da ne spominjem vrijeme kojeg se SC attack prisjeca druga bi prica bila.
Ovako tesko da ista moze biti osim da murija nekom da dobar degenek,kao sto rekoh strpljenja nece imati
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.