Hattrick na prvom nastupu i to sve iz slobodnih

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Panagiotis je napisao/la:Zna li neko da li se pojavio crack za Football Manager 2013 i ako nije da li ce uopste pojavljivati?Koliko kosta original?
da li ste kupili??'ako niste i ja bihpaolomontero je napisao/la:ahmad_tz je napisao/la:Evo gledam na stranici cdkeyhouse je 36 dolara, toj 53 KM. Ako si za da ti posaljem fb pa cemo sacekat jos koga a i ja cu pitat rodjaka on mi je nesto pricao da bi i on htio uzeti pa da uzmemo.gord55 je napisao/la:sta je momcovi ima li zainteresovanih za kupovinu fm13 mene ovaj drug zamolio da pitam i on bi se utalio
ja sam zainteresovan,i rado bih ga kupio sa vama. Nemam fb,hoce li to biti veliki problem
ja sam znao tuci Chealse u gostima za redsima
Al sa igracem manje od 11. min zbog toga sam i ponosanOtelo je napisao/la:ja sam znao tuci Chealse u gostima za redsimadise0701 je napisao/la:
Inace scena jucer da sacuvam save sa Liverpool i odem na save as i kliknem na Rimini (kraj sezone u Serii B ostanak izboren,svi sretni)i ja ga overwritem i odese mi 3 sezone u nista![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma igralo se to neko vrijeme,nasa liga zamjenjena sa Madjarskom.Pokusao sam na raznim sajtovima,nigdje link ne radi-crko svakineo je napisao/la:To bi trebao potraziti na FM domacim sajtovima, jer tesko da ces naci ovde nekoga da ti pomogne oko toga.
AjsKjub je napisao/la:DotA 2 za FM '13 (steam)????
Koju formaciju koristis,ja sam u trecoj sezoni sa benficom 120+ golova dao u ligi,evo sad 10 utakmica 50 golova,5 primljenih, krene nekad ali vjeruj stati ce i to kad te neocekivani timovi zeznu,ja se orijentisem na porto i sporting dode neki igrac ni milion nije unisti me hahadise0701 je napisao/la:Al sa igracem manje od 11. min zbog toga sam i ponosanOtelo je napisao/la:ja sam znao tuci Chealse u gostima za redsimadise0701 je napisao/la:
Inace scena jucer da sacuvam save sa Liverpool i odem na save as i kliknem na Rimini (kraj sezone u Serii B ostanak izboren,svi sretni)i ja ga overwritem i odese mi 3 sezone u nista![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sta tek reci na ovo:
Ne svidja mi se to sto svi daju dosta golova, prva 4 tima od 67 do 74 gola u 26 utakmica, cak i ovi na dnu imaju barem 1 gol po utakmici sto je po malo nerealno :/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.