kimbo je napisao/la:Jupi evo Avdije
BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Ove izmjene mi ne ulivaju bas puno povjerenja. daj boze da zadrzimo vodstvo do kraja. Ovo je suludo!
Prijateljska tekma brate. Ako nece sad probati, kad ce ?milomlat je napisao/la:Ove izmjene mi ne ulivaju bas puno povjerenja. daj boze da zadrzimo vodstvo do kraja. Ovo je suludo!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Protiv Slovacke ih uvesti da ganjaju rezultat.U vatri nastaju najboljisoccerfan je napisao/la:Prijateljska tekma brate. Ako nece sad probati, kad ce ?milomlat je napisao/la:Ove izmjene mi ne ulivaju bas puno povjerenja. daj boze da zadrzimo vodstvo do kraja. Ovo je suludo!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
soccerfan je napisao/la:Prijateljska tekma brate. Ako nece sad probati, kad ce ?milomlat je napisao/la:Ove izmjene mi ne ulivaju bas puno povjerenja. daj boze da zadrzimo vodstvo do kraja. Ovo je suludo!
Ipak bi fino bilo da ovo uzmemo bez muke. Nije SAD bas vreca za nabijanje rejtinga, namucili su oni i Njemacku, Holandiju i neke druge velike repke. Ovo bi nam bas bilo super da uzmemo, i to olako
Ali evo, izgleda da nema nekih vecih problema. I dalje se igra pametno i fino za oko.
HDTV pokaze drugaciju sliku. Vise ga je u pazuh/grudi udarila.Head je napisao/la:Cist penal za Cemeriku.
Jaooo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ograisalireptile je napisao/la:Liechtenstei 2 vs 2 Croatia
jaoooo sta je Hrvatima?
![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
vrsajevic i sunjic krivi za gol , potpuno ispali . zaboravili čuvati svoje igrace ..
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma nek idu u Capljinu slusati Tompsona i u Medugorje i neka odrade jos koji trening Pod Bijelim Brijegom pred mnogo tisuca gledatelja.reptile je napisao/la:Liechtenstei 2 vs 2 Croatia
jaoooo sta je Hrvatima?
![]()
![]()
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Kakav bola Avdija ... pobjeze covjek BicakcicuviKK je napisao/la:vrsajevic i sunjic krivi za gol , potpuno ispali . zaboravili čuvati svoje igrace ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
lucif3R666
- Kontakt:
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Obama je kriv za ovo
BRAVO SUSICU.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Emir Spahic !
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.