Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
FOTOGRAFIJA i VIDEO dva različita pojma. Nađi kiselog kupusa i zamotaj se 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ajvare poslije one provale sa SS odredima kao časnim vojnicima, davno si se trebao povući sa foruma.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ironije liSaurman je napisao/la:Ajvare poslije one provale sa SS odredima kao časnim vojnicima, davno si se trebao povući sa foruma.

RIP CITY!
Najveća misterija kako je Saurman ost'o na forumu nakon onoliko kikseva 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
cuj kamera u to doba, dajte ljudi malo razmislite prvo 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
sine, bar nisu pod plaštom UDBA-e nastavili ubijati one koji se nisu slagali sa njima.Saurman je napisao/la:Ajvare poslije one provale sa SS odredima kao časnim vojnicima, davno si se trebao povući sa foruma.
Dajte 'vamo kacu kiselog, saće sarme..
Helem baš!Dex je napisao/la:Najveća misterija kako je Saurman ost'o na forumu nakon onoliko kikseva

Ma pusti ga ba, fotoaparat i to primitivni, crno-bijela tehnika je bio, al' je to slikalo LOL nidje veze...vga kamera na mobitelima iz 2006-2007 je svemirski brod za te fotoaparate.LenBias je napisao/la:cuj kamera u to doba, dajte ljudi malo razmislite prvo
Samo dok izleti i kaže da je Pagani Zonda napravljena 1919.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Šta se tih nacista uhvatio, jesi dobar tiiVar je napisao/la:sine, bar nisu pod plaštom UDBA-e nastavili ubijati one koji se nisu slagali sa njima.Saurman je napisao/la:Ajvare poslije one provale sa SS odredima kao časnim vojnicima, davno si se trebao povući sa foruma.

UDBA je u poređenju s njima humanitarna organizacija.Malo prouči historiju i vidjećeš da u nacizmu/fašizmu nema nikakve časti.Nema ničeg časnog u onome što su oni radili, vjerovatno najbolesnija ideologija u historiji čovječanstva.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nema nista casno ni inteligentno ni u jednoj samovolji pojedinca, odnosno totalitaristicnoj ideologiji, nebitno da li je to nacizam, fasizam, staljinizam, titoizam, komunizam, SS, UDBA, to je sve isto sranje. Ne znam cemu vam rasprava na ovoj temi.
...Život za Široki...
- tuzlak1987
- Kontakt:
interesantno, mnogi kažu da je konoplja ilegalna upravo iz razloga što bi njezini efekti upropastili mnoge velike farmaceutske kompanije, a vrlo je lako uzgojiti konoplju, tako da zbog te finansijske stabilnosti države drže konoplju ilegalnom.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to su stari ljudi na selu koristili kao tkaninuviKK je napisao/la:interesantno, mnogi kažu da je konoplja ilegalna upravo iz razloga što bi njezini efekti upropastili mnoge velike farmaceutske kompanije, a vrlo je lako uzgojiti konoplju, tako da zbog te finansijske stabilnosti države drže konoplju ilegalnom.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
To je moja nana pušila kad nije imala za cigare 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
I ganjala zmajeve po ZavidovicimaDex je napisao/la:To je moja nana pušila kad nije imala za cigare

FORZA MARŠAL !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dobro je dok ona ganja zmajeve, kad zmajevi pocnu nju ganjati, tu nastaje belajhodža je napisao/la:I ganjala zmajeve po ZavidovicimaDex je napisao/la:To je moja nana pušila kad nije imala za cigare

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
http://www.tweaktown.com/news/35032/nor ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- dr.van nostrand
- Kontakt:
North Korea has beaten every other country in the world to the sun.
Hung Il Gong is a hero and deserves a hero's welcome when he returns home later this evening

Hung Il Gong is a hero and deserves a hero's welcome when he returns home later this evening

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
nema ludjih na svijetu cijelom 

dohvatili dobre gudre
, ludi su ko struja

Pustiću sunce da topi ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.