Protiv rezervnog sastava Obale Slonovače *DonCorleone je napisao/la:Stvorili smo u ovih 45 minuta sa jednim napadacem vise prilika nego protiv Argentine i Egipta zajedno u citavih 180 minuta.
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 31 maj 2014, 03:44, ukupno mijenjano 1 put.
I Visca i Besic me podsjecaju na one brze male Portugalce Koste sto su nam uvijek trkom derali guzove ... ne mogu da vjerujem da i mi sada imamo slicne igrace .. sta
radi kompleks
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Bešić gine, bravo majstore.
Pjanić standardno dobar.
Kapiten kao i uvijek, mirno, lagano.
Nadajmo se ljudi da povrede Asmira i Sea nisu ozbiljne.

Pjanić standardno dobar.
Kapiten kao i uvijek, mirno, lagano.
Nadajmo se ljudi da povrede Asmira i Sea nisu ozbiljne.
Baci Brazil da se igramooooooooo, igrxinxee je napisao/la:Sad će tek uci igračine: Ibro,Sušić,Fejzić,Vedator,Medo...
amoooooooooo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Daj pajdu Ibričića nek i Džeko nekome doda
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- DonCorleone
- Kontakt:
Fale jer nema vremena da primi loptu, da se namjesti, pogleda i doda, jednostavno mora igrati brze.Omerbavarac je napisao/la: Pjanic i Besic fino odradjuju posao na sredini terena, samo me Miske malo muci jer ga nesto previse nema u igri osim one prilike na pocetku.
Fale ti njegovi lucidni pasovi ali sto se mene tice moze ih ostaviti za Brazil.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- invincible1921
- Kontakt:
Gdje su oni iz ZENICE sa motom: ZAHIROVIC > BESIC

=\_1921_/=
Salah zaprdio prvi go, i nama ga je dao...Vedad87 je napisao/la:EGIPAT VODI CILE 2 1 NA POLUVREMENU
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Pjaniću majstore
u potpunosti smo zaslužili vodstvo, i osim prilika igramo fino. oni su većinu svojih šansi stvorili nakon prekida zahvaljujući prvenstveno nadmoći u skoku...
'ajmo dalje samo ozbilja
u potpunosti smo zaslužili vodstvo, i osim prilika igramo fino. oni su većinu svojih šansi stvorili nakon prekida zahvaljujući prvenstveno nadmoći u skoku...
'ajmo dalje samo ozbilja
-
ultrahell24
- Kontakt:
Treba kolasincu kapitensku traku dati odma
nezna lik sta je prijateljska imao.je vise klizecih nego sto ce cijela nasa repka.do.kraka tekme 
- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
Ima li neko bosanski dobar stream? Hvala vam puno unaprijed 
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobro je Asmir.

Ma ne valja to ni jednom od njih, ta skrtost u nekim momentima. Ne opravdavam ni jednog u takvim situacijama.Skyline je napisao/la:Realno Miske je imao 3 puta bolju situaciju da uposli Dzeku, nego sto je obrnuto bilo..IronMany je napisao/la:Care sto onda prigovara za skrtost drugome igracu?Skyline je napisao/la:Yebo majku al je vas tesko usreciti. Covjek dao gol, borio se maksimalno i opleli po njemu zbog te jedne sanse.. Pa svako fuli, a i prijateljska je, nije finale svjetskog... Po meni je Miske imao bolju sansu a uz to je i gore odigrao pa nikome nista..
Sere kad se njemu ne doda, a onda on isto napravi. Yebo to.... i nije ovo individualni sport majka mu stara... ako imas nekog u boljoj poziciji pa dodaj.... nemoj sve lovorike kupit samo ti...
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
evo spomenuše Zukana
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- fanatic1991
- Kontakt:
Samo treba da se povucemo i primimo 2 glupa golahabib je napisao/la:sad malo oprobavamo defanzivnu taktiku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
A yebem ti povredu Bogovu vise...
Stigla ih ona 4 promila od prije utakmicehabib je napisao/la:sad malo oprobavamo defanzivnu taktiku
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Goalgetter
- Kontakt:
Priprema se Didier da udje u igru.
Vidi se da "cuvamo" vodstvo na pocetku 2.pol, taman scenario pred Nigeriju, pametno takticki, dobar potez sa klupe. Evo Didiera maestra!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.