Yebiga kad ima brdo igraca. Mi se za glavu hvatamo zbog svake povrede, a on moze ubacit jednog Lavezzia, Higuaina ili Palacia. Tevez ni na spisku. Strasni su, na papiru mozda i najjaci napad prvenstva.Virtu4l je napisao/la:Mnogo miksa ovaj Sabella, opasan lik.
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nema tu možda, ne vidim koja selekcija im tu može parirati. Biće pakleno, ima da sijeva sa svih strana.Cartman je napisao/la:Yebiga kad ima brdo igraca. Mi se za glavu hvatamo zbog svake povrede, a on moze ubacit jednog Lavezzia, Higuaina ili Palacia. Tevez ni na spisku. Strasni su, na papiru mozda i najjaci napad prvenstva.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel smije sudija iz Europe suditi europskim repkama ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nažalost ne.Otelo je napisao/la:Jel smije sudija iz Europe suditi europskim repkama ?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Pa kako onda talijan sudi Spanjolska - Nizozemska ? Rizzoli sudi.Amar Dzeko je napisao/la:Nažalost ne.Otelo je napisao/la:Jel smije sudija iz Europe suditi europskim repkama ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ispravka, ne može suditi evropskoj repci ako im je protivnik sa nekog drugog kontinenta.Otelo je napisao/la:Pa kako onda talijan sudi Spanjolska - Nizozemska ? Rizzoli sudi.Amar Dzeko je napisao/la:Nažalost ne.Otelo je napisao/la:Jel smije sudija iz Europe suditi europskim repkama ?
Ukoliko igraju dvije evropske ekipe međusbno, onda je to, kao što vidiš, dozvoljeno.
Ronaldo - Isco - Bale
Aham. Hvala na objasnjenju
kako cemo da ih razvalimo braco mila, nisu ni svjesni 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Samo se ti nadaj. Tri brzinca sa perfektnom tehnikom i udarcem iz svih pozicija kao i driblingom i asistencijama. Uz to Lavezzi ce igrat ko lud nebili upao u prvi tim Argentine. A igrac je fenomenalan. Jedini razlog zasto nije igrao puno je jer u timu ima Ibrahimovica i Cavanija. Ali je ipak skoro zavio Chelsea u crno. Jako tesko je zaustavit jednog takvog igraca a kamoli trojicu sa di Mariom cetvoricu. Kako god se odlucio 5-3-2 ili 4-3-3 ne zna se sta je gore po nas. U svakom slucaju ce Dzeko biti udvojen, a Miske odsjecen. Jedine nade su nam Hajrovic, Lulic ili Pjanic da sa individualnim kvalitetom probiju njihovu odbranu i onda sami zakljuce ili uposle Dzeku.Amar Dzeko je napisao/la:Nadam se da će tako i biti.Virtu4l je napisao/la:Evo čitam na argentinskim portalima da će umjesto Higuaina na teren Lavezzi, tako da bi opet mogli ići sa 4-3-3.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bježi tamo ti si peh, navući ćeš kontra efekatLenBias je napisao/la:kako cemo da ih razvalimo braco mila, nisu ni svjesni
@Ajax
Jarane nama ako je da izgubimo, onda će tako i biti.
Međutim, fazon sa ovom 5-3-2 formacijom je da nas u tom slučaju Argentinci ni sekunde neće podcijeniti, nego će biti potpuno defanzivno čvrsti i ono bitnije, odgovorni.
Dok sa 4-3-3 formacijom imaš radilice Di Mariu i Mascherana na sredini, Gaga koji će biti kao osigurač odbrani i napred 3 igrača koje zanima sve, samo ne odbrana. Mogu oni u prvom poluvremenu biti disciplinovani, ali 90 minuta od Messija i Aguera tražiti da se vraćaju i pomažu odbrani je neizvodivo, to je jednostavno nemoguće.
U tom ja vidim našu šansu, jer kad bi do poluvremena izdržali da ne gubimo, u drugom nam se otvara lijepa prilika iz kontri. Još bi tad Miske vjerovatno izišao (umjesto Višće nadam se), tako da bi bili izuzetno opasni po njihov gol. S obzirom da sadržimo veliki kvalitet u veznom redu, mi ćemo 2-3 kontre sigurno stvoriti, eh sad to će biti puno lakše izvodivo protiv 2 argentinska stopera nego 3.
Ronaldo - Isco - Bale
Ne treba skidati gace nikada, samo hrabro i pametno. 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
To se nece znat ni 5 minuta prije tekme. Njemu i Mujdzi moze pero past na nogu i povrijede se.Elegant je napisao/la:Da li je sve ok sa Salihovicem?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Avdija glavni macan

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ibričić je poveden da Džeki pravi društvo i da se slika s njim. Vidimo da mu ni taj zadatak ne ide od ruke.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Stakleni su oni, da Boze da kompletni budemo.Cartman je napisao/la:To se nece znat ni 5 minuta prije tekme. Njemu i Mujdzi moze pero past na nogu i povrijede se.Elegant je napisao/la:Da li je sve ok sa Salihovicem?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
lucif3R666
- Kontakt:
ma argentina ce ubit bosnu ko kuduz bademu
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Pjanić je krhakElegant je napisao/la:Stakleni su oni, da Boze da kompletni budemo.Cartman je napisao/la:To se nece znat ni 5 minuta prije tekme. Njemu i Mujdzi moze pero past na nogu i povrijede se.Elegant je napisao/la:Da li je sve ok sa Salihovicem?
15.10.2013.
- sigurnoable
- Kontakt:
Jesu li ovo penzije povecane jer po slikama vidim sve didovi neki i nane otisli u Brazil iz BiH. Bojim se ako sudija sta zezne da ce poceti letati zubne proteze po terenima.
-
Madridista18
- Kontakt:
Imaju njemacku penzijusigurnoable je napisao/la:Jesu li ovo penzije povecane jer po slikama vidim sve didovi neki i nane otisli u Brazil iz BiH. Bojim se ako sudija sta zezne da ce poceti letati zubne proteze po terenima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.